Problem LPG Mercedes W164
Pozdrav svima trebam pomoc znalaca.
Imam jedan specifican Problem kod auta , odnosno plinom..
Mercedes ML 350 W164 2006 godina.
Auto cesto uradi sljedece :
Vozim na plin na autoputu cca 100kmh i prilikom ubrzavanja lupne nesto jedanput ili dva puta U zadnjem dijelu... (Mislim kod tanka za plin) i auto pocne trzati i ne prima Gas. Trokira , vjerovatno ugasi neke cilindre i kad ga rucno prebacim na Benzin nista se ne mijenja... I ne mogu ga vise rucno vratiti na plin.
Stanem, ugasim ga , upalim... Sistem se resetuje i vozi opet normalno, za Par sekundi prebaci na plin i sljedecih Par kilometara super Idee, opet kod ubrzavanja isto se ponovi... Nekad i na tempomatu.
Specificno je to sto mi se to dogadja samo na Auto putu... Na obicnim cestama testirao Sam, dizao brzinu , kickdown, na 6 000 obrtaja... Nista..
Po gradu nikada se to ne dogodi. Vozi super.
Promijenio do sada, plinske dizne, i stelovanje sistema...kod mehanicara za plin. Tvrdi da je sve u redu sa sistemom. Dva puta vec bio kod njega. Filteri zamijenjeni.
Promijenio svjecice , i narucio bombine... Sljedeci tjedan cu i s njima probati.
Sto sam primjetio nekada Mi se upali upozorenje za akumulator.
Ali dogadja se isto i kad upali i kad ne upali upozorenje.
Nikakve druge greske ne prikazuje u autu.
Kod majstora pokazao greske na 3 cilindra..
Ali to sam i skuzio da mi se ugase cilindri jedan ili vise ne znam.
Auto je kod mene tek 2mjeseca ,kupio ga sa tim problemom.
Plin je Marke AEB... I mislim da je stariji model...preko 10 godina... Nije direktni. Ne kuzim se mnogi.
Ako netko ima ideju bio bih zahvalan.
Pozdrav svima trebam pomoc znalaca.
Imam jedan specifican Problem kod auta , odnosno plinom..
Mercedes ML 350 W164 2006 godina.
Auto cesto uradi sljedece :
Vozim na plin na autoputu cca 100kmh i prilikom ubrzavanja lupne nesto jedanput ili dva puta U zadnjem dijelu... (Mislim kod tanka za plin) i auto pocne trzati i ne prima Gas. Trokira , vjerovatno ugasi neke cilindre i kad ga rucno prebacim na Benzin nista se ne mijenja... I ne mogu ga vise rucno vratiti na plin.
Stanem, ugasim ga , upalim... Sistem se resetuje i vozi opet normalno, za Par sekundi prebaci na plin i sljedecih Par kilometara super Idee, opet kod ubrzavanja isto se ponovi... Nekad i na tempomatu.
Specificno je to sto mi se to dogadja samo na Auto putu... Na obicnim cestama testirao Sam, dizao brzinu , kickdown, na 6 000 obrtaja... Nista..
Po gradu nikada se to ne dogodi. Vozi super.
Promijenio do sada, plinske dizne, i stelovanje sistema...kod mehanicara za plin. Tvrdi da je sve u redu sa sistemom. Dva puta vec bio kod njega. Filteri zamijenjeni.
Promijenio svjecice , i narucio bombine... Sljedeci tjedan cu i s njima probati.
Sto sam primjetio nekada Mi se upali upozorenje za akumulator.
Ali dogadja se isto i kad upali i kad ne upali upozorenje.
Nikakve druge greske ne prikazuje u autu.
Kod majstora pokazao greske na 3 cilindra..
Ali to sam i skuzio da mi se ugase cilindri jedan ili vise ne znam.
Auto je kod mene tek 2mjeseca ,kupio ga sa tim problemom.
Plin je Marke AEB... I mislim da je stariji model...preko 10 godina... Nije direktni. Ne kuzim se mnogi.
Ako netko ima ideju bio bih zahvalan.