Problem sa kondomima?

bolna_istina

Zainteresovan član
Poruka
370
Probao sam Trojan i Durex kondome. U pitanju je thin i extra thin. Oba kondoma me stezu kod korena penisa. Dakle, kada odmotam kondom do kraja, do korena penisa, kraj kondoma onaj gumeni obruc me steze. Steze tako da mi sve vene na penisu izadju. Kada probam da razvucem kondom vene se vrate u normalu... Sta je ovo, kakav kondom da koristim da ne steze ovako....da li je imao ili ima jos neko ovakvih problema i da li je nasao resenje?

Ignoriši neozbiljne komentare, ne znam samo zašto ih moderator ne briše. Ljudi iznesu neki ozbiljan problem, a ostali ga ismevaju ili lupaju gluposti, takve poruke treba ukloniti, zajedno sa ljudima koji ih postavljaju.

Pre svega bih želeo da ti čestitam na veličini, ako ti je kondom tesan ti si san snova svake žene ;) Meni se na primer desi da ne mogu da ga navučem na glavić, često umem da se zezam sa tim i po nekoliko minuta, i to baš u pogrešnom momentu...

Preporučio bih ti da uvek koristiš Durex, ako finansijski to možeš da istrpiš, malo je skuplje, ali je 99.9% pouzdano. Ja uvek korisim Ultra Thin, e sad, ako je tebi to tesno imaš da kupiš Durex XXL, prodavačice u radnjama će ti sigurno namignuti kada ti budu naplaćivale :ok:

Back