Problem sa Kompjuterom

WinnerxD

Početnik
Poruka
35
Pozz, imam na kompjuteru graficku od 1gb, procesor x2 klokovan na 3.7ghz i 4GB ddr3 ram memorije...

E ovako..
Igram neku igru i odjednom mi izbaci ono na win 7 close the program, misleo sam da je do igre i opet instalirao i opet isto, na drugi komp mi super radi...Onda nekad se sam ugasi izbaci nesto plavo i odbrojava o.O pa se restartuje, tako mi bude i kada se nista ne igra..

DA LI ZNA NEKO U CEMU JE PROBLEM I KAKO DA SE RESI?

HVALA

Prosto je neverovatno kloliko ljudi ovde klokuje koješta, nakon toga nastaju problemi a oni valjda sebe hoće da zavaraju misleći da nije od toga :) možda i nije ali najverovatnije jeste...

Neke stvari treba dobro proučiti pre nego što se urade...

Prosto je neverovatno kloliko ljudi ovde klokuje koješta, nakon toga nastaju problemi a oni valjda sebe hoće da zavaraju misleći da nije od toga :) možda i nije ali najverovatnije jeste...

Neke stvari treba dobro proučiti pre nego što se urade...

To ti je sindrom moj komp je jaci klokovan je, e sad za posledice malo ko misli, zasto sad ne radi a juce je radilo

Pa spusti ga pa vidi, a da to plavo nije BSOD ?, 'oce to kod opterecenja klokovanih porocesora.Ne znam model ali klok na 3.7ghz je ipak bespotreban luksuz ako si ga samo klokovao zbog igrica. i ja ga dizao za 10-15% al' kad vidim kako skace temperatura i kako se muci yhebes 300-400 mhz vise -manje, cuvaj komponente. :D

Back