Problem sa kolenom, pomoc potrebna

ivanPFK

Primećen član
Poruka
799
E ovako, imam problem sa desnim kolenom, nisam strucan pa bih zamolio da mi se ne smejete kako objasnjavam,

koleno mi stalno "pukne" (kao kad "ispucas prste na rukama") kada ga savijem, znaci svaki put, malo osecam i bolove, da napomenem da sam jos u razvoju, da li znate mozda sta da radim, ili je najbolje da se javim lekaru :SSS ?

E ovako, imam problem sa desnim kolenom, nisam strucan pa bih zamolio da mi se ne smejete kako objasnjavam,

koleno mi stalno "pukne" (kao kad "ispucas prste na rukama") kada ga savijem, znaci svaki put, malo osecam i bolove, da napomenem da sam jos u razvoju, da li znate mozda sta da radim, ili je najbolje da se javim lekaru :SSS ?

nije to ništa strašno. Kupi glukozamin pa pij. Ovaj je sasvim dobar:

http://www.pansport.rs/shop.html?pa...duct_id=216&category_id=10&keyword=glukozamin

Ako se ne baviš aktivno sportom dosta ti je i pola doze dnevno. 6 meseci pa pauza mesec dana. I sve će biti u redu.

Zavisi od toga koji preparatu uzmeš. Ja generalno imam sledeću proceduru: Pročitam kolika je maksimalna doza, pa pijem polovinu.

Naravno da treba da vežbaš. Glukozamin će samo pomoći telu da brže izgrađuje tkivo zgloba, a nema razloga da ne vežbaš tetive koje ga drže.

Učlani se u neki planinarski klub. Oni imaju šetnje po šumskim stazama koje su odlične za te stvari. Neki sport sa puno istezanja tetiva bi ti takođe pomogao. Radi malo iskorake, čučnjeve.... Ali lagano, da se kolena prvo naviknu na naprezanje.

Što se samog preparata tiče, svakako ti neće ni malo štetiti. Ja ga uvek pijem posle maratona, kako bi mi se kolena povratila u red. A budi siguran da 100km pešačenja po planinskim putevima itekako napregne kolena.

animal flex je za profesionalne sportiste. suviše jak preparat.

ma znaju ortopedi sve. pogotovo ovi naši. sve što umeju je da kažu: proći će to samo od sebe ili da ti prepišu neke lekove protiv bolova. Muka mi je od domaćih lekara i njihove stručnosti. Nije ni čudo što ne priznaju diplome u inostranstvu.

Back