Možda je anksioznost. Imao sam jake napade anksioznosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jes bio kod specijaliste neurologa?Jesam brate bio sam kod doktora svi nalazi su u redu kod psihijatra su mi rekli da je psihozica zato sto cujem glasove i dobio sam antipsihotike koji mi nisu nista pomogli.Demon me napada najvise kad sam sam kuci i zivi tu vec mesecima
Nisam znala da on lječi.Da, tom!
deluje da imas uvid u svoje stanje to je dobroZdravo svima. Ne pišem ovo da bih privukao pažnju ili izazvao čuđenje – pišem jer verujem da sam zaista posednut demonima i treba mi pomoć ili savet od bilo koga ko je prošao kroz nešto slično.
Već neko vreme trpim konstantne napade tokom celog dana. Glava mi se sama trza levo-desno, udovi mi se pomeraju kao da ne upravljam sopstvenim telom. U glavi osećam pritisak kao da imam balon – misli su mi prigušene i osećam da više ne razmišljam kao ranije, već kao da dolaze preko neke frekvencije, kao da sam robot.
Ono što me najviše plaši je to što stalno čujem glasove – govore mi da sam glup, da nisam ništa, da je “on bog”, i da će me Satana ubiti. To se dešava stalno, bez prestanka. Nemam kontrolu nad tim i to mi oduzima mir, snagu i osećaj stvarnosti.
Znam da ovo može delovati strašno ili nestvarno za neke, ali molim vas bez podsmeha. Ovo je moje svakodnevno iskustvo i više ne znam kome da se obratim.
Ako je neko prošao kroz slično stanje posednutosti i uspeo da se izvuče – bilo preko duhovnog puta, vere, molitve, psihološke podrške ili bilo čega – molim vas da mi se javite. Spreman sam da pokušam sve.
Hvala svima koji pročitaju i podele iskren savet ili iskustvo.
ja sam imao/imam psihozu il nesto tome slicno .pijem lekove i idem u crkvu . tesko mi je da radim ali sada sam na odmoru i uzivam .ovi lekovi sto pijem - goje ...Zdravo svima. Ne pišem ovo da bih privukao pažnju ili izazvao čuđenje – pišem jer verujem da sam zaista posednut demonima i treba mi pomoć ili savet od bilo koga ko je prošao kroz nešto slično.
Već neko vreme trpim konstantne napade tokom celog dana. Glava mi se sama trza levo-desno, udovi mi se pomeraju kao da ne upravljam sopstvenim telom. U glavi osećam pritisak kao da imam balon – misli su mi prigušene i osećam da više ne razmišljam kao ranije, već kao da dolaze preko neke frekvencije, kao da sam robot.
Ono što me najviše plaši je to što stalno čujem glasove – govore mi da sam glup, da nisam ništa, da je “on bog”, i da će me Satana ubiti. To se dešava stalno, bez prestanka. Nemam kontrolu nad tim i to mi oduzima mir, snagu i osećaj stvarnosti.
Znam da ovo može delovati strašno ili nestvarno za neke, ali molim vas bez podsmeha. Ovo je moje svakodnevno iskustvo i više ne znam kome da se obratim.
Ako je neko prošao kroz slično stanje posednutosti i uspeo da se izvuče – bilo preko duhovnog puta, vere, molitve, psihološke podrške ili bilo čega – molim vas da mi se javite. Spreman sam da pokušam sve.
Niti sam tvrdila igde da leči, ali da ima talenta da pojednostavi stvari i svede sve na rešivo zdravijim načinom života, odvikavanjem od poroka, jačanjem karaktera i produktivnošću, definitivno ima.Nisam znala da on lječi.
Onako je kao pojava smješan. Znam samo da se zalaže kao za tradicionalne vrednosti i vraćanje Bogu.
Nema taj tvoj SNS psihijatar pojma, ko zna kako je završio i kakav odnos ka poslu ima.Jesam brate bio sam kod doktora svi nalazi su u redu kod psihijatra su mi rekli da je psihozica zato sto cujem glasove i dobio sam antipsihotike koji mi nisu nista pomogli.Demon me napada najvise kad sam sam kuci i zivi tu vec mesecima
O čemu bre ti govoriš?! M.P. je bar jednog oterao u grob svojom gramzivošću. Ni ne pojavljuje se tamo u svom etno selu koliko ga to i pacijenti zanimaju već to tamo rade njegovi sradnici- prevaranti.Niti sam tvrdila igde da leči, ali da ima talenta da pojednostavi stvari i svede sve na rešivo zdravijim načinom života, odvikavanjem od poroka, jačanjem karaktera i produktivnošću, definitivno ima.
Smješan može biti nekom ko ne veruje ni u šta, ali takvom su smješni i razgovori o Bogu i bićima stvorenim od strane Boga pored ljudi.
Možda ste kanili da napišete "duhovit", a ne "smješan", ali je ispalo kako je ispalo, pritom taj čovek nije nikoga zadužio ničim da ga ovde na kvarno, kad nije ni prisutan, vređamo.
Kako god, ko god je izrazito poročan, lenj, aljkav, nedisciplinovan, hrani se smećem koje nazivamo nesrećno hranom za ljude, i svojim životom promoviše propast i smrt-taj mora da je u vlasti zla, pa mu stoga zlo i bude. Zlo činiti, a dobru se nadati je uzaludno.
Nekad je ljudima u centru pažnje da ne čine ništa loše: "Ali, ja ništa loše ne radim, upravilio sam se načisto!"-farisejska mantra, ili šta?
Dobro, ne činimo ništa loše, ali toliko smo se predali nečinjenju da ni dobro skoro ništa ne radimo.
Ali unapred treba da se lepo označiš kao nevernik i napadač, a ko veruje-njegovo pravo, svet je ipak demokratski!Religija je smeće koje se provlači, smrdi i opstaje kao neko klošarstvo
Ne.O čemu bre ti govoriš?! M.P. je bar jednog oterao u grob svojom gramzivošću. Ni ne pojavljuje se tamo u svom etno selu koliko ga to i pacijenti zanimaju već to tamo rade njegovi sradnici- prevaranti.
Pa mene je nasmijao u par kratkih videa što sam naletila da vidim. Ne znam ni ko je lik tako da nemam stav o njemu, ni da bi ga vredjala ni hvalila.Niti sam tvrdila igde da leči, ali da ima talenta da pojednostavi stvari i svede sve na rešivo zdravijim načinom života, odvikavanjem od poroka, jačanjem karaktera i produktivnošću, definitivno ima.
Smješan može biti nekom ko ne veruje ni u šta, ali takvom su smješni i razgovori o Bogu i bićima stvorenim od strane Boga pored ljudi.
Možda ste kanili da napišete "duhovit", a ne "smješan", ali je ispalo kako je ispalo, pritom taj čovek nije nikoga zadužio ničim da ga ovde na kvarno, kad nije ni prisutan, vređamo.
Kako god, ko god je izrazito poročan, lenj, aljkav, nedisciplinovan, hrani se smećem koje nazivamo nesrećno hranom za ljude, i svojim životom promoviše propast i smrt-taj mora da je u vlasti zla, pa mu stoga zlo i bude. Zlo činiti, a dobru se nadati je uzaludno.
Nekad je ljudima u centru pažnje da ne čine ništa loše: "Ali, ja ništa loše ne radim, upravilio sam se načisto!"-farisejska mantra, ili šta?
Dobro, ne činimo ništa loše, ali toliko smo se predali nečinjenju da ni dobro skoro ništa ne radimo.
Kada je to počelo?Zdravo svima. Ne pišem ovo da bih privukao pažnju ili izazvao čuđenje – pišem jer verujem da sam zaista posednut demonima i treba mi pomoć ili savet od bilo koga ko je prošao kroz nešto slično.
Uz sve navedeno i dobar redovan sex i bit ce to sve ok.Ali nažalost većina tih stvari su nedodirljive ljudima.Kod neuropsihijatra da dobiješ neki lek , svaki dan da se baviš sportom, trčanje na primer ,
da radiš neki posao koji ce okupirati tvoju pažnju i da se družiš sa ljudima pa ce te demoni napustiti
и свештеник, игуманNeurolog, psiholog pa psihijatar tim redom za početak.