PKT
Ističe se
- Poruka
- 2.066
Ljudi sad komjuter vidi i DVD i HDD, sve ide uredno osim što kompjuter ne vidi floppy disketu, i drajvere na njoj, Što se tiče SATA kontrolera, na enable je.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi sad komjuter vidi i DVD i HDD, sve ide uredno osim što kompjuter ne vidi floppy disketu, i drajvere na njoj, Što se tiče SATA kontrolera, na enable je.
A njegova podsekcija?Ljudi sad komjuter vidi i DVD i HDD, sve ide uredno osim što kompjuter ne vidi floppy disketu, i drajvere na njoj, Što se tiče SATA kontrolera, na enable je.
da li si probao da ne ulaziš u F6 i kako onda izgleda?Imam problem sa ovom instalacijom, znači pokrenem instalaciju windwosa i stišćem F6, otvori mi se:
da li si probao da ne ulaziš u F6 i kako onda izgleda?
ovo na gornjoj slici nisu sata drajveri za tvoju matičnu ploču ovo su ili za M5281 ili za M5289 , M5287 nema ove foldere: win_nt i win98_meU međuvremenu sam vidio da računar ne vidi ništa SATA interfejsa, zato sam našao ATA optičku jedinicu. Sad mi trebaju SATA drajveri za HDD pri instalaciji windowsa XP. Možete li mi reći da li bi to ovako nekako išlo:
otvori ga u notepadu i stavi ispred te linijeovaj znak tj on ga neće čitati #
hebote pa ovo je osnova windowsaNe razumijem. Da li da ga tako i snimim? I na koji način da ga snimim a da ostane u .OEM formatu?
hebote pa ovo je osnova windowsa
oćeš da mi kažeš da nisi sposoban da snimiš fajl u OEM formatu?
onda ja dižem ruke od tebe
otvoriš fajl u notepadu nađeš tu liniju i umetneš znak # ispred [Defaults]tako da ta linija izgleda #[Defaults]
pa zatim klikneš file -save