Problem sa instalacijom..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste, to sam već milion puta provjerio. Ovo mi se samo još jednom desilo u životu, i to samo sa asusom. Nakon ovog slučaja sam se zakleo da nikad ništa neću kupiti asus... i kupim wireless karticu. I *ebo sam sam sebe zbog toga, i sad stvarno obilazim asus u širokom luku.

Poslednja izmena od moderatora:
Imam problem sa ovom instalacijom, znači pokrenem instalaciju windwosa i stišćem F6, otvori mi se:

2vsemgy.jpg

Ubacim flopy disketu sa drajverima čiju sliku sam priložio u ovoj temi i pritisnem S, slika je sledeća:

2a7a55d.jpg
.

Pritisnem ENTER i pojavi se:

ilja8g.jpg

Taj fajl na disketi postoji, pokušavam nekoliko dana da proguglam nešto ali se ne da.

U međuvremenu sam vidio da računar ne vidi ništa SATA interfejsa, zato sam našao ATA optičku jedinicu. Sad mi trebaju SATA drajveri za HDD pri instalaciji windowsa XP. Možete li mi reći da li bi to ovako nekako išlo:

2e4xlqe.jpg
ovo na gornjoj slici nisu sata drajveri za tvoju matičnu ploču ovo su ili za M5281 ili za M5289 , M5287 nema ove foldere: win_nt i win98_me
ono šta sam ti ja poslao su sata drajveri za M5287 , lepo imaš i na jednoj od slika koji tip je piše na uvodnom screenu boota

Nisi svatio srž ove slike. Ja imam tri tipa drajvera i pokušao sam sva tri tipa. Uključujući i 5287. Ovu sam sliku prikačio da vidite da li na disketi drajveri moraju biti u ovakvoj formi, ili samo u folderu koji se zove M5287.

Ne razumijem. Da li da ga tako i snimim? I na koji način da ga snimim a da ostane u .OEM formatu?
hebote pa ovo je osnova windowsa
oćeš da mi kažeš da nisi sposoban da snimiš fajl u OEM formatu?
onda ja dižem ruke od tebe
otvoriš fajl u notepadu nađeš tu liniju i umetneš znak # ispred [Defaults]tako da ta linija izgleda #[Defaults]
pa zatim klikneš file -save

Ali ja sam skino sa interneta u ovakvom obliku, velikim slovima. Skini i sam pa ćeš vidjeti. Nije fajl težak, svega 130KB.
Ali za link koji si ti poslao je malim slovima. Ono što sam skidao sa asus.support.com je velikim.
Eh, da pronašao sam na disku još nekih 30ak GB unalocated space, napravio k particiju i to trebam formatirati. Neko je i to bio čačk'o.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back