Imam GF4 MX440 8X 64mb i prilikom konfiguracije sam nesto pobrkao i desktop mi se smanjio za 1cm ukrug,a ikone i ostalo se povecalo.Probao sam da povecam rezoluciju(ako je to razlog) ali mi kartica ne dozvoljava pomeranje i stoji mi na 640x480.Takodje ne mogu da nadjem gde se doteruje "kolicina" Hz-a.
Taj PC(PIII 766,192ram) koristim iskljucivo za gledanje Divx-a preko TV-a pa bih molio da mi neko pomogne da resim ovaj problem i da mi preporuci kako da konfigurisem graficku za sto kvalitetnije gledanje Divx-a preko Tv-a(Philips Wide 28" najnoviji model)!
Pomagajte!!!
Taj PC(PIII 766,192ram) koristim iskljucivo za gledanje Divx-a preko TV-a pa bih molio da mi neko pomogne da resim ovaj problem i da mi preporuci kako da konfigurisem graficku za sto kvalitetnije gledanje Divx-a preko Tv-a(Philips Wide 28" najnoviji model)!
Pomagajte!!!

ops: Ma ja sam ti vise od pocetnika.Hvala ti na odgovoru i razjasnjavanju stvari.Namontirao sam kako si mi napisao i stavio sam na 1024-768 i 32-bita,a Hz-e sam digao na 85 koliko mi je max dozvolio (imam novi toshibin monitor 15" i po prospektu podrzava 1280-1024 maximalno).Nisi rekao kako da mi na TV-u ide film,a da u isto vreme moze da se radi na kompu!