Problem sa dzukelama izgleda resen

Nisam srecna jer ljudi ovde ubijaju pse koji su i sterilisani i mikrocipovani, tako da ocigledno nije problem samo u psima nego i u ljudima, te lutalice nisu pale sa neba nego je 80% izbaceno iz kuce, pa su se dalje razmnozavali u nedogled. Trebalo bi u skole uvesti predmet u kojem se uci kako se treba ponasati u gradu i prema okolini, umesto sto uce decu veronaukom, a ovamo ti klinci ne znaju gde se nalazi kanta za djubre, kako se ponasati u autobusu i sl.

Autobus 88:
evo slusam pre neki dan na radiju kao resili da rese problem sa dzukelama... Sad ce da ih sterilisu, mikrocipuju i ciste od parazita. El ste sad srecni! ( doglovers :mad: ) znam da se nekima nisu dopadale moje radikaalne ideje po ovom pitanju...

U Bugarskoj je lepo odradjeno s vecinom pasa lutalica , svaki pas lutalica ima plocicu na uvcetu :))) i po boji znas jel pas opasan ili miroljubiv , to treba i kod nas da urade

MASTERMIND:
voleo bih da te neki pit ugrize za facu pa da vidim onda "duhovite komentare"ne volim kuchice,ali ih i ne mrzim
ne treba da ih "uspavljuju" (negde sam chitao da su ih ranije ubijali bejzbol palicama,UZAS)
treba da se organizuju bolje ti azili i sve sto ide uz to
a najveci doprinos tome bi trebalo da daju upravo ovi "cyber zastitnici zivotinja"
a ne samo da serete po 4umima...indijanci
Ovakav komentar moze da da samo neko ko ih "ne voli ali i ne mrzi "

Waaaw waaaw.

Back