Problem sa djindjuvama!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja volim nakit na muskarcu al nikako zlatan :confused: to mi je mafijasko yebacka fora :per:

i mindjuse su mi ok al ne one dijamantske da ne kazem cirkoneske :( to ne bih ni ja nosila,kad bih u opste imala busene usi.

i prstenje ide mnogo mnogo lepo na lepe muske ruke...al stvarno lepe,a ne cevape :)

uh i alke u uglu usne :per:

te ljakse, te glup, te ćutljiv, te mali i debeo... izgleda mi da je postavljačici u stvari nakit na njemu najmanji problem.. ali ok, nisam sad ja rekla ništa što drugi već nisu.

nego sam nešto drugo htela da ispričam
juče u kineskom tržnom centru vidim jednog belca sa pirsinzima, ispod donje usne i na obrvi.
i gledam ga, a on uzeo jedno ono kinesko ogledalce, pljucnou na prst i glača onu kuglicu ispod donje usne. joooooooohohohoooj što je bilo gadno =I

ja i dalje tvrdim da nas neko zeza la aj sad
ajde da se igramo da je ovo stvarno neka zenska sa veeelikim problemom:lol:

Volim ga ja i reci cu mu. Niko ovde ne zeli da odgovori na ona pitanja ako devojka od vas zatrazi od vas da li bi to i uradili. Ali reci cu mu koliko mi smeta.

Koji psihopata? Ma, normalan, je ovaj, samo malo glup i cutljiv. Volela bih da je drugaciji, jos taj nakit na sebi :roll: Sta bi ti uradila? Ah, ja volim sportiste, a ovaj prosli je bio extra. Zato mi je i sada tesko. Kao da uporedjujem, a znam da ne bi smela.

O bivsima sve najbolje zaista, posebno o ovom. Zlatan muskarac, kosarkas. Glupavo smo se rastali. On je otisao u drugi grad, drugi tim, ja nisam mogla sama i eto, tako se sve zavrsilo. Nije ovaj novi los, stvarno, taj nakit kvari sve. Navikla sam na drugacije. Nista mi ne preostaje nego probati da mu izbacim te decije stvari iz glave.

Trebalo mi je nesto brzo i odmah. Nisam imala prilike da se zabavljam sa takvim "muskarcima" i nisam obratila paznju. Do pre nekoliko dana kada mi je stvarno pocelo smetati to to to, taj stil. Original oni dileri na ulicama, treba samo poceti vikati vize vize vize :roll:

Ah drage moje nije bas do toga. Meni smeta, razumete. Odbojno mi je. Drustvo je samo faktor vise. Imam i puno osoba koje mi zavide po gradu, i trebaju me videti sa njim, postacu predmet podsmeha celog mesta.

:hahaha:

Istina je da izgleda kao neki. Malo je debeljuskast, onako trom. Nema bas razvijene konture, vec je sav zaobljen. Onda tu dodju mindjusice i lanac, devedesete. Malo je zaostao. Mozda nije ni do njega jadnog, vec ja nesto umislila i uporedjujem. Ja cu mu reci, pa sta bude neka bude. Ako on stvarno ne zeli to da uradi, vadicu se da me ne voli dovoljno.

sve ovo crno je kontradiktorno

ovo crveno je resenje svega - prosto tela si na brzaka nesto, nisi ni gleda ko, de, sta...e sad ti odjednom smeta. pa kad je na brzaka onda cuti i gutaj, ili ga odjebi, al nemas prava da mu zakeras...ionako nisi ni birala nego isla sistemom daj sta das...

a ovo plavo :eek:...ja se nadam da se salis, ovo je toliko glupavo, nezrelo, ODVRATNO

ako je sve ovo istina sto si napisala - porasti

ako ne - nisi originalan

ja i dalje tvrdim da nas neko zeza la aj sad
ajde da se igramo da je ovo stvarno neka zenska sa veeelikim problemom:lol:

:hahaha:

sve ovo crno je kontradiktorno

ovo crveno je resenje svega - prosto tela si na brzaka nesto, nisi ni gleda ko, de, sta...e sad ti odjednom smeta. pa kad je na brzaka onda cuti i gutaj, ili ga odjebi, al nemas prava da mu zakeras...ionako nisi ni birala nego isla sistemom daj sta das...

a ovo plavo :eek:...ja se nadam da se salis, ovo je toliko glupavo, nezrelo, ODVRATNO

ako je sve ovo istina sto si napisala - porasti

ako ne - nisi originalan

Svaka cast - mene je mrzelo...

"gospodjice" cupkica. Temu chu Vam zatvoriti zbog osnovane sumnje da je otvorena sa loshim namerama.
Ostavljam moguchnost da bude ponovo otvorena ukoliko se pokazze da niste klon pravljen sa jedinom namerom da otvori bash ovu temu a i da tema nije otvorena sa namerom da provocira nekoga sa ovog foruma.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back