Problem sa devojkom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
8_1_220.gif

@MYOB heh i ja sam razmisljao ovako neshto a to cu najverovatnije i da uradim.Da vidim kako je sve to josh sam neiskusan :(.

@Dannijella heh hvala na savetu i strpljenju za citanja mog posta.Videcu to sa cvetovima nekako mi malo trulo :).A sto se tiche da li sam se zaljubio...mozda jesam...

@Derer Hvala druzhe na dobrom savetu videcu sta mogu da uradim po tom pitanju.

@Gossca hteo sam u tinejdzere al reko vi stariji ste iskusniji a tinejdzeri se dosta foliraju pa bi me lozili tamo :)

Hvala vam svima na iskrenim i dobrim savetima ako ima neko josh neki dobrodoshao je uvek svidjao se on meni ili ne :).

Khhm.Dakle.Osecam se malo jadno sto cu ovde morati da zatrazim pomoc...Ali nema veze.Evo o cemu se radi.Imam 15 godina i nikada do sada nisam imao devojku.Ljubio jesam na rodjendanima i tako to...E sada ima jedna devojka iz skole koja mi se svidja i u dobrim smo odnosima u poslednje vreme zblizili smo se.E sada veoma mi se dopala u poslednje vreme i ne mogu da prestanem da mislim o njoj(ne bash ali skoro pa je tako).I priznajem nemam hrabrosti da je pitam da izadjemo i kada se ona nalazi u mojoj blizini ili prica samnom mozak mi se totalno zabaguje i ne znam sta ocu da kazhem niti mogu bilo cega da se setim o cemu bismo mogli da pricamo.U razlicitim odeljenjima smo.A evo naprimer kakva je ona osoba.Voli da pomazhe uvek,opustena je,neki put se gubi fina je,voli da komunicira(problem sto ne znam sta da pricam...)...E sada znam da ce neki da mi odgovore "Idi bre pridji joj boli te dupe pricash bilo sta" zato sto to nije toliko lako.Npr sa njenim drugaricama pricam okay i uvek imam temu o cemu cemo da pricamo ali nekako sa njom ne znam o cemu bih mogao da pricam.Onda ne zezam se uopste(kada je ona tu) da ne bih ispao mozda neki majmun...

Uglavnom nadam se da cete mi pomoci...

Da i josh jedno pitanje da li je strasno da imam 15 godina a da nisam imao do sada devojku??:confused:

Retko je neko sa 15 godina imao devojku, i ako jeste to je isto kao da nije, tako da se ni po čemu nećeš razlikovati od drugih.
Ako smatraš da ćeš se blokirati u razgovoru, napiši joj da ti se sviđa, to će joj sigurno značiti. Ne znam da li si primetio da te gleda, da je razdragana kada si u blizini, da glasno priča, da šapuće sa drugaricom, a ako ti se još i ne obraća nikako ili vrlo kratko, onda se i ti njoj sviđaš.
Postoji mogućnost da te odbije, ako nije imala do tada dečka, jer i devojčice su sujetne i misle da je 15 godina duboka starost i da su sve imale dečka, sem nje, pa će se izblamirati..........isto kao i ti.
Ako je imala, kažem ti nikakva razlika između tebe i njih. Posle prvog odbijanja ako do njega dođe, a ne verujem, pitaj uz osmeh ponovo.:D
Srećno!

Khhm.Dakle.Osecam se malo jadno sto cu ovde morati da zatrazim pomoc...Ali nema veze.Evo o cemu se radi.Imam 15 godina i nikada do sada nisam imao devojku.Ljubio jesam na rodjendanima i tako to...E sada ima jedna devojka iz skole koja mi se svidja i u dobrim smo odnosima u poslednje vreme zblizili smo se.E sada veoma mi se dopala u poslednje vreme i ne mogu da prestanem da mislim o njoj(ne bash ali skoro pa je tako).I priznajem nemam hrabrosti da je pitam da izadjemo i kada se ona nalazi u mojoj blizini ili prica samnom mozak mi se totalno zabaguje i ne znam sta ocu da kazhem niti mogu bilo cega da se setim o cemu bismo mogli da pricamo.U razlicitim odeljenjima smo.A evo naprimer kakva je ona osoba.Voli da pomazhe uvek,opustena je,neki put se gubi fina je,voli da komunicira(problem sto ne znam sta da pricam...)...E sada znam da ce neki da mi odgovore "Idi bre pridji joj boli te dupe pricash bilo sta" zato sto to nije toliko lako.Npr sa njenim drugaricama pricam okay i uvek imam temu o cemu cemo da pricamo ali nekako sa njom ne znam o cemu bih mogao da pricam.Onda ne zezam se uopste(kada je ona tu) da ne bih ispao mozda neki majmun...

Da i josh jedno pitanje da li je strasno da imam 15 godina a da nisam imao do sada devojku??:confused:

nista nije strasno. sve ide svojim tokom. za sada, potrudi se da cesce ides na rodjendane:)
sto se tice devojcice koja ti se svidja, pozovi je da negde prosetate, pricajte o njoj, ucini da joj bude prijatno u tvom drustvu..

nista nije strasno. sve ide svojim tokom. za sada, potrudi se da cesce ides na rodjendane:)
sto se tice devojcice koja ti se svidja, pozovi je da negde prosetate, pricajte o njoj, ucini da joj bude prijatno u tvom drustvu..

Znaš šta voli... muziku, filmove, šetnje...?
Iznenadi je nečim kreativnim, kupi joj neku sitnicu, organizuj kod tebe kući neko zanimljivo veče, nađi nešto zajedničko, što biste mogli zajedno da radite i da uživate u tome i što će da vas vodi daljem približavanju... Na primer, popnite se na drvo, pa razgovarajte tako... ;) Ja bih se oduševila da mi momak predloži nešto originalno i otkačeno (naravno, da ne bude baš skakanje u bunar i da obijamo trafike :) ) Samo ako imaš sluh za žne, lako možeš da provališ šta im prija. Sledi osmehe. :)
Ništa prenaglašeno, jer to može da bude odbojno. Baš kao i preterana krutost.
I srećno! :)

Heh ljudi poslusao sam neke savete od vas i juche sam pozvao jednu devojcicu onako svidja mi se i smuvao se sa njom.Heh bili u kraju pricali i ja je pitao da li mogu da je poljubim(koji blam:P) i poljubili se!Hvala vam svima za savete!A sto se tiche te devojcice iz skole videcu sta mogu da uradim sa njom.U svakom slucaju jedno VELIKO HVALA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back