PROBLEM SA DECKOM, POMOZITE

vec sam o tome pisao. Drndanje je seks bez ljubavi. Odvratno! :bljak:

Kad neko nekog hoce da iskoristi da bi zadovoljio svoje strasti, onda to nije ljubav.
Onda je to izivljavanje.Bestijalnost.Seks iz niskih pobuda.

Volim ja da izdrndam i onu koju volim. Zavisi kako sam raspolozen. A vole i one da ih izdrndaju. Sirov nagonski seks bez cico mico dok se malo ne smire hormoni a posle mazenje, pazenje...

E ovako, valjda pisem na pravom mestu, prvi put sam na krstarici. :D Imam 17 godina, imam decka dve godine. I nismo imali odnose.

Bravo sine tatini :heart: :cmok:
:kpozdrav:
Pricali smo dosta na tu temu ali u posledje vreme on govori da je to neophodno i da ce u koliko ne budemo spavali naci nesto sa strane. Nisam ocekivala tako nesto. Za odnose ne osecam da sam spremna, plasim se tog bola ne znam koliki je (ako neko moze neka mi kaze nesto o tome takodje), a i sprecava me to pritiskanje s njegove strane. Ja pokusavam da mu objasnim da na taj nacin nikad necu hteti da imam odnose, ali ovo je prvi put da ne dobijam razumevanje od njega. Znam da me voli, dugo smo zajedno vidjamo se svaki dan, ali ipak se ponasa tako. Razumem da je to mozda neophodno i on govori da me ne ucenjuje samo obavestava sta ce biti i da nema lose namere. Razumem da su to potrebe i ne zelim da ga izgubim, ali ne mogu da radim nesto pod pritiskom i da osecam da to radim kako bih ispunila necije potrebe. Ne znam sta da radim :neutral:

Reci ti njemu da prava ljubav ima strpljenja ali da nikako ne trpi ultimatume.
Poželi mu sreću, poljubi u obraz i idi kući..... i ne javljaj se na prvih 15 poziva :lol:

Ako ti nije do seksa i gubljenja nevinosti, nemoj, on to treba da postuje.
Jeste sada, zeznuto 2-3 godine u vezi a bez seksa, ali ok, uvek ima drugih nacina ako ste oboje za te varijante.

A ovo, "ako ne das, ja cu morati nesto sa strane" je glupo. Gadno je, 2-3 godine u vezi bez seksa, ali takve neke ucene su glupe.
Sad da on ceka 5 godina (primera radi) da ima seks sa tobom, mislim da je previse po mom misljenju, ali opet, nije ni moje misljenje, ni nekog petog, ni tvog decka bitno. Bitno je jesi li ti spremna, i hoces li, pa makar ti trebalo 3-5-10 ili koliko vec godina.

E ovako, valjda pisem na pravom mestu, prvi put sam na krstarici. :D Imam 17 godina, imam decka dve godine. I nismo imali odnose. Pricali smo dosta na tu temu ali u posledje vreme on govori da je to neophodno i da ce u koliko ne budemo spavali naci nesto sa strane. Nisam ocekivala tako nesto. Za odnose ne osecam da sam spremna, plasim se tog bola ne znam koliki je (ako neko moze neka mi kaze nesto o tome takodje), a i sprecava me to pritiskanje s njegove strane. Ja pokusavam da mu objasnim da na taj nacin nikad necu hteti da imam odnose, ali ovo je prvi put da ne dobijam razumevanje od njega. Znam da me voli, dugo smo zajedno vidjamo se svaki dan, ali ipak se ponasa tako. Razumem da je to mozda neophodno i on govori da me ne ucenjuje samo obavestava sta ce biti i da nema lose namere. Razumem da su to potrebe i ne zelim da ga izgubim, ali ne mogu da radim nesto pod pritiskom i da osecam da to radim kako bih ispunila necije potrebe. Ne znam sta da radim :neutral:

Idi u Tursku.

Da je htela da mu da do sada bi mu dala, znaci, nema od toga nista. Moze cekati nju 1000 godina, nece se usreciti. jednog dana ce otici na more ili naici ce na nekog i dace mu na keca.
Ne znam sta i taj lik ceka, ja sam jednu takvu pedlirao posle 2 meseca. Supicku materinu. Sta, ja ti nisam dovoljno dobar? Mrs.

E ovako, valjda pisem na pravom mestu, prvi put sam na krstarici. :D Imam 17 godina, imam decka dve godine. I nismo imali odnose. Pricali smo dosta na tu temu ali u posledje vreme on govori da je to neophodno i da ce u koliko ne budemo spavali naci nesto sa strane. Nisam ocekivala tako nesto. Za odnose ne osecam da sam spremna, plasim se tog bola ne znam koliki je (ako neko moze neka mi kaze nesto o tome takodje), a i sprecava me to pritiskanje s njegove strane. Ja pokusavam da mu objasnim da na taj nacin nikad necu hteti da imam odnose, ali ovo je prvi put da ne dobijam razumevanje od njega. Znam da me voli, dugo smo zajedno vidjamo se svaki dan, ali ipak se ponasa tako. Razumem da je to mozda neophodno i on govori da me ne ucenjuje samo obavestava sta ce biti i da nema lose namere. Razumem da su to potrebe i ne zelim da ga izgubim, ali ne mogu da radim nesto pod pritiskom i da osecam da to radim kako bih ispunila necije potrebe. Ne znam sta da radim :neutral:

Ovako: nisam čitala šta su ti drugi savjetovali, možda ću da ponovim nešto što su ti već rekli...ali, nikada ni u kom slučaju ne pristaj na ucjenu, jer ovo je podla ucjena sa njegove strane.
Malo samopoštovanja...ako to uradiš samo da njega zadovoljiš, nakon svega osjećat ćeš se jako loše, kao stvar, koja treba da je nekom na raspolaganju jer on to želi....za neke stvari je ipak potrebna obostrana želja.

Ti nemas decka dve godine. Ti imas drugara dve godine.

- - - - - - - - - -

I pusti ga da trazi sex. Treba mu, zeli to.

hha 2 godine i nije dobio mace kakav retard od decka.

Kao sto neko rece u nekom od predhodnih postova. Da on bar nesto zna o znama, vezama i seksu do sada bi ona sama zelela i trazila da je kresne.

Ako zeli da upamti taj prvi seks kao neko iole dobro iskustvo najbolje da nadje nekog ko ima iskustva. 2-3 godine stariji ne mora vise. I da sa njim oseti pre tog prvog seksa da mu nije stalo samo da je izdrnda zbog svog zadovoljstva i da bi posle mogao da se hvali da joj je skinuo djanu.

Procitao sam prvu recenicu koja U PROSEKU uvek glasi ovako. "Imam 17 godina i imam decka...".Kada procitam takvu prvu recenicu na nekoj temi, odmah pomislim.
"ZNAM, ZNAM. On ili hoce tebe u paketu ili hoce samo tvoju macu a ti mu ne das".
Pitas se, da li da mu das ili ne?.
Bojis se da ne izgustira tvoju macu i da te ostavi.
Ili se bojis bolesti, trudnoce itd...

Za DRUGI problem.
Vodi evidenciju kada si imala zensku stvar i imas valjda par dana odmah posle toga pardona da odradis stvar sa deckom.
Proveri to, zaboravio sam tacno kako to ide.
A mozete i kondom da koristitte ali nije to to.

Za DRUGU stvar.
Ako ti se DAJE, DAJ MU, ako ti se ne-daje,NE-DAJ.
Neces valjda da mu das na silu.
To bi bilo kao kada bih ja dao devojci svoj stapic a loptice mi prazne jer mi se ne daje.
Mislim, to je nemoguce kod mene jer je dovoljno samo d ame devojka dotakne i ja sam pun kao zapeta puska ali kazem, navodim kao primer tu sitvaciju.

Dakle, ako ti se daje, daj a ako ti se ne-daje, nemoj.
Mozes prosto samo oralno da ga zadovoljis ako ti s ene daje.
To ti je par minuta posla.
Ako ti se ni to en radi, onda ga odradi rucno i to je to.
Ali, ako ga volis, a ne daje ti se, odradices bar oral.

A ako ga ne volis a daje ti se.
Onda mu daj jopet.
Ali DOBRO VODI racuna o trudnoci i bolestinama.

Back