Problem sa c direktorijumom

A što ne obrišeš onaj My Computer, stoji tu a ne služi ničemu...:rotf:

Kako mi da znamo čime si ti napunila komp..?:think: (filmovi, muzika, serije)

:cepanje:

1001 noć?
Gledaju li se tamo kod vas u Serbistanu turske serije? A mislio sam da nema ništa gore od meksičkih serija.

coka skini sa interneta trail verziju programa tune up utilities, zatim ga instaliraj i na ekranu će ti se pojhaviti 1 click maintenance. Aktiviraj to i problem će ti brzo biti riješen. Ako je samo riječ o smeću koje kupi računar sa interneta, a ako je downloadovani materijal, to ćeš morati brisati.

Posto su doticni clanovi previse ozbiljni da ti odgovore ja cu probati pod uslovom da nisi odustala od posete foruma jer si verovatno i sam/a primetila da od pojedinaca nema nikakve koristi posto je ovaj forum krstarice poceo i suvise da se "bavi" svime i svacim a najmanje pomaganjem i davanje podrske drugim clanovima.

PRVO ocisti temp folder u 99% slucajeva se nalazi u C:/Windows/Temp slobodno mozes da brises SVE fajlove obicno ih ima previse ali predhodno sve programe zatvori samo Explorer ili Total Commander ostavi ako iz njega brisem (malo teze ali moguce) i naravno i iz Recycle bin-a takodje i onda proveri stanje na C rarticiji (ne kao sto si nazvao/ka direkorijumu)

Back