Problem sa budjenjem - DR HELP

• Začetnik teme Začetnik teme UPLASENA.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U

UPLASENA.

Gost
Imam velikih problema da se razbudim ujutru kad mi zvoni sat. Kao da se budim iz anestezije i imam osecaj da bih sve dala samo da nastavim da spavam. I tako svako jutro, a obaveze zovu. Nije u pitanju moja lenjost, razmazenost ili nesto slicno, jednostavno meni je organski tesko da ustanem iz kreveta i treba mi dosta vremena da razgranicim javu od sna i da se adaptiram na realnost, nakon sto otvorim oci. Zbog toga imam ogromnih problema na poslu dok ne dodjem k sebi; ujutru kao da vegetiram, kao da to nisam ja, funkcionisem sa 20% svog uobicajenog kapaciteta, dok uvece imam gomilu energije. Mene brine sam taj cin budjenja, jer svako jutro imam osecaj, kao sto sam vec rekla , da se budim iz anestezije,(imala sam prilike da iskusim i taj osecaj nakon operacije, pa iz tog razloga uporedjujem)
Molim Vas da mi kazete svoje misljenje
Hvala

Pa ja bih na vasem mestu proverila krvnu sliku i iskljucila postojanje anemije a takodje bih okrenula malo svoj rezim zivota jer pretpostavljam da ako uvece imate vise energije i ne lezete na vreme.Probajte sebi da pruzite 8 sati sna,tim ce vam i ustajanje biti lakse.

Back