Pozdrav,imam licencu za avast 7 sve je oke traje do 2014 ali mi se 3-4 puta dnevno pojavljuje ovaj prozor...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav,imam licencu za avast 7 sve je oke traje do 2014 ali mi se 3-4 puta dnevno pojavljuje ovaj prozor...
tako i nista trajl samo free,registrujes na svoj mail i to je sveOkDeinstalirala... Sa ovog linka da skinem?
jeste prolazi zašto ti je to čudno?Meni on to automatski sam odrađuje samo jednom godišnje odem kada treba da se produži licenca i doregistrujem ga za manje od 20 sekundi koliko to traje a on sam sve radi i update programa i vps-a,bas cudno, moja sifra na free verziji prolazi i update programa vec par puta. zar aktivacija free verzije putem maila nije na samo godinu dana?
jeste prolazi zašto ti je to čudno?Meni on to automatski sam odrađuje samo jednom godišnje odem kada treba da se produži licenca i doregistrujem ga za manje od 20 sekundi koliko to traje a on sam sve radi i update programa i vps-a,
Ja to sa mail-om uopšte ne radim, samo ukucam serijski broj...9.000 dana