Problem sa Avast 7

CakiSRB

Obećava
Poruka
52
Pozdrav,imam licencu za avast 7 sve je oke traje do 2014 ali mi se 3-4 puta dnevno pojavljuje ovaj prozor...

Ova tema mi se ucilina prikladnom da postavim i ja svoje pitanje u vezi Avasta :) Imala sam licencu na free vecrziju koja kaze da vazi do 2037 godine o.O I sve bilo ok godinu dana. Prije neki dan pojavilo mi se obavjestenje da mi je program out of date i nisam mogla nikako da update-ujem... onda mi je instalirana trial verzija...i to je sada problem... sta da radim? Mrzim trijal verzije programa.... Pomagajteee
Hvalaa....

hm... Hvala na odgovoru... :) Ali imam strah da to sama radim... prosli put kada sam isto tako isteklu verziju brisala i htjela da instaliram novu... doslo da blokade... pao sistem... pa 300 cuda... :/
Mislim da cu da idem da bacam pare u neki servis o.O

bas cudno, moja sifra na free verziji prolazi i update programa vec par puta. zar aktivacija free verzije putem maila nije na samo godinu dana?
jeste prolazi zašto ti je to čudno?Meni on to automatski sam odrađuje samo jednom godišnje odem kada treba da se produži licenca i doregistrujem ga za manje od 20 sekundi koliko to traje a on sam sve radi i update programa i vps-a,

jeste prolazi zašto ti je to čudno?Meni on to automatski sam odrađuje samo jednom godišnje odem kada treba da se produži licenca i doregistrujem ga za manje od 20 sekundi koliko to traje a on sam sve radi i update programa i vps-a,

Mislim da nisi razumio šta je moderator htio da kaže....Njemu to prolazi kao i kod tebe i čudno mu je što kod onog iznad njega ne prolazi....

Back