Problem s novcem

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

koto

Buduća legenda
VIP
Poruka
42.590
eto, sve u rimi sve u stihu..:mrgreen:
a sad ozbiljno..
u skrsenoj, i finansijski opustosenoj srbiji, novi talas poskupljenja mozda ce biti poslednja kap u casi..
imate li probleme s novcem?
da li se, i kako odrazavaju na vas i vase rasoplozenje?
da li kukate ili trazite resenja?
da li ocekujete od svojih muzjaka da rese sve?
aj da cujem..
zene i novac, u doba krize..:)

a sad ozbiljno..
u skrsenoj, i finansijski opustosenoj srbiji, novi talas poskupljenja mozda ce biti poslednja kap u casi..
aj da cujem..

Како мужјаци да ријеше све? Па зар жене нису спремна на све? Баш си примитивна :)

Тема:

Кад ти иде добро тада треба штедити, онда ти је свеједно да ли скупља, имаш ли посао или га немаш. Увијек можеш прегурати дужи период без додатних прихода.

Како мужјаци да ријеше све? Па зар жене нису спремна на све? Баш си примитивна :)

Тема:

Кад ти иде добро тада треба штедити, онда ти је свеједно да ли скупља, имаш ли посао или га немаш. Увијек можеш прегурати дужи период без додатних прихода.

ukoliko nisi primetio znak pitanja na kraju, procitaj ponovo...:neutral:

a sad ozbiljno..
aj da cujem..
ma šta, pare nisu problem, ja živim od ljubavi :mrgreen:

šalu na stranu iskreno, nisam previše zabrinuta jer smo zajedno preživeli mnoge stvari, ne verujem da će ovaj talas poskupljenja biti nešto teže

Nisam duzna, nemam rate za kredit, ali ipak problema imam mnogo, ne ocekujem da mi muz resi sve probleme ali on to obicno uradi bez obzira na ocekivanja. Njega hoce novac, mislim zaradi lakse, trosi vise a opet uvek ima. Ja tesko zaradim, pazim kako trosim i nikad se ne mogu pohvaliti da osim najosnovnijeg priustim sebi bilo sta. :(

Nisam duzna, nemam rate za kredit, ali ipak problema imam mnogo, ne ocekujem da mi muz resi sve probleme ali on to obicno uradi bez obzira na ocekivanja. Njega hoce novac, mislim zaradi lakse, trosi vise a opet uvek ima. Ja tesko zaradim, pazim kako trosim i nikad se ne mogu pohvaliti da osim najosnovnijeg priustim sebi bilo sta. :(

I onda odeš u Mango ili Zaru i kupiš diiiiivan kaputić da zaboraviš kako ne možeš sebi da priuštitš ništa sem osnovnog :zper:

Чим немаш рате за кредит, односно ником не дугујеш, ти си слободна жена.

Back