Проблем с наставницом физике

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shta ja znam...:D proshle god na polugod. niko nije imao 5, na kraju bila jedna(jedva) :D
sad o5 niko nema....prosek kecheva po kontrolnom kad su u pitanju zadaci 10,a teorija 15(dobro sada kao pita teoriju :roll: )...ne znam...na chasu slabo radimo zadatke,vec ih imamo za domaci,koji naravno niko ne radi...
inache ne znam koliko je dobro znash ali ona mnogo voli da se dere, a to dranje slabo deluje na djake....mislim kod nje na chasu je opushteno....al zato te kad tad uvati da ne znash :roll:
ne znam je tako dobro, samo mi je jednom u prolazu dobacila neshto sarkazma :lol: a i ne zna me zhena :lol:
igic te izvede na tablu i onda ne zna shta znash jer on ne zna nish al svejedno dobijesh 1 :lol: meni jednom dao 1, kazhe: ne bi dobila 1, da nisi shaputala drugarici :roll: pa se onda neko pita shto ljudi u zg ne vole da pomazhu na kontrolnima itd. :roll: al to je ona posebna vrsta ljudi :roll:
Mao Tze Tyng:
.ja josh ne znam ni od prilike shta cu
ni ja nemam pojma shta cu. matora, imash neki predlog a da nije fizika? :D
matora63:
:lol: :lol:

Dragi moji mrzitelji nauke
ako ostanem bez posla u firmi NEĆU da mrzim državu u kojoj sam rođen već ONE koji upravljaju ekonomijom u zemlji ili mog nesposobnog šefa u firmi. Vi imate učenički parlament, a vaši roditelji njihov savet koji daje članove u školskom odboru. Ako je sve ovo što pišete tačno i ako većina to isto misli, NATERAJTE te nastavnike da se promene !!!
Uzgred, čuvajte se "sladunjavih" nastavnika poput @matore 63.

Dragi moji mrzitelji nauke
ako ostanem bez posla u firmi NEĆU da mrzim državu u kojoj sam rođen već ONE koji upravljaju ekonomijom u zemlji ili mog nesposobnog šefa u firmi. Vi imate učenički parlament, a vaši roditelji njihov savet koji daje članove u školskom odboru. Ako je sve ovo što pišete tačno i ako većina to isto misli, NATERAJTE te nastavnike da se promene !!!
Uzgred, čuvajte se "sladunjavih" nastavnika poput @matore 63.

ma kako si ti pametan....šta treba da kažem? kako da nateram profane da se promene???

ma kako si ti pametan....šta treba da kažem? kako da nateram profane da se promene???

Pa jel umeš ti da čitaš ? Napisao sam "ako većina to isto misli...". To znači ili je problem samo do tebe ili nekolicine vas a ako većina ima problem onda stvar možete da pokrenete ukoliko to hoćete. Pre pola veka afroamerikance su tretirali kao niža stvorenja u Americi a danas ko im se ruga verovatno završava na sudu. Jel im to palo s neba ?

Pa jel umeš ti da čitaš ? Napisao sam "ako većina to isto misli...". To znači ili je problem samo do tebe ili nekolicine vas a ako većina ima problem onda stvar možete da pokrenete ukoliko to hoćete. Pre pola veka afroamerikance su tretirali kao niža stvorenja u Americi a danas ko im se ruga verovatno završava na sudu. Jel im to palo s neba ?
Nama je profesor tehnickog na prvom casu u petom razredu rekao da nam ne vredi da se protiv njega borimo, jer cemo samo potrositi vreme i pare, posto se on uvek nekako vrati na posao... on je bio cak i u novinama jednom (a mozda i vise puta), jer je udario nekog ucenika...

Inace, da li je neko cuo da profesori koji nisu drzali dopunsku ne mogu nikoga da sruse na popravni, odnosno da mu zakljuce 1? Kod mene u razredu par njih tvrdi da su to culi od pedagoga, ato nam je rekla i profesorica biologije... koja inace meni preti popravnim od pocetka druge goidne, a nije odrzala nijedan jedini cas dopunske...

Nama je profesor tehnickog na prvom casu u petom razredu rekao da nam ne vredi da se protiv njega borimo, jer cemo samo potrositi vreme i pare, posto se on uvek nekako vrati na posao... on je bio cak i u novinama jednom (a mozda i vise puta), jer je udario nekog ucenika...

Inace, da li je neko cuo da profesori koji nisu drzali dopunsku ne mogu nikoga da sruse na popravni, odnosno da mu zakljuce 1? Kod mene u razredu par njih tvrdi da su to culi od pedagoga, ato nam je rekla i profesorica biologije... koja inace meni preti popravnim od pocetka druge goidne, a nije odrzala nijedan jedini cas dopunske...

Udri bre stoku!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back