PROBLEM POSLE SEXA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

musakesadzija

Ističe se
Poruka
2.077
Potrebno mi je vase i zensko misljenje o ovome sto mi se desava .Ja ne znam da li je to normalno ali vec 4 godine imam sledeci problem. U vezi sam 4 godine i zivim kod verenice u njenom stanu. REDOVNO VEC 4 GODINE 25 DANA U MESECU IMAMO JUTRU I POPODNE SEX. Posto ustajem rano oko 5 IMAMO NEPREKIDNE ODNOSE PO OKO 3 SATA SVE DO POLASKA NA POSAO . ISTO SVAKO POPODNE OD 16 DO 19 SATI , SVAKODNEVNO , I TO GODINAMA . Medjutim glavni problem i moje pitanje je DA LI JE NORMALNO DA MI NOGE KLECAJU I DA NE MOGU DA HODAM POSLE SEXA . Imamo i nov auto , koji mi je ona kupila , ali ne mogu jutru da ga vozim na posao , jer se bojim da slucajno ne pritisnem gas do kraja .Isto tako svako vece idem u kladionicu ali posto je ona kilometar od stana , ja prosto nemam sigurnosti u nogama . TO MI PREDSTAVLJA ozbiljan problem , jer i pored naseg bmw a , moram svaki dan da placam taxi .Ne znam da li jos neko drugi ima problem da mu posle sexa , klecaju noge i sta da radim ?

Tu sam i ja negde batice, ******* je 3 dana, maraton, a imam alatku 3 metra dugacku i debelu batinu, ne znam sta da radim, imam problem i ja...a ona me dovodi kuci helikopterom, sexy je skroz zgodna burzujka i placa mi sve, ne znam sta da radim imam problem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back