Problem polnog identiteta deteta

Код нас се под алфа мужјаком подразумева надувана сировина обријане главе. Нажалост.

Заборавља се да је мозак најважнији полни орган.

za moj pojam nije tako. mozak na prom mestu, ne mora naduvano ali masivno da... akio je alfa, mora to biti u svakom pogledu. :lol:

za moj pojam nije tako. mozak na prom mestu, ne mora naduvano ali masivno da... akio je alfa, mora to biti u svakom pogledu. :lol:

Идеални примерци се ретко налазе, мада их има.

Највише ме нервира када у листовима типа "Глорија" видим тзв добре рибе из света познатих како шетају крајње неугледне мушкарце, мука да те ухвати.

Има и супротних примера али су далеко ређи.

Зашто жене не узимају оно најбоље?

Идеални примерци се ретко налазе, мада их има.

Највише ме нервира када у листовима типа "Глорија" видим тзв добре рибе из света познатих како шетају крајње неугледне мушкарце, мука да те ухвати.

Има и супротних примера али су далеко ређи.

Зашто жене не узимају оно најбоље?

alfa nije idealan, inače nije alfa. :lol:
šta će mi idealan, samo da mi nabija komplexe i da se smaram sa njim.
možda uzimaju ono najbolje za sebe... nekome je lova najbitnija, nekome moć, nekome izgled, neko preferira sve to u jednom... valjda sve to ide u skladu sa sopstvenim potencijalom i potrebama.

alfa nije idealan, inače nije alfa. :lol:
šta će mi idealan, samo da mi nabija komplexe i da se smaram sa njim.
možda uzimaju ono najbolje za sebe... nekome je lova najbitnija, nekome moć, nekome izgled, neko preferira sve to u jednom... valjda sve to ide u skladu sa sopstvenim potencijalom i potrebama.

Шта ће ми лова ако ми је блам да ме виде с њим.

Back