problem "plavi ekran smrti" nemoguce podici sistem

Jel ima nešto što nisi zaboravio a napišeš? Varničila ti je wirelss kartica, iskaču pruge, istaklo ti se napajanje, upao šrafciger u kuler.... nastavi niz. Dobro je taj računar i preživeo :lol: Pođi od promene instalacionog diska, počupaj sve bespotrebno, i polako uklanaj mogućnosti:
0. instalacija.
1. grafička.
2. ram.
3. hdd.

Ne verujem da je nešto sem toga....

Mislim da ja nisam ništa zaboravio a što se tiče wireles kartice on je sam probo da je uglavi pa je tad računar završio kod mene i tada sam video da je sve blokirano kad sam otvorio onda sam video da kartica stoji nakoso nije legla lepo prvi rezultat je bio da je moro kupiti drugu i tada sam podigo sistem bez ptroblema sa novom karticom mada ti tp linkovi gde god sam do sada instalirao više puta izbacuje upozorenje da nije prošlo kontrolu windovsa ali nikad se nisam obaziro na to instaliro sam dalje i kod svijuh radi bez problema.Činimi se da su i te kartice problematične.Znam tri slučaja u selu da posle ubacivanja kartice nisu mogli upali ti komp obori odmah sistem.Ali nisam radio to i neznam kako su rešili.Mislim da je to tp link činimi se 350GD,

Back