PROBLEM OKO NESANICE!

Gox777

Početnik
Poruka
16
U zadnje vreme ne mogu da zaspim lako, odnosno legnem oko 12 , 1 kako kad, ustajem rano u skolu u pola 7, legnem tako mislim o nekim bezveznim stvarima i kao tke posle 2 sata zaspim,ali sve vise imam osecaj kao da sam celu noc budan, ide mi to jako na zivce... nadam se da dobro razumete ovaj moj problem, sad sam odustao od spavanja pa me interesuje da li to nije nista strasno ako ne spavam jednu celu noc?

Nesanica moze biti posledica nekog lakseg, a moze biti i posledica nrkog veceg problema,
ako ti nesanica stvara dosta nelagodnosti svakako se posavetuj sa profesinalnim licem, licnim lekarom ili psihijatrom.
Za pocetak, nekoliko neprespavanih noci nije nikakv problem, no hronicno nespavanje generalno iscrpljuje organizam i takvu nesanicu treba leciti.

Iscrpljenost moze veoma lako biti posledica depresije,
depresivan covek ponekad i pored redovnog spavanja moze se osecti dano-nocno potpuno iscrpljen,
ako si veoma osecajna i osetljiva osoba, moguce je da te to prekomerno iscrpljuje i tako svara zacaran krug, preosetljivost ti ne dozvoljava da se odmoris, a bez odmora postajes jos vise premoreniji i osetljiviji.
Odmor i spavanje isto tako nije ista stvar, odmariti se covek moze i bez spavanja, a svakako moze spavati a uopste se ne odmoriti.
:)

Poslednja izmena:
U zadnje vreme ne mogu da zaspim lako, odnosno legnem oko 12 , 1 kako kad, ustajem rano u skolu u pola 7, legnem tako mislim o nekim bezveznim stvarima i kao tke posle 2 sata zaspim,ali sve vise imam osecaj kao da sam celu noc budan, ide mi to jako na zivce... nadam se da dobro razumete ovaj moj problem, sad sam odustao od spavanja pa me interesuje da li to nije nista strasno ako ne spavam jednu celu noc?
Познат ми је тај проблем:(
И тешко ту помаже физичко изнуривање (посао или спорт) барем код мене.
А није лако ни решити се мисли које се врзмају.
Искрено-мени помаже молитва.Ко хоће нека верује

Back