Nero came back
Zainteresovan član
- Poruka
- 120
Imam kucu, 10 godina je star, mešanac..... Pre 3 godine mu je počeo rasti jedan testis.... Ja ,kao paničar,već sam počela da ga oplakujem jer sam bila sigurna da ima rak, i da neće još dugo...Veterinar mu ja našao neku ranicu između testisa i dao antibiotik. Ta ranica se povukla ,međutim testis je ostao isti, s tim što je mooožda za 3 - 4 milimetra veći danas nego pre 3 godine.On nema nikakvih promena u ponašanju , jako je hiperaktivan kao inače, jede, pije vode...sve ok...
Veterinar je napomenuo da mu dajem svakih par meseci taj antibiotik ,radi pročišćavanja tih nekih žlezda.... Rekao je da može da živi dugo,da nije rak,ali proveru nije vršio jer kaže da je bolna,pa neće da ga muči
Je l neko imao ovako nešto?
Hvala Bogu s njim je sve u redu i sad, ali tako nekad počnem da umišljam da mu svašta fali, a onda opet,ako se veličina testisa ne menja već 3 godine, rekao je da je to super,i da je sve u redu. Mali je kuca , ima 7 kg
Postavila sam temu,čisto da vidim da li neko ima ovakav slučaj...Hvala unapred, I izvinjavam se ako mesto nije odgovarajuće za temu
Veterinar je napomenuo da mu dajem svakih par meseci taj antibiotik ,radi pročišćavanja tih nekih žlezda.... Rekao je da može da živi dugo,da nije rak,ali proveru nije vršio jer kaže da je bolna,pa neće da ga muči
Je l neko imao ovako nešto?
Hvala Bogu s njim je sve u redu i sad, ali tako nekad počnem da umišljam da mu svašta fali, a onda opet,ako se veličina testisa ne menja već 3 godine, rekao je da je to super,i da je sve u redu. Mali je kuca , ima 7 kg
Postavila sam temu,čisto da vidim da li neko ima ovakav slučaj...Hvala unapred, I izvinjavam se ako mesto nije odgovarajuće za temu