Au kako li da počnem... urađen veliki i mali servis u petak, očišćen karter, uljna pumpa promenjena.I u subotu trebam nesto do KŠ (350km) , tek kada sam stigao upalila mi se check engine lampica, ništa mi ne znači posto moze biti 100 razloga, ajde kad se vratim kući pa cu na dijagnostiku, ništa krenuo ja kuci, kad mi se pre Nis pumpe u BG upalila lampica za grejace i blinka, i motor slabo slabo vuče, srećom bilo nizbrdo pa sam dogurao do benz. Tu sam vec pregledao vizuelno nigde nista ne curi,nazvao majstora, posto sam video da motor već malo skače, majstor kaze verovatno je dizna jedna crkla, izdrzacu do kuće, aj dobro krenuo upalio vozio 80-90 auto ,lampica je nestala i nije se palila, dok je check engine jos uvek gorio, prosao putarinu, posle nekih 5km, malo stisnuo gas posto sam vec pravio gužvu na autoputu, kako sam stisnuo gas i podigao obrtaje posle nekih 5 minuta BAM motor podigao turažu 2-3 puta, ja brzo da ugasim vadim ključ nece, tek posle 2-3 puta uspem ugasiti auto i u desnu traku, oblak gustog belog dima na auspuh i iscurio antifriz, a ulje na auspuh i bilo je beline na čepu od ulja, pozvao šlepu, nisam ga ni palio više...
Buni me to sto je moguće da je dihtung glave, ali ništa nije ukazivalo na to, ulje ne troši, čep bez "majoneze" ,potrošnja normalno, lepo ide, vuče , Max brzina 210
Prilozio bi slike ali kaze da su isuviše velike
Buni me to sto je moguće da je dihtung glave, ali ništa nije ukazivalo na to, ulje ne troši, čep bez "majoneze" ,potrošnja normalno, lepo ide, vuče , Max brzina 210
Prilozio bi slike ali kaze da su isuviše velike