Probala sam fisting

katja04:
Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.Nisam bas bila odusevljena ali sam pristala,prvo me je dobro namazao nekim lubrikantom a onda je poceo.Mogu vam reci da je jedno pola sata trajalo dok nije uspeo da gurne sasvim i to je toliko bolelo da sam sve zvezde videla.Kada je napokon usao skroz smirio je ruku i ja sam pocela da se opustam tako da je posle nekih 15-nestak minuta bol poceo da jenjava a onda je on poceo da me sa svih pet prstiju mazi svuda po vagini i meni je pocelo da biva strasno prijatno cak mi ni bol vise nije toliko smetao.Mazio me je tako jedno pola sata i ja sam dozivela takav orgazam da mi je srce sislo u pete!!!Od tada smo to radili jedno pet-sest puta i svaki put me je sve manje bolelo a sve vise prijalo
tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.

Da da,pisao sam o tome na mom sajtu,naime to je sasvim normalna stvar,jer je i fisting kao predigra ok,ali pazi da e ne naviknes jer je cela saka mnogo sira od penisa u erekciji,pa prema tome moze posle da ti bude mali i da ti se vagina suvise prosiri.....

poseti : http://www.bordel.tk i procitaj o tome malo,ili mi se javi na mail da ti dam dodatna obavestenja i smernice

Poz....

katja04:
Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.Nisam bas bila odusevljena ali sam pristala,prvo me je dobro namazao nekim lubrikantom a onda je poceo.Mogu vam reci da je jedno pola sata trajalo dok nije uspeo da gurne sasvim i to je toliko bolelo da sam sve zvezde videla.Kada je napokon usao skroz smirio je ruku i ja sam pocela da se opustam tako da je posle nekih 15-nestak minuta bol poceo da jenjava a onda je on poceo da me sa svih pet prstiju mazi svuda po vagini i meni je pocelo da biva strasno prijatno cak mi ni bol vise nije toliko smetao.Mazio me je tako jedno pola sata i ja sam dozivela takav orgazam da mi je srce sislo u pete!!!Od tada smo to radili jedno pet-sest puta i svaki put me je sve manje bolelo a sve vise prijalo
tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.

e svaka ti cast ti si hrabra ....
nego prica se i o analnom fistingu jesi i njega probala ako jesi kazi a ako nisi probaj pa nam prenesi iskustva :twisted: :twisted: :twisted:

katja04:

:lol: :lol:

Sta kazete na ovo! ;)

Kazem ja da se danashnji momci shkoluju na por-no filmovima i da su im zahtevi u toku seksa prilichno slichni onome shto gledaju. I tako srecem sve cheshce likove koji zapochnu u toku predigre dzaranje sa jednim prstom, pa onda stave i drugi, pa pokusaju treci .. i tu ja vec kazem - ej, stani. A onda me on pita - a zashto ti volish veliku kitu kad te boli kod treceg prsta ... reko`, kita je kita .. i zaista, shta ce meni prsti i da mi dzara po vagini sa svih pet, kad to sve isto, i josh bolje, radi i dobar **** .. i josh uzivamo zajedno. I zato kod mene ne prolazi ono - dok na ruci imash prst ne mora da bude chvrst.

Vesela_zena_beogradska:
Kazem ja da se danashnji momci shkoluju na por-no filmovima i da su im zahtevi u toku seksa prilichno slichni onome shto gledaju. I tako srecem sve cheshce likove koji zapochnu u toku predigre dzaranje sa jednim prstom, pa onda stave i drugi, pa pokusaju treci .. i tu ja vec kazem - ej, stani. A onda me on pita - a zashto ti volish veliku kitu kad te boli kod treceg prsta ... reko`, kita je kita .. i zaista, shta ce meni prsti i da mi dzara po vagini sa svih pet, kad to sve isto, i josh bolje, radi i dobar **** .. i josh uzivamo zajedno. I zato kod mene ne prolazi ono - dok na ruci imash prst ne mora da bude chvrst.

U pravu si...Jel mogu da te pitam,zasto mi devojka kaze da sam bolestan sto volim da u toku predigre gledam kako ona sebe zadovoljava prstom???Jednostavno to me pali,a koliko sam pricao sa jos nekim momcima,nisam jedini.Jel sam zaista bolestan???Prosvetli me!!! :)

devojke,ja vas ne razumem,sta se tu femkate..vi ste tu da PRIMATE...poklon..
ako je saka, onda je saka.noga-noga
(mada palac zvuci nekako more sexy to me..)
zamislite kad odatle treba jednog dana glavurda mala da izadje :D
oh,mislite o tome.
(a,neke nisu ni stigle da razmisle :D :D )

U pravu si...Jel mogu da te pitam,zasto mi devojka kaze da sam bolestan sto volim da u toku predigre gledam kako ona sebe zadovoljava prstom???Jednostavno to me pali,a koliko sam pricao sa jos nekim momcima,nisam jedini.Jel sam zaista bolestan???Prosvetli me!!!

Poshto i ja volim da gledam kad mushkarac drka, pa i da se gledamo i drkamo .. ne mogu da kazem da si bolestan :) Shalu na stranu, ma kakva bolest ..

Vesela_zena_beogradska:
Poshto i ja volim da gledam kad mushkarac drka, pa i da se gledamo i drkamo .. ne mogu da kazem da si bolestan :) Shalu na stranu, ma kakva bolest ..

Thx.Odmah je sad zovem...Ako mi opet nesto kaze,reci cu joj da se javi tebi!!!Nemoj samo da si muskarac neki koji lozi,posto sam cuo da ovde ima dosta takvih bolesnika!

Jednom mi se to desilo, u porodjajnoj sali, dezurni doktor je to uradio... utisci?

Malo je falilo da ga ubijem, sreca, pa umem da se kontrolisem... Mene je to toliko bolelo da mislim da sam i ogrebala coveka, vristala sam. Skocila sam i zgrabila telefon od med.sestre i rekla " da me vise niko nije pipnuo dok ne dodje moj doktor", onda je stigao moj doktor, moj spasitelj i rekao da me spreme za carski... Meni je to bilo jedno od najuzasnijih iskustava u zivotu.

Stavila sam ruku na oci i virila kroz rupicu dok sam citala tvoj post...

Apsolutno nemam nista protiv, ako to nekome prija, al ja sam prosto ljubitelj penisa i samo penisa u meni. Ok, moze i prsti, al saka, nema sanse.

Back