Probala sam fisting

Hm... posmatram ovu temu vec 2 dana, i nikako ne shvatam neke stvari... (inace, nikad ranije nisam cula za fisting).
Posmatrajte to iz ovog aspekta:
Glavica novorodjenceta je po velicini jednaka saci odraslog muskarca ------> fisting je isto sto i zavrsni deo porodjaja (kad beba izlazi iz tela majke), samo na drugu stranu.
A s obzirom na to da zene obicno ne vole da se poradjaju, ne razumem kakvo to moze biti zadovoljstvo...
Olaksavajuca okolnost - tako razlabavljenim i naviknutim devojkama ce porodjaj mnogo lakse pasti jednog dana.

(ne shvatam, ne shvatam, ne shvatam, odvratno, fuj, fuj, fuj......)

Snezna_Kraljice, sve ima svoje prednosti i mane, pa i fisting, nezaboravi da ima zena koje vole da ih boli! A i sve zavisi od gabarita muskaraca, neko boli i bez sake! Ha ha :D Znas kad kazu vidi mu glave ko u osnovca! :lol:

Snezna_kraljica:
Hm... posmatram ovu temu vec 2 dana, i nikako ne shvatam neke stvari... (inace, nikad ranije nisam cula za fisting).
Glavica novorodjenceta je po velicini jednaka saci odraslog muskarca ------> fisting je isto sto i zavrsni deo porodjaja (kad beba izlazi iz tela majke), samo na drugu stranu.
A s obzirom na to da zene obicno ne vole da se poradjaju, ne razumem kakvo to moze biti zadovoljstvo...
Olaksavajuca okolnost - tako razlabavljenim i naviknutim devojkama ce porodjaj mnogo lakse pasti jednog dana.

sada mi je laknulo kada vidim da neko ima slicno misljenje na ovu temu!

Snezna_kraljica:

moja devojka nije ni primetila kad sam joj stavio ruku...prema tome...
a pri porodjaju se vagina malo recne da bi islo lakse...posle se stavi par kopci...
nista bre neznas a zensko si! citaj vise. 8)

mario80:
moja devojka nije ni primetila kad sam joj stavio ruku...prema tome...
a pri porodjaju se vagina malo recne da bi islo lakse...posle se stavi par kopci...
nista bre neznas a zensko si! citaj vise. 8)

da, znam da se malo recne, pogotovo ako je zena uzane gradje (i to boli strasno, ne sme da se sedi normalno oko 2 nedelje dok rana ne zaraste potpuno).
Jos ako mi kazes da i to nista ne boli... e, onda ti necu verovati!
Ne znam, cudna ti je ta devojka... prosto ne mogu da verujem da nije primetila... no, sve je moguce... mozda je to ranije radila, pa je bila naviknuta...
Ostavljam prostora i za druga misljenja, zaista ne znam... samo kazem ono sta mi je logicno!

Negress:
Snezna_kraljica:

sada mi je laknulo kada vidim da neko ima slicno misljenje na ovu temu!

Aman ljudi. Kolko ljudi tolko i cudi.
Ne zaboravite da su tkiva rastegljiva do neke granice. Nekom bol prija do neke granice, nekima ne. Zene imaju dodatne opijate. Mi mushki da treba da se porodimo, umrli bismo odma`.
rastegljivost do neke granice, a onda dolazi do plasticnih povreda. Tkovo ce da se vrati u prvobitno stanje ali mu treba vremena.
Ako se stalno povredjuje isto mesto, oporavak ne idu u zeljenom smeru, a tkivo se zamenjuje firbroznim tkivom koje je slabo rastegljivo. Bebe se ne radjaju svaki dan.
Zato pazite svi. Ako Vam se to svidja, bez preterivanja. Klasichan metod je programiran odavno i dimenzije su uprosecene.
Rupica treba da ostane rupica i zbog nasheg uzivanja. Kad se rastegne, shta onda. Mishici su drugacije postavljeni u odnosu na rupicu iza, tako da je oporavak pod znakom pitanja.

CUVAJTE SE, NEMOJTE DA SE BASH TAKO MUCHITE. TREBA DA VAM POTRAJE ORGAN :wink:

katja04:
Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.Nisam bas bila odusevljena ali sam pristala,prvo me je dobro namazao nekim lubrikantom a onda je poceo.Mogu vam reci da je jedno pola sata trajalo dok nije uspeo da gurne sasvim i to je toliko bolelo da sam sve zvezde videla.Kada je napokon usao skroz smirio je ruku i ja sam pocela da se opustam tako da je posle nekih 15-nestak minuta bol poceo da jenjava a onda je on poceo da me sa svih pet prstiju mazi svuda po vagini i meni je pocelo da biva strasno prijatno cak mi ni bol vise nije toliko smetao.Mazio me je tako jedno pola sata i ja sam dozivela takav orgazam da mi je srce sislo u pete!!!Od tada smo to radili jedno pet-sest puta i svaki put me je sve manje bolelo a sve vise prijalo
tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.
A jel hodas sada sitnim koracima?

Back