blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
sorry, ne palim se na dvodimenzionalne karakteristikemario80:pitaj sashu85, ona ima moje slike...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sorry, ne palim se na dvodimenzionalne karakteristikemario80:pitaj sashu85, ona ima moje slike...![]()
bgrdr:Snezna_Kraljice, sve ima svoje prednosti i mane, pa i fisting, nezaboravi da ima zena koje vole da ih boli! A i sve zavisi od gabarita muskaraca, neko boli i bez sake! Ha haZnas kad kazu vidi mu glave ko u osnovca!
![]()
Snezna_kraljica:Hm... posmatram ovu temu vec 2 dana, i nikako ne shvatam neke stvari... (inace, nikad ranije nisam cula za fisting).
Posmatrajte to iz ovog aspekta:
Glavica novorodjenceta je po velicini jednaka saci odraslog muskarca ------> fisting je isto sto i zavrsni deo porodjaja (kad beba izlazi iz tela majke), samo na drugu stranu.
A s obzirom na to da zene obicno ne vole da se poradjaju, ne razumem kakvo to moze biti zadovoljstvo...
Olaksavajuca okolnost - tako razlabavljenim i naviknutim devojkama ce porodjaj mnogo lakse pasti jednog dana.
(ne shvatam, ne shvatam, ne shvatam, odvratno, fuj, fuj, fuj......)
blondi:sorry, ne palim se na dvodimenzionalne karakteristikemario80:pitaj sashu85, ona ima moje slike...![]()
![]()
Snezna_kraljica:Hm... posmatram ovu temu vec 2 dana, i nikako ne shvatam neke stvari... (inace, nikad ranije nisam cula za fisting).
Glavica novorodjenceta je po velicini jednaka saci odraslog muskarca ------> fisting je isto sto i zavrsni deo porodjaja (kad beba izlazi iz tela majke), samo na drugu stranu.
A s obzirom na to da zene obicno ne vole da se poradjaju, ne razumem kakvo to moze biti zadovoljstvo...
Olaksavajuca okolnost - tako razlabavljenim i naviknutim devojkama ce porodjaj mnogo lakse pasti jednog dana.
dečko ajde oladi 8)mario80:blondi:sorry, ne palim se na dvodimenzionalne karakteristikemario80:pitaj sashu85, ona ima moje slike...![]()
![]()
ali si ipak radoznala...![]()
![]()
![]()
mario80:moja devojka nije ni primetila kad sam joj stavio ruku...prema tome...
a pri porodjaju se vagina malo recne da bi islo lakse...posle se stavi par kopci...
nista bre neznas a zensko si! citaj vise. 8)
blondi:dečko ajde oladi 8)mario80:blondi:sorry, ne palim se na dvodimenzionalne karakteristikemario80:pitaj sashu85, ona ima moje slike...![]()
![]()
ali si ipak radoznala...![]()
![]()
![]()
PS... manje čitaj, više vežbaj... da ne loopaš kao po običaju![]()
Izgleda da bi i ti mogao-la da procitas pazljivije! :?hrcak:bgrdr:Snezna_Kraljice, sve ima svoje prednosti i mane, pa i fisting, nezaboravi da ima zena koje vole da ih boli! A i sve zavisi od gabarita muskaraca, neko boli i bez sake! Ha haZnas kad kazu vidi mu glave ko u osnovca!
![]()
Devojci bol i nije prijao, pazljivije procitaj.
Negress:Snezna_kraljica:Hm... posmatram ovu temu vec 2 dana, i nikako ne shvatam neke stvari... (inace, nikad ranije nisam cula za fisting).
sada mi je laknulo kada vidim da neko ima slicno misljenje na ovu temu!
geda:batali šaku noga je zakon
aparthejdovac:Mozda je samo izabrao tezi put da doje do tvog srca. Go for it!!!
A jel hodas sada sitnim koracima?katja04:Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.Nisam bas bila odusevljena ali sam pristala,prvo me je dobro namazao nekim lubrikantom a onda je poceo.Mogu vam reci da je jedno pola sata trajalo dok nije uspeo da gurne sasvim i to je toliko bolelo da sam sve zvezde videla.Kada je napokon usao skroz smirio je ruku i ja sam pocela da se opustam tako da je posle nekih 15-nestak minuta bol poceo da jenjava a onda je on poceo da me sa svih pet prstiju mazi svuda po vagini i meni je pocelo da biva strasno prijatno cak mi ni bol vise nije toliko smetao.Mazio me je tako jedno pola sata i ja sam dozivela takav orgazam da mi je srce sislo u pete!!!Od tada smo to radili jedno pet-sest puta i svaki put me je sve manje bolelo a sve vise prijalo
tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.