ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
Hm, ne podstiče se prosto zato što je lako. Danas malo ko ima finansijski gledano problem da sebi nabavi brdo hrane, samim tim jedini razlog zašto se bilo ko ne prežderava danas je kontrola. Jesti je prijatno i lako, nije lako držati dijetu i za to je potrebna snažna samokontrola koju mnogi ljudi nemaju. Divljenje je, verujem, više zbog te samokontrole nego zbog samog izgleda, čak je i koščati izgled promovisan od strane modne industrije u korenu nastao od tog divljenja prema ljudima koji imaju, mogu, vole, a ne rade to. Kao post ili odricanje od seksa, ma bilo kakvo odricanje. Mnogo njih znam koji poste da bi ojačali volju
Problem je kada se u tome preteruje.
JA znam mnogo njih koji poste, da bi smrsalai, naravno u vreme posta, sve uz bozju pomoc, radi zadovoljavanja ega..pa uz to idu i u crkvu redovno..kao postim pa sam vernik...a otkud vera? pa da se oslobodim par kila viska.
I mislim da uopste nije tesko ne preterivati u hrani, kao ni u cemu drugom...ja celog zivota izgledam isto..imam 55 kg+-2, a jedem sve sto mi se svidja...i sarme i slatkise, i pihtije i crevca, nekad i slaninicu a i pogacu...prosto jedem sve sto mi se jede, kad mi se jede...
a inace mogu da ne jedem nista po ceo dan...mozda imam blagu anorexiu?