prljavshtine?

koliko vas lozi ili gasi kada vam partner u toku sexa govori prljavshtine tipa: razvali me,pokidaj me,zelim tvoj qc,zivotinjo i sl...(da ne odajemo bash sve tajne! ;) ) ili vas bodri tipa: jache,carice/care, kralju moj, najbolji si...i sl. ?
ujedno i pitanje ,da li vas lozi shljepkanje po goozi,chupanje za kosu itd.?

meni je sve to malo extremno,ali mozda ima ljudi koji to gotive ili su pre za neku varijantu neznosti,ljubakanja i sl. imam li istomishljenike?

sa nekima me loži..a sa nekima mi bilo odmah patosiranje....misimm...to su one šo sam se zaljoobio u njih...od njih ......kao.......... ne očekoojem da mi govore da ih zlikovački karam...i ono eeeebi me......pa ša koj koorac radim nego te ebem......nervira me i kad me grebu....a najgore kad me kolenima onako stegnu..oko groodnog koša......o šo to ne volim.....ša da me strefi infarkt....a neće..al da me strefi...ša onda....

Naravno to je extra uzbudljivo taj dirty talk,dodatna stimulacija :-D
evo spiska šta sve može:
--Droljice moja,kako si vlažna,jel ga voliš,kako te ****...
-Životinjo,tigre...rasturio si me muškarčino...
-Ima da te priheftam,ubiću te od qu*ca...
-Ima da te ka*ram kuč*o...
-Razvaliću te od qrtza..
-Kako se dobro kecaš...
-Manijače breee...
-Životinjooo kako si dobarrr...odradio si me svaka čast...
-Uzmi me ,radi šta hočeš...
-Voliš ti to mačko...
-Rasturiću te kuč*o..
-A voliš da ga primaš...
-Natako bi te sa sve čizmicama...
-Šećerruuu...jel bi me nasadio na sebe...
-I to od nazad bez kurtona....
-Sad ću da te karam...
-O jebi me ti priplodni vole...
-Gde si mačko..kad te pričvrljim ima šrafići da ispadaju...
-Sad si ga ne*ebala..kad te dovatim....
-Sad ćeš da vidiš svoga Boga...

Al je ovo sirovo :shock::shock::shock:

Sa kakvim se vi to bolidima torbate ?:shock:

I ovo sto je boldovano to su garant losi yebaci, jer cim to tako sve propitkuju znaci da su nesigurni u sebe i svoju kitu.

koliko vas lozi ili gasi kada vam partner u toku sexa govori prljavshtine tipa: razvali me,pokidaj me,zelim tvoj qc,zivotinjo i sl...(da ne odajemo bash sve tajne! ;) ) ili vas bodri tipa: jache,carice/care, kralju moj, najbolji si...i sl. ?

meni je sve to malo extremno,ali mozda ima ljudi koji to gotive ili su pre za neku varijantu neznosti,ljubakanja i sl. imam li istomishljenike?

Treba znati i imati mjeru!
Ubosti pravi trenutak za pravu stavar, a ne lupati budalastine bez veze!
I znati da li to odgovara partneru, a ne u zaru reci jedno obicno "zivotinjo" i posle toga cuti od njega "vidi sta si sad uradila!" i pozdravlajti se sa njegovom erekcijom!

Original postavio recepcionerka
koliko vas lozi ili gasi kada vam partner u toku sexa govori prljavshtine tipa: razvali me,pokidaj me,zelim tvoj qc,zivotinjo i sl...(da ne odajemo bash sve tajne! ) ili vas bodri tipa: jache,carice/care, kralju moj, najbolji si...i sl. ?

Pali me da me cupa za kosu, ali ne prejako, a i ja njega, i kad mi govori "dirty words", ali, s merom...

sa nekima me loži..a sa nekima mi bilo odmah patosiranje....misimm...to su one šo sam se zaljoobio u njih...od njih ......kao.......... ne očekoojem da mi govore da ih zlikovački karam...i ono eeeebi me......pa ša koj koorac radim nego te ebem......nervira me i kad me grebu....a najgore kad me kolenima onako stegnu..oko groodnog koša......o šo to ne volim.....ša da me strefi infarkt....a neće..al da me strefi...ša onda....
tebi ne treba sex, ti ne volish sex, molim te nemoj da se yebesh vishe, samo se yebi sam, probushi rupu u zidu, na krevetu, gde hocesh, ali nemoj yebati, stvarash sebi muke.
ja ne shvatam takve ljude-ti mozesh da je chupash za kosu, da je lupash po guzici, svrshavash po faci, lupash kitom po faci, a ona ne daj Boze da te ogrebe u zanosu, ili da te stegne nogama..pa shta je onda orgazam, grchenje ili opushtanje..mislim da to dolazi posle orgazma..jao jao ljuta sam, mnogo sam ljuta..kakav je to sex u kome postoje ogranichenja takve vrste...kao oni shto imaju 2 devojke, u stvari varaju, pa da im jedna ne ostavi ogrebotine od noktiju ili shljive..shovinisto nedoyebani..ja bih za takve otvorila novi Aushvic.

Back