Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.993
Tebi sam rekao sta te ceka..aj na depilacijuNe koristiš dirty talk s devojkama?..a možda one baš to vole![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi sam rekao sta te ceka..aj na depilacijuNe koristiš dirty talk s devojkama?..a možda one baš to vole![]()
koliko vas lozi ili gasi kada vam partner u toku sexa govori prljavshtine tipa: razvali me,pokidaj me,zelim tvoj qc,zivotinjo i sl...(da ne odajemo bash sve tajne!) ili vas bodri tipa: jache,carice/care, kralju moj, najbolji si...i sl. ?
ujedno i pitanje ,da li vas lozi shljepkanje po goozi,chupanje za kosu itd.?
meni je sve to malo extremno,ali mozda ima ljudi koji to gotive ili su pre za neku varijantu neznosti,ljubakanja i sl. imam li istomishljenike?
Što mene bre?Tebi sam rekao sta te ceka..aj na depilaciju![]()
Ako mi usta ne budu zauzeta..Što mene bre?i hoćeš li da govoriš ''prljave reči''? lol
![]()
Koliko vidim ti si stalno ovde..da nisi neki ''dirty'' admin/modAko mi usta ne budu zauzeta...podrazumeva se
Ako te to uzbudjuje..Koliko vidim ti si stalno ovde..da nisi neki ''dirty'' admin/mod![]()
Naravno...to uvek ahhAko te to uzbudjuje..![]()
S' tobom je lako..znas sta volisNaravno...to uvek ahh![]()
E ovo lagano prelazi u dirty talk hahaS' tobom je lako..znas sta volis![]()
Ne..ne..gledanje se posebno naplacujeE ovo lagano prelazi u dirty talk hahaajde gde su ostali nek se uključe
![]()
A ovi što gledaju se ovako stimulišu i pale heheNe..ne..gledanje se posebno naplacuje![]()
Nemoj ti sad da se izvlacis na posmatrace 8)A ovi što gledaju se ovako stimulišu i pale heheneka,neka...
A ti bi neki cyber sex sada ovde? :shock:Nemoj ti sad da se izvlacis na posmatrace 8)
Ima i toga..uuu..pa ti si stvarno piece of workA ti bi neki cyber sex sada ovde? :shock:![]()
![]()
Prekaljena...forumašica hehe 8-)Ima i toga..uuu..pa ti si stvarno piece of work![]()
Naravno to je extra uzbudljivo taj dirty talk,dodatna stimulacija :-D
evo spiska šta sve može:
--Droljice moja,kako si vlažna,jel ga voliš,kako te ****...
-Životinjo,tigre...rasturio si me muškarčino...
-Ima da te priheftam,ubiću te od qu*ca...
-Ima da te ka*ram kuč*o...
-Razvaliću te od qrtza..
-Kako se dobro kecaš...
-Manijače breee...
-Životinjooo kako si dobarrr...odradio si me svaka čast...
-Uzmi me ,radi šta hočeš...
-Voliš ti to mačko...
-Rasturiću te kuč*o..
-A voliš da ga primaš...
-Natako bi te sa sve čizmicama...
-Šećerruuu...jel bi me nasadio na sebe...
-I to od nazad bez kurtona....
-Sad ću da te karam...
-O jebi me ti priplodni vole...
-Gde si mačko..kad te pričvrljim ima šrafići da ispadaju...
-Sad si ga ne*ebala..kad te dovatim....
-Sad ćeš da vidiš svoga Boga...
koliko vas lozi ili gasi kada vam partner u toku sexa govori prljavshtine tipa: razvali me,pokidaj me,zelim tvoj qc,zivotinjo i sl...(da ne odajemo bash sve tajne!) ili vas bodri tipa: jache,carice/care, kralju moj, najbolji si...i sl. ?
meni je sve to malo extremno,ali mozda ima ljudi koji to gotive ili su pre za neku varijantu neznosti,ljubakanja i sl. imam li istomishljenike?
Original postavio recepcionerka
koliko vas lozi ili gasi kada vam partner u toku sexa govori prljavshtine tipa: razvali me,pokidaj me,zelim tvoj qc,zivotinjo i sl...(da ne odajemo bash sve tajne! ) ili vas bodri tipa: jache,carice/care, kralju moj, najbolji si...i sl. ?
Al je ovo sirovo :shock::shock::shock:
Sa kakvim se vi to bolidima torbate ?:shock:
I ovo sto je boldovano to su garant losi yebaci, jer cim to tako sve propitkuju znaci da su nesigurni u sebe i svoju kitu.
Ehhh...ko to ne voli :-DPali me da me cupa za kosu, ali ne prejako, a i ja njega,
i kad mi govori "dirty words", ali, s merom...
Nema frke..dam ti mp3 player..2es giga.Ehhh...ko to ne voli :-D
..omg ko ovo šapuće dok ka*a da mi je znati hehe-O jebi me ti priplodni vole...
tebi ne treba sex, ti ne volish sex, molim te nemoj da se yebesh vishe, samo se yebi sam, probushi rupu u zidu, na krevetu, gde hocesh, ali nemoj yebati, stvarash sebi muke.sa nekima me loži..a sa nekima mi bilo odmah patosiranje....misimm...to su one šo sam se zaljoobio u njih...od njih ......kao.......... ne očekoojem da mi govore da ih zlikovački karam...i ono eeeebi me......pa ša koj koorac radim nego te ebem......nervira me i kad me grebu....a najgore kad me kolenima onako stegnu..oko groodnog koša......o šo to ne volim.....ša da me strefi infarkt....a neće..al da me strefi...ša onda....