Prljave price

luckastalutkica:
Pa sta ako je rekla lebac? Lebac to znaci hleb,mislim da je ukapirao.Nikad se ne hvatam za rec sta je neko rekao pa to da prepricavam tipa gospodjica je izjavila to i to.A inace volim kad se prepricava i pamti ono sto ja kazem.A nije to nije nista ruzno sto je on to nju pitao.

Ti si jos mlada i volis biti u centru paznje. Kad postanes stari vuk ko ja, bice ti lakse i manje ces obracati paznju na nebitne stvari.

sinnke:
I ja sam cuo za to. Ja kad naletim na takve seljanke odmah izgubim zelju za seksom narednih pet dana. Ali nekad seljanke nisu lose za zayebanciju.
Nisu ali netreba se navikavati, uđu ti pod kožu i dok se okreneš stojiš na Autobuskoj stanici Nedeljom i čekaš papriku i luk koje su ti, Tast iTašta poslali

hemoroid:
Nisu ali netreba se navikavati, uđu ti pod kožu i dok se okreneš stojiš na Autobuskoj stanici Nedeljom i čekaš papriku i luk koje su ti, Tast iTašta poslali

Ma znam ali koju ti spiku s njom mozes voditi u toku zivota. Ja pricam o diskotekama kako sam harao kao klinac a ona o kopanju kukuruza. Ili ja pustim film predator a ona oce zikinu dinastiju, ili ja pustim radio pop star a ona kosmaj ili pustim kool and the gang a ona mitra mirica. Znas do cega bi to dovelo do razvoda i podele paprike.

luckastalutkica:
Pa sta ako je rekla lebac? Lebac to znaci hleb,mislim da je ukapirao.Nikad se ne hvatam za rec sta je neko rekao pa to da prepricavam tipa gospodjica je izjavila to i to.A inace volim kad se prepricava i pamti ono sto ja kazem.A nije to nije nista ruzno sto je on to nju pitao.
Jel se ti drogiraš?

sinnke:
Ma znam ali koju ti spiku s njom mozes voditi u toku zivota. Ja pricam o diskotekama kako sam harao kao klinac a ona o kopanju kukuruza. Ili ja pustim film predator a ona oce zikinu dinastiju, ili ja pustim radio pop star a ona kosmaj ili pustim kool and the gang a ona mitra mirica. Znas do cega bi to dovelo do razvoda i podele paprike.
Znam šta pričaš ali 90 tih nije bilo baš puno pametnih mesta za izlazak,infiltrirale su se i čekale svoju priliku. Kasnije sredinom 90 tih se to iskristalisalo, pa se znalo ko je ko.

hemoroid:
Jel se ti drogiraš?
Ne,a ti? A sto pitas?Nikad u zivotu nisam probala ni jednu vrstu droge,ni bensedin,cak ni aspirine skoro nikad ne pijem a antibiotike samo kad me zaboli zub zato sto se od pre dve godine plasim zubara.Nadam se da ce me taj strah ubrzo proci da bih mogla da odem da vidim dali mi se koji zub pokvario.

hemoroid:
Znam šta pričaš ali 90 tih nije bilo baš puno pametnih mesta za izlazak,infiltrirale su se i čekale svoju priliku. Kasnije sredinom 90 tih se to iskristalisalo, pa se znalo ko je ko.

Ja sam sa 11 godina prvi put otisao u diskoteku dok se jos pravi disco vrteo, a devedesetih nisam ni ja zujao osim ako se nije pravila zurka u slavu starog diska. Ono tipa Hi energi i kanadski disco i euro disco. A devedesetih je poceo taj nadrobljeni ritam koji je samo za skakanje.

luckastalutkica:
Ne,a ti? A sto pitas?Nikad u zivotu nisam probala ni jednu vrstu droge,ni bensedin,cak ni aspirine skoro nikad ne pijem a antibiotike samo kad me zaboli zub zato sto se od pre dve godine plasim zubara.Nadam se da ce me taj strah ubrzo proci da bih mogla da odem da vidim dali mi se koji zub pokvario.

To je za pohvalu. Nije lose ni probati samo sta i ne ostati na tome.

A znas kako je jedna zenska muvala tipa pa mu kaze ja ne pusim, ne pijem, ne drogiram se a on njoj a koji ces mi ***** onda.
Kad sam ovo cuo bilo je aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha skoro sam se upisao od smeha.

luckastalutkica:
Ma nemoj da se plašiš Čika zube

sinnke:
To je za pohvalu. Nije lose ni probati samo sta i ne ostati na tome.

A znas kako je jedna zenska muvala tipa pa mu kaze ja ne pusim, ne pijem, ne drogiram se a on njoj a koji ces mi ***** onda.
Kad sam ovo cuo bilo je aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha skoro sam se upisao od smeha.
Ma nesmem da lajem, ofiracu se za godine. Ima još jedna fora sa Rob de Nirom kad ga pita: Zašto neda ženi da P..., a o nkaže: Pa posle tim ustima da mi ljubi decu

Fejs74:
ma ribe se foliraju da su fine pa kao "al si ti vulgaran" a kad one opsuju......bruka
Pa znas sta,drugo je opsovati nesto sto nije ruzna rec,a uzas je kad neko tako strasno izgovara reci kao sto su:*****,sranje,pisanje,i ne mogu vise da se setim,ove tri sam cula u toku danasnjeg dana.To je nesto sto se moze protumaciti kao vulgarnost i perverznost a ja kazem prostakluk.Setila sam se jos nekih takvih prostackih reci odnosno razgovora.Na primer,prica devojka pricu:"usao je u WC i kad je izasao rekao je mislio sam da cu srati a samo sam prdno".I to je trebalo da bude smesno?To je strasno a nije strasno kad se ponekad nesto opsuje,ja licno imam imam lepe manire i sva sam fina,pa opsujem samo jednom u 10 dana,ali to nije uopste strasno kad devojka opsuje.

nda... poznato je da su modelatori ogranicene osobe.... :?

banalan primer... tvoja lk, tudja slika, dvd klub, prijava, uzimanje 100nak dvdjeva, tebi posle 2 mesca stigne racun...

Back