hulahopka
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
Ako ovako nastavimo,mozemo da se prebacimo na sektor romantike...salim se...al ipak,lepo je to znati....sinnke:A ja sam samo zbog tebe ostao na forumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ovako nastavimo,mozemo da se prebacimo na sektor romantike...salim se...al ipak,lepo je to znati....sinnke:A ja sam samo zbog tebe ostao na forumu.
aleksej, nisi u centru paznje pa sam sebe citiras?Aleksej_BASO:..... :smile:
hulahopka:Ako ovako nastavimo,mozemo da se prebacimo na sektor romantike...salim se...al ipak,lepo je to znati....
blondi:aleksej, nisi u centru paznje pa sam sebe citiras?![]()
ajd citiracu te ja na trecoj straniAleksej_BASO:MA da, zale se sto niko ne prica nesto prljavo a ja sipricam pa mi ostane na onoj strani...![]()
ma jok bre, bila sam brzaAleksej_BASO:Vidim bila si vredna veceraske!![]()
blondi:ma jok bre, bila sam brza![]()
ti mozes dva puta? :shock:Aleksej_BASO:MA nije frka i ako si brza, ako mozes odmah ponovo, kao sto ja radim!![]()
hulahopka:Moze jedan prljav aforizam zbog kojeg su me sve drugarice uvek pljuvale,a muskarci vristali od smeha?moze? Pa kaze: Zena je izraslina na pitchki za koju se tip drzi dok yebe.
Nesto zestoko, al da seks bude kao i pice.....Kratko...al da me pece....Nego,jesam odgovorila na temu?sinnke:S tobom na kraj sveta. Nego sta pijes da skoknem do prodavnice pre seksa?
blondi:ti mozes dva puta? :shock:
wow 8)Aleksej_BASO:Eh nisam rekao 2x....
4 mi je optimum, jeste da se hvalim, ali ono 5-6 moze ok....
Mozda ti zvuci neverovatno,ali.... Tako je. Moram malo da poravim sliku o sebi ovde, inace se ne bih hvalio.![]()
hulahopka:Nesto zestoko, al da seks bude kao i pice.....Kratko...al da me pece....Nego,jesam odgovorila na temu?
hulahopka:Kondomi ili kondilomi?brrrrrrrr.....
pa po slici sudeci...Aleksej_BASO:Niiiissaaammm!![]()
![]()
![]()
e nisam ti jos virila u profil - mislila sam na avatar bre... 8)Aleksej_BASO::shock:U profilu?
Sta mi fali?
Ma u pitanju je prostaklukDevilishgirl:to nije prljava prica, vec malo prljaviji kompliment...dovoljno veliki da cica poraste jos koji cm..
sinnke:Koliko god ljudi mislili da zene ne vole prljave price gadno se varaju. Pre par godina u diskoteci sam jednoj zenskoj rekao da je toliko dobra da bi joj pojeo ***** ko sarmu.
Ona me odmah uhvatila za kitu i poljubila.
Napisite i vi vase dogadjaje.