Prljava igra Demokratske stranke

Nakon sto je video reklama Lige socijaldemokrata Vojvodine zabranjena, Demokratska stranka ju je modifikovala (crveni kraj gde pise "LSV" zamenila sa plavim "DS") i pustena je danas na B92!

Tokom veceri, DS ce ubacivati i ubacuje posebne listice, koje ne smeju da dele tokom dana standardno i u javnosti, i koji govore samo o zlu Tomislava Nikolica.

Na televiziji imamo "Dve opcije - losu i dobru", u stilu Hrvatske demokratske zajednice, kada je tako prikazivala svoju borbu protiv Socijaldemokratske partija Hrvatske.

:roll::roll::roll:

Јеси ли видео нови спот који емитује ДС
Прљаво и ниско.Још увек мисле да могу да праве каријеру на Слободану Милошевићу.Приказују ''деведесете'' а само ме интересује што не приказују Ђинђића,Улемека,Чумета,Земунце и остале своје производе настале од 2000 па на овамо.

E,pa, ne ide to tako. :)
Ovaj narod zna kako da pored drveta vidi sumu. Da stavimo na tas 1/4 miliona RSD i stan i na drugu stranu SAMO 11 miliona EUR gdina Djelica, ha ?;)
A ne znate koliki je vas deo? Pa ako niste ....8-)

Tih 11 miliona je prijavio, videcemo odakle mu te pare, to se jos ne zna. A za Tomu se zna da je ovo nepravedno uzeo.

Inace, Djelic se ne kandiduje, pa kriterijum "odaberi manje zlo" (u kojem bi onda ispao po toj logici Toma) ne pada, tako da ne vredi. Koliko ja znam, cak ni radikali nikakvu kradju ne pripisuju Tadicu.

Tih 11 miliona je prijavio, videcemo odakle mu te pare, to se jos ne zna. A za Tomu se zna da je ovo nepravedno uzeo.
Nepravedno? Moguce. Protivzakonito? Gde je tuzba? Znaci Kalimero sistem...
Inace, Djelic se ne kandiduje, pa kriterijum "odaberi manje zlo" (u kojem bi onda ispao po toj logici Toma) ne pada, tako da ne vredi. Koliko ja znam, cak ni radikali nikakvu kradju ne pripisuju Tadicu.
Cekaj? Tadic na predsednickim izborima zastupa samo sebe?!?! To ce biti neki novi momenat ;)

Na tvoju zalost, jos 20 minuta i odoh da uzivam u zasluzenom odmoru...a mozda skoknem i da kupim neki stan, pred izbore je to prava stvar :)
Kandidati zastupaju politiku svoje stranke. Ili su svi ucesnici u govorima i u spotovima osim kandidata samo uljezi?...eh, da ....mladost, ludost 8-)

Kako rece Ljajic "ovdje nema Demokratske stranke ili Sandzacke demokratske partije", ovo je referendum, a ne stranacko zastupanje.

Da Nikolic zastupa stranacko interesovanje, ne bi toliko omeksao da ga gomila radikala smatra gej i pricao bi o najavama rata protiv susedne 4 drzave. :roll:

Ma prezadovoljan, samo se nesto slabo secam da su radikali izrazavali teritorijalne pretenzije ka braci Makedoncima, a ni da su posle '95 bili u fazonu da ratuju sa susedima, al' 'ajde.

Radikali tvrde da su Makedonci "vestacka izmisljena nacija", da je Makedonija deo Srbije koji se privremeno preoteo, ne priznaju Republiku Makedoniju kao drzavu (kao ni Crnu Goru) i tvrde da ce Makedonija ponovo biti deo njihove Velike Srbije.

Vojislav Šešelj je mnogo pisao o "Srpskoj drzavi Makedoniji prepunoj izdajnicima koji u sebi ne vide Srbe".

Čudi me kako to ne znaš. :confused:

Za radikale Makedonci nisu nikakva braca, vec degenerisani izrodi.

Radikali tvrde da su Makedonci "vestacka izmisljena nacija", da je Makedonija deo Srbije koji se privremeno preoteo, ne priznaju Republiku Makedoniju kao drzavu (kao ni Crnu Goru) i tvrde da ce Makedonija ponovo biti deo njihove Velike Srbije.

Vojislav Šešelj je mnogo pisao o "Srpskoj drzavi Makedoniji prepunoj izdajnicima koji u sebi ne vide Srbe".

Čudi me kako to ne znaš. :confused:

Za radikale Makedonci nisu nikakva braca, vec degenerisani izrodi.
Ybt, nisam bio obavesten.

Ybt, nisam bio obavesten.

Pre godinu-dve formirala se "Srpska radikalna stranka" u Makedoniji, ali je izbio ogroman spor. Makedonija nije htela da je dozvoli, jer su je vlasti klasifikovali neo-nacistickom strankom, ne priznajuci drzavu u kojoj se nalazi i ne priznajuci vecinu njenog stanovnistva za zaseban narod od Srba. Bio je celi slucaj, SRS je pripremila Seseljeve knjige da na sudu dokazuje kako su Makedonci neki mutanti, a u stvari iskonski Srbi.

Glavni spor je bio u tome sto ne moze jedna partija ista da bude u dve drzave, jer su to dva odvojena sistema. Za SRS Makedonije nikada nece biti izvan granica Srbije, pa su zato i odbijali. Ali, konacno, posustali su na kraju i odcepili se od SRS-a, i napravili jednu zasebnu srpsku radikalnu stranku (pod drugacijim imenom) u Makedoniji. Svojom retorikom u MKD SRS ugrozava opstanak preostalih 35.000 Srba, jer siri politiku koja se direktno o njih obija.

Back