Pa sto ne bi igrao sa 40 godina , mislim nekom ne dozvoliti da igra profesionalno kosarku sa 40 godina ili ga osudjivati zbog toga je cista diskriminacija i licimerje, mislim nije ni prvi ni poslednji koji je u petu deceniju zivota usao kao jos uvek aktivni igrac, ono ukoliko oseca da jos moze i ukoliko mu se jos igra i jos zeli to neka igra, treba ga podrzati.
Nema to veze sa parama vise nit je on u Evropi ne znam kakve pare mlatio od kosarke.
Mislim ljudi su dosta ovako zatucani i puni predrasuda , pa sad misle ono e cim je neko napunio 40 da automatski "ne sme" vise aktivno da igra i da odma mora da se povuce i ne znam da sedi kuci, gleda TV na kaucu, pusti stomak, cirka pivo , mece sa zenom kupus u kacu ili sta vec da radi , mislim glupost , ono ako mu se jos igra i ukoliko zeli to samo napred, podrska.
Mislim i Robert Peris je do 45-te igrao u NBA, Kevin Vilis je igrao u NBA cak negde do 46 godina ja mislim , Karim Abdul Dzabar je isto igrao negde do 43-ce godine, Vins Karter isto, Dikembe Mutombo je isto igrao negde do 43-ce godoine, Stiv Nes je isto igrao do 41/42-ge godine, Dzejson Kid mislim isto nesto tako, Grent Hil je isto u petu deceniju usao kao jos uvek aktivan igrac, mislim i Redzi Miler, kao i Dzon Stokton, Karl Meloun, Manu Djinobili, Tim Dankan, Bob Kuzi, Dzejson Teri, Andre Miler, Klif Robinson, Dzamal Kraford, Carls Oukli , Judonis Haslem, , Oskar Schmit je igrao negde do 46-te ja mislim , onaj nas Miajlo Grusanovic je igrao negde skoro do 50-te, recimo bivsi reprezentattivac Italije Roberto Kjacig trenutno ima 46 i jos uvek je aktivan igrac, itd, eto Luis Skola ima vec 40 a videli smo kako je odigrao na Svetskom prventvu i izdominirao.
Mislim zasto da ne, glupo je i neposteno sad nekog diskriminisati i uskracivati mu nesto ukoliko on oseca da moze i zeli zbog nekog broja koje je mrtvo slovo na papiru, zato sto mu pise u krstenici ovo ili je mozda proslavio koji rodjendan vise nego sto bi trebalo, glupost.
Inace taj vid diskriminacije je grozan a o tome se gotovo uopste ne prica, u raznim oblastima i aspektima zivota mnogo ljudi je nepravedno diskriminisano samo zbog svojih godina, taj vid diskriminacije je danas rasprostranjeniji i cak i gori mozda nego diskriminacija zbog boje koze, etnicke ili verske pripadnosti, seksualne orijentacije, itd