Ovaj kos jasno govori ko je najbolji kosarkas ikada

jaka stvar, pa i fanovi su davali koseve sa jednom ruku za nagradu od milion dolara i to sa jednog na drugi kraj terena.

Hrani svoju iluziju,neko ko je centar lagano iz zgloba daje vise od polovine a prosli put sa kraja terena kos,jesi li ti svjestan koliko je to nemoguce za nekog ko ima 2.11 i tu snagu nije to samo pitanje odakle je on dao taj kos,vec je I pitanje sinhornizacije njegovog tijela dok on to radi i mekoce zgloba.Mnogi igraci a da ne pricam centri bi onako sirovo izbacili loptu bez upotrebe zgloba

Hejteri nemate vise argumenata,ovo je oducavanje svih od kosarke
Denver Nuggets Idk GIF by NBPA

Nije mi jasno sto se ovaj pogodak dize toliko u nebesa 🤔
Ameri cak govore da ovo mozda presudi i u MVP trci.
Nekako mi je sut sa ove udaljenosti vise pitanje srece nego nekog umeca.
U svakom slucaju drago mi je da je Jokic u zizi interesovanja.

Jokic ovo lako dobaca,lakse nego bilo koji kosarkas i definitvno cilja kao kada sutira trojku a faktor srece mora biti uvijek tu logicno,velika vecina mora da ispusti dusu da bi dobacila loptu do kosa sa ove daljine a da to urade tako tehnicki elegantno iz zgloba pa nema sanse,ovo je fenomen kako on to lako bez muke pogadja,nikada nisam vidio da neko ovako lako pogadja sa kraja ili polovine terena

Jokic ovo lako dobaca,lakse nego bilo koji kosarkas i definitvno cilja kao kada sutira trojku a faktor srece mora biti uvijek tu logicno,velika vecina mora da ispusti dusu da bi dobacila loptu do kosa sa ove daljine a da to urade tako tehnicki elegantno iz zgloba pa nema sanse,ovo je fenomen kako on to lako bez muke pogadja,nikada nisam vidio da neko ovako lako pogadja sa kraja ili polovine terena

Jokic kada zavrsi karijeru nece biti puno igraca za koje ce se moci reci da su bolji od njega.

Kao i vecini ljudi,Jordan je najbolji kosarkas ikada.

A ti sa tim tvojim stavom da je on najbolji ikada iritiras ljude.

I ovako ima dosta hejtera ne moras ti da mu nabavljas nove.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno sto se ovaj pogodak dize toliko u nebesa 🤔
Ameri cak govore da ovo mozda presudi i u MVP trci.
Nekako mi je sut sa ove udaljenosti vise pitanje srece nego nekog umeca.
U svakom slucaju drago mi je da je Jokic u zizi interesovanja.
Najviše zbog toga što te šuteve uzima mali broj igrača. I to isključivo na kraju utakmice, za izjednačenje ili pobjedu. Zašto? Da si ne bi pokvarili postotak za 3. Samo 15 igrača u cijeloj NBA je bacilo više od 5 "Hail Mary" iliti heave šuteva. Od igrača koji su ih bacaili više od 5, samo dvojica su pogodila. Trae Young je bacio 7 i pogodio 1, te Jokić koji je bacio 21, i pogodio 2. Jedini osim Jokića, koji ih baš bacaju, su Mikal Bridges sa 12 pokušaja, Antman sa 9, MPJ, Fred VanVleet, Haliburton i Coby White sa 8, Pritchard i LaMelo sa 7, te Trae, Ja Morant, Wemby, Dyson Daniels, Naji Marshall i Miles Bridges sa po 6. Još 9 igrača ih je bacilo 5 puta (Steph, JJJ, Paolo Banchero, Scottie Barnes....). Ugl, pogođeno je 11 takvih šuteva iz 400 polušaja.

Back