Prizren

Pa ja uopste nisam kontao da je to u stvari jedini ZOO na Kosovu. To sto su za sada stanovnici ZOO-a samo ono sto se moglo navatati u blizoj okolini ne treba da ih obeshrabri, bitno je da su krenuli u tu stvar.
Ruku na srce cena je jako niska ali verovatno proporcionalna onome sto trenutno pruza.
Da li je prostor dovoljno veliki da moze da se popunjava novim vrstama i da li su kavezi korektno uradjeni ili su na nivou kokosinjca?
Kazes da si bio, nemoj mi reci da nisi napravio ni jedan snimak.

Ja sam bila u Zoo u Prizrenu.Pa ne moze se reci da je bas pravi Zoo,vise je ono sto se kaze za odmor i igranje za decu.Zivotinje koje su tamo su umiljate.Sove u jatu,Emy ptice,Orlovi,sokolovi,ukrasne zivine koje su napolje pustene i veoma pitome,vukovi,medved,koze male,jako male,lisice,labudovi,papagaji razni,i naravno najbolji pelikan koji me je odusevio.Uhvati te za rukav i ne pustate dok ga nemazis dovoljno,naravno papagaj Lara koja je na samom ulazu i pozdravlja vas.Covek koji tamo radi je ok.

I ti i Golub ste bili tamo a nema ni jedne fotke - kako to da shvatimo? :per: Skrivanje dokaza.

Kako si opisla, kuzim da je mesto prijatno i da nije ni toliko vazno sto nema puno zivotinja ako je boravak prijatan.

Nego, treba li da vicem: DAJTE FOTKE :D

Prati uputstva ako te ne bude mrzelo.

Odes na
http:http://photobucket.com/

Napravis svoj Account (prijava kao za svaki forum kratko traje)
Odes na My Albums & Uploads
Kliknes na veliko plavo dugme Upload i zadas putanju slike na tvom disku. Jedna po jedna.

Kad slike prebacis na njihov server one ti se prikazu ispod i kad predjes misem preko slike pojavi ti se "prozorcic" sa 4 vrste podataka. kliknes u polje desno od natpisa "direkt link" (drugo polje) i kopiras putanju u Clipboard.
Vratis se na forum u prozor u kom pises poruku i kliknes na predzadnje dugme gore zuto sa nacrtanom planinom, kad se otvori novo prozorce kopiras adresu iz Clipboard-a i eto nama slicica.

Poslednja izmena:
Pre nego postavis slike otvori ih u PhotoShop-u i snimi ih na sledeci nacin:
Otvoris sliku i odmah izaberes iz menija File opciju Save for Web
Dobices ovakav ekran
http://i749.photobucket.com/albums/xx134/micaacim/Ekran.jpg
Namesti desno JPG i na drugoj kartici vecu dimenziju smanji na 800 pritisni ispod Apply i onda gore desno pritisni Save. Dodeli novo ime slici da ne bi presnimio preko originala i tako snimljenu sliku stavi na photobucket

Evala koliko sam se pomucio da ti pomognem red je da ih stavis

Ostalima izvinjenje za offtopic ali u interesu je svih da se pojave slicice.

Poslednja izmena:
Ma necu ti ja nista ;)
jedino mogu da ti isklikam one "reputacije"

everyday_cheers_wine_230608.gif

Poslednja izmena:
Dali to `VMax` znaci da se to vozi ili ima zelja da se vozi? Po nekadasnjem Prizrenu voziti motor bi bilo surovo po njega a po slikama i snimcima sam video da je tamo gde je bila kaldrrma sad asfalt s cim je izgubljena draz grada. Naravno to je samo moje misljenje,

ma vozim ja to nije roblem ali po pz manje znas i sam vec ulice su asfaltirane ...u svim gradovima je tako nazalost al meni je zadovoljstvo kad iz pristine krenem put pz ili peci...
sto se zoloskog tice nisam upoznat...sumnjam da sam sta propustio

mozda sam pobrkao vojne termine jer kad krenem za ljubizdu kako cu reci idem za jug a na jugu se nalazi vrbnica

kad krenes za ljubizdu reci ces "krenuo sam za ljubizdu"isto tako i za vrbnicu, ja mislim da nije tesko :D

nikad nisam nekoga cuo da kaze da ide severno ili juzno u samom gradu, vec ce reci u kojoj mahali ide ili u kojoj mahali se nalazi

Back