Priznanje Kosova nastavljeno (Novi Zeland)

ko je rekao da je makedonija deo albaanije??/
ja samo pravim paralelu sa tvojom "logikom"kada kazes... "video sam srpskog policajca...."

Ne mozes uopste da povlacis paralelu,jer nemas osnova za to.U Mitrovici koliko hoces srpskih policajaca i pripadnika BIA ili UDBE ako ti je tako lakse...koji u dzepu imaju sluzbenu legitimaciju sa oznakom MUP Srbije...a ti si izjavio ovde da je `Skopje puno ALBANSKIH policajaca,i da na granici stoje ALBANSKI policajci`...znas li uopste sta si rekao?Verujem ja da i na granici ima policajaca albanaca i da u Skopju ima policajaca albanaca...ali ti izgleda ne znas ili ti se ne svidja sto svi ti policajci albanci imaju na svojim odelima oznake Bivse Jugoslovenske Republike Makedonije...tako da oni mogu da budu koliko god hoce Albanci,oni su pripadnici makedonske policije,i nemaju nikakve veze ni sa Albanijom ni sa Kosovom...:bye:

Znas li bre ti kakva je razlika pokazati na granici tj administrativnom prelazu licnu kartu a ne pasos???!!!To znaci da granica ne postoji!A mozes da uneses sta hoces pogotovo kod KPS,i to za 10 eura...

Decko nemoj da se zanosis svi oni koji su bili tamo znaju kakva je tu procedura...Granica, admin.prelaz, medja itd...bez obzira na naziv tu moras da stanes i da se legitimises,uvedes u databazi ( ulazak-izlazak ) i ostale procedure ko kad prelazis u bilo kojoj drzavi koja ima granicnu kontrolu...

Ok, može i okupirano. A pod okupirano možemo da kažemo - na papiru je srpsko, a u praksi nije. Kad se to preokrene, onda ćemo... Nije mi jasno zašto teoretske fakte stavljaš ispred praktičnih. Valjda se za trenutni stanje gleda šta je u praksi.
A "Čanak i ja" bismo voleli da se ti Srbi tamo smire, skrase i počnu normalnije da žive, umesto da muče muku i vode bitke, tvoje i ostalih "patriota".
Iz nekog razloga više mi je stalo do ljudi nego do zemlje.

Јоме,
та политика дај :guza:ономе који више плати,
је основа
те "прагматичности",
те маХиме "један је живот"...

А ти се јадан примио на лажу
к'о коров на балегу ...

И још имаш храбрости да туђе интересе и идеје браниш ...

А сутра, када се покаже и докаже (као да до сада није)
да су ти које у небеса уздижеш,
које "до задњег клика" браниш,
у ствари ситни пилићари, кокошари,
трећеразредни курири великих "добитника транзиције"
или "контраверзних бизМисмена",
ћеш рећи (ако имаш части и образа)
да си "ето, жива душа, може и да погреши",
или ћеш се сакрити (ако споменуто немаш)
иза блажене анонимности Ника [SUB](као да у НС има бар 15 000 Субарута),[/SUB]
прениковати се,
па и даље "ћерати по своме" ....

Било, како било ....
Не бих волео да сам, чак ни најмањи делић, налик на тебе ...
Како год било, жалим те ...

Decko nemoj da se zanosis svi oni koji su bili tamo znaju kakva je tu procedura...Granica, admin.prelaz, medja itd...bez obzira na naziv tu moras da stanes i da se legitimises,uvedes u databazi ( ulazak-izlazak ) i ostale procedure ko kad prelazis u bilo kojoj drzavi koja ima granicnu kontrolu...

Дечко, то што ви називате
"Granica, admin.prelaz, medja itd..."
за нас је ништа,
дим ....

Тековина окупационих Власти ...

И неће потрајати ....

Јоме,
та политика дај :guza:ономе који више плати,
је основа
те "прагматичности",
те маХиме "један је живот"...

Jedan je život, naravno. Pa neću valjda da se vodim drugačijom politikom? Vidiš, ti si spreman da žrtvuješ živote tih ljudi tamo zarad svoje neke satisfakcije. I ne samo ti, već svi vi, "patriote". Ja stavljam život tih ljudi iznad dela teritorije koja nam je uzeta...

Pa baš zato što nisam živeo u buretu, vidim da vaša "rešenja" samo ometaju Srbiju i vode u smrt i žalost.

moja resenja,izvini molim te pa tvoji i moji.....oni od 5 oktobra su rekli............kad mi dodjemo na vlast evropa nam vraca KiM odmah,SLOBA IH JE UGNJETAVAO,***** I STA VEC ALI SADA JE SRBIJA DEMOKRATSKA ZEMLJA
koji je razlog zasto bas ta evropa gura nezavisnost Kim IAKO SU PREKRSENE SVE MOGUCE REZOLUCIJE I FAMOZNO MEDJUNARODNO PRAVO

Kao što se vi ne smirujete dok ne vidite leđa poslednjem Albancu. Gde se razlikujete?
Ovako, lepo da izađu na izbore koje je raspisala kosovska vlast, da se prestane sa tenzijama i okrene poslu i prečim stvarima od junačenja i gledati u mrtvu istoriju.

:lol:Tebi bas treba da se crta jel da?
Pleme se nikad nece smiriti.Srbi koji su ostali brane sebe i svoje.Tenzije dolaze eksplicitno sa siptarske strane!

Back