Tramp kaže sprečio sam novi rat Srbije i Kosova, pa čoveče lažeš

nesko101

Elita
Poruka
20.731
Autorska
Kao što sam narod kaže kada neko jede ono što se odavno ne jede.Tako i naš predsednik isto kada pomene studente teroriste.
Nije lako živeti pod takvim predsednikom i režimom koji misli da nema ništa jače od propagande mafijaške države.
Zar to nije narod te države?
Da njega nema ne bi ni postojale države.Ali režim i ne bi bio režim kada bi to razumeo.

Autorska
Kao što sam narod kaže kada neko jede ono što se odavno ne jede.Tako i naš predsednik isto kada pomene studente teroriste.
Nije lako živeti pod takvim predsednikom i režimom koji misli da nema ništa jače od propagande mafijaške države.
Da njega nema ne bi ni postojale države.Ali režim i ne bi bio režim kada bi to razumeo.
jel ima rata izmedju kosova i srbije ?
- NEMA

znaci Trump govori istinu

Autorska

Tramp je populista i rijaliti političar pa se njegove izjave ne mogu uzimati za ozbiljno.

Međutim, ima tu neke istine. Srbija je prgava zemlja i ne bi izlazila iz ratova da nema EU i Amera da joj lupaju čvrge. Mi smo u zavadi sa svim svojim komšijama i ta zavada se prenosi sa generacije na generaciju. Kosovski problem smo mogli da rešimo SAMO nasilnim etničkim čišćenjem za šta nismo dobili dozvolu zapada (shodno rusofilskom geopolitičkom kursu). Čak i da smo dobili dozvolu za etničko čišćenje, sumnjam da bi to ispalo dobro kako neki misle. Bili bi zarobljeni u večnom ratu iz koga ne bi znali da se izvučemo i veliki ekonomski i vojni resursi bi se izdvajali da čuvamo praznu teritoriju na koju Srbi fakat ne žele da žive.

Autorska
Vrlo lako se može desiti da u ovome ima malo istine. Ovaj je zaista u nekom trenutku imao ideju da izazove haos na Kosovu da bi skrenuo pitanje protesta. To pokazuje dokle je čovek spreman da ide da bi zadržao vlast.

Back