Priznanje:Francuska je bankrotirala

de fakto nikad nije bilo gore nego danas.

De fakto.

Nikad veca beda , nikad vise ljudi bez posla

90tih smo imali preko 2.5 miliona zaposlenih a danas 1.5 miliona tj skoro DUPLO MANJE

90tih je taj radnik kojeg je DS oterao na ulicu i ostavio bez hleba primao par stotina maraka platu a danas ne prima nista i zivi kao socijalni slucaj.

za 10 maraka secam se dobro, ja kao klinac sam mogao 33 pica da kupim u kaficu to je kao danas 5 evra.

a danas za 5 evra mogu da popijem 2 piva i to je to.

Ne laži, flaša piva košta 50 dinara u prodavnici
A to što ti izlaziš po splavovima je druga priča, jer i cene su splavarske

de fakto nikad nije bilo gore nego danas.

De fakto.

Nikad veca beda , nikad vise ljudi bez posla

90tih smo imali preko 2.5 miliona zaposlenih a danas 1.5 miliona tj skoro DUPLO MANJE

90tih je taj radnik kojeg je DS oterao na ulicu i ostavio bez hleba primao par stotina maraka platu a danas ne prima nista i zivi kao socijalni slucaj.

za 10 maraka secam se dobro, ja kao klinac sam mogao 33 pica da kupim u kaficu to je kao danas 5 evra.

a danas za 5 evra mogu da popijem 2 piva i to je to.

Свака влада, од 8. седнице до данас, је гора од претходне.

90tih je ta ista flasa kostala pola dinara u prodavnici.

Opet ti i devedesete, jesi ti neki upasani dizelaš ?
Kažeš da plaćaš dva piva 5 eura...to ti je 5 x 112 = 560 dinara....Gde to jedna flaša piva u Srbiji danas košta 280 dinara ? Gde ti to radiš kad možeš sebi da priuštiš 560 dinara za dve flaše piva ? Ako već izlaziš na tako skupa mesta, znači da si situiran i da tebi nešto drugo smeta, a ne ekonomska situacija koja lomi Srbiju i njene gradjane ?
( 90tih je 10 tona suncokreta koštalo 500 milijardi dinara ili 5 kutija šibica iz Rusije npr. pa vidim da se nisi zabrinuo za poljoprivrednike kojima se danas opet otima pod pokroviteljstvom Dinkića i Vučića )

Opet ti i devedesete, jesi ti neki upasani dizelaš ?
Kažeš da plaćaš dva piva 5 eura...to ti je 5 x 112 = 560 dinara....Gde to jedna flaša piva u Srbiji danas košta 280 dinara ? Gde ti to radiš kad možeš sebi da priuštiš 560 dinara za dve flaše piva ? Ako već izlaziš na tako skupa mesta, znači da si situiran i da tebi nešto drugo smeta, a ne ekonomska situacija koja lomi Srbiju i njene gradjane ?
( 90tih je 10 tona suncokreta koštalo 500 milijardi dinara ili 5 kutija šibica iz Rusije npr. pa vidim da se nisi zabrinuo za poljoprivrednike kojima se danas opet otima pod pokroviteljstvom Dinkića i Vučića )

kosta gde oces nigde pivo nije ispod 150 u klubovima.

ja sma poredio cene u kaficima nekad i sad.

a cene u prodavnicama su u identicnoj srazmeri.

flasa piva je kostala 1995 ispod pola dinara . Danas kosta 100 puta vise.

A plate narodu nisu porasle 100 puta.

Nisu ni 10 puta.

kosta gde oces nigde pivo nije ispod 150 u klubovima.

ja sma poredio cene u kaficima nekad i sad.

a cene u prodavnicama su u identicnoj srazmeri.

flasa piva je kostala 1995 ispod pola dinara . Danas kosta 100 puta vise.

A plate narodu nisu porasle 100 puta.

Nisu ni 10 puta.

A ti piješ pivo samo po klubovima gde košta preko 150 dinara ?
Cene koju odredjuju vlasnici nije problem države. Može da stavi i cenu piva 100 eu ako hoće i to nema veze sa tvojom logikom postojanja.
Nekad se vozio fića, a danas se vozi Dacia Duster...ako ćemo da poredimo do besmislica

A ti piješ pivo samo po klubovima gde košta preko 150 dinara ?
Cene koju odredjuju vlasnici nije problem države. Može da stavi i cenu piva 100 eu ako hoće i to nema veze sa tvojom logikom postojanja.
Nekad se vozio fića, a danas se vozi Dacia Duster...ako ćemo da poredimo do besmislica

to sto se danas vozi dacia a ne fica je zbog tehnoloskog napretka. 50 godina pre fice svi su vozili konjske i volovske zaprege.

al pivo je pivo i pre 50 godina i pre 100 godina isto.

i reprezent njegove cene u odnosu na plate je jedan od pokazatelja kvaliteta zivota u datom trenutku.

Taj Pjer Moskovici je Trockista, bio je u Revolucionarnoj Komunistickoj Ligi koja je okupljala najgori komunjarski sljam. Teski bolidi su zajahali francusku. Ne bi me cudilo da namerno unistavaju francusku ekonomiju zbog komunisticke ideologije o unistenju nacionalnih drzava.

Dobro je ta takvi ludaci dolaze na vlast na zapadu, proslo je vreme kad su takve mogli da poturaju Rusiji. Sad malo da polizu sva gomna koja su izasvali.

Back