de.omnibus.dubitandum
Poznat
- Poruka
- 9.912
Vi niste naoružani.Ne laži sebe.OS BiH broje 6.000 ljudi,od koje su 2.000 Srbi,a u njima ima i Hrvata.To nije dovoljno ni za odbranu neke varošice

Za to se ne brini....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi niste naoružani.Ne laži sebe.OS BiH broje 6.000 ljudi,od koje su 2.000 Srbi,a u njima ima i Hrvata.To nije dovoljno ni za odbranu neke varošice
Храбри ратниче са тастатуром, Аллаху- ентер!
Cuj, ijekavicom govori vecina Srba.....! Koga ti ovde zaebavas?
Po osnovu 1918.
Од Адама и Еве до данашњих дана источни Срем је у Хрватској био само 4 године, у геноцидној НДХ.
Po kom osnovu onda nastaju države?
Nemoj biti bezobrazan, poredis Srbe pobednike sa Madjarima koji su izgubili ratove... Za Hrvate i Bosnjake tek no koment.
Case closedDržava Srbija je većinu tih granica priznala, i to ona patriotska Slobošević SRJ. To što neki pojedinci ne priznaju je manje bitno.
Pa jel Slobo htio dobro Srbima ili ne?
Краћи, полуслужбени и неформални назив за Краљевину Хрватску и Славонију јесте био Хрватска. Како је то била јединствена целина, не видим претерано смисла за инсистирати у контексту то је била Славонија, а не Срем. Данас сви БиХ зову простије Босна, па се тако уобичајено каже да су нпр. Требиње или Мостар у Босни. Таква цепидлачења мене подсећају донекле на аргументе типа да Срби нијсу никада излазили на Јадран, јер је то доле било, је л' те, поморско, а не српско.
Čekaj Rolo da sestra promeni gusku i donese doručak i terapiju , pa onda krećemo u donošenje zakona sve do ručka , posle dremka i omiljeni deo dana - kontraobaveštajni rad !Praćenje , evidentiranje i prijava bezbednosno interesantnih lica sve do povečerja i rozih pilulica !!Ко признаје те границе нема право да се сматра Србином.
То ћу увести као Закон.
Nauči da govoriš
Da ti pomognem, prvo slovo je Az
Drugarica me prosto oduševljava poznanijem medjunarodnog pravaDa se mene štogođ pita, ja bik najprije zamjerio odrijedbe Vestfalskog mira.
Kad tu prijeispitamo što je tu čije i jel tako valjalo bidnut, onda moremo produljit dalje.
Valjal mi ova, a drugovi? A naročito drugarice?
То није била независна држава него покрајина у оквиру Аустро-Угарске односно Угарске. Хрватско позивање на аустријске и аустроугарске тероторијалне једнице које су у називу имале "хрватска" је глупост ки бошњачко позивање на Босански пашалук. Бошњаци представљају Босански пашалук из 16-ог и 17-ог в. малтене ки бошњачку националну државу и позивају се на границе БП који је био скоро дупло већи од данашње БиХ. Нити су Бошњаци таде постојали ки посебан етнос, нити је Босански пашалук био држава већ територијална јединица у оквиру Османског царства.
Рвати који се позивају на угарску територијалну јединицу Хрватску и Славонију и говоре да је њихово до Бранковог моста би по тој логици требали да не сматрају Далмацију Хрватском. Јербо је Далмација била друга тероторијална јединица у АУ, била је аустријска провинција под називом "Краљевина Далмација." Једноставније речено Далмацијом је управља Беч, а Хрватском и Славонијом Пешта.
Мато Топаловић није сматра католичке Славонце Рватима, нити су католички Славонци његовог доба имали хрватски идентитет. Они су имали славонски и рацки (читај српски) идентитет.
Мато Топаловић је сматра да је и Загреб дио Славоније и диза је глас против кроатизације Славоније и Славонаца https://hr.wikipedia.org/wiki/Mato_Topalović#Protivnik_hrvatizacije_Slavonije
Siroma mstislavОд Адама и Еве до данашњих дана источни Срем је у Хрватској био само 4 године, у геноцидној НДХ.
Ево, управо те је однела...Čekaj Rolo da sestra promeni gusku
Zavisi iz čijeg ugla se posmatra.Iz srpskog ugla,avnojevske granice su katastrofa veoma slična Hitlerovoj podeli teritorije Jugoslavije nakon nemačkog osvajanja iste 1941.Sa srpskom granicom na Drini što je cilj za koji su borili i ustaše i partizani.Границе дефинисане у током другог АВНОЈ-а су системска грешка која је у старту Југославију осудила на крвави грађански рат.
Практично тешко да су могли лошије то да ураде. Југославију је требало децентрализовати али по систему пантерски пега по националној основи али тако да нема концетрације једне нације на већем простору. Да се то тако урадило Југослацвија би и данас постојала. Ма само да је Хрватска добила две аутономне покрајине као Србија ми би данас живели у Југославији чланици Европске уније.
Bolje i feredzu da nosi nego dop!cnjak ko ove nase glupace... Kad ih vidim takve, dodje mi da uzmem korbac i kantu slane vode, pa da ih nalupam jedno 80 puta te sve to zalijem... Qrvetine proklete....Було, ел ти било врућо на августовском звиздану под фереџом?![]()
Srem je na narodnoj skupstini od 24.11.1918 doneo odluku da pristupi Kraljevini Srbiji (Srbiji a ne SHS) a dan kasnije su to isto uradile Banat, Backa i Baranja. Znaci sa tim teritorijama, plus Makedonija je Srbija usla u Kraljevinu SHS. Pri tome, Srem je tad usao kao celovit, do Bosuta i Vukovara a ne kao sto su ga 1945 podelili komunisti kao nagradu za etnicko ciscenje u II sv.ratu koje je uradila NDH. Isto tako, 1945 je Srbiji oduzeta Baranja i dodeljena Hrvatskoj a sve zbog potkresivanja krila prejakoj Srbiji u odnosu na ostatak FNRJ.Bila ili Srbija nije ta koja je unela Zemun u Kraljevinu SHS.