PRIZIVANJE DUHOVA

• Začetnik teme Začetnik teme TIJANA T
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja vam se divim ljudi, pre vise od 3 meseca sam jednom napisao nesto na ovoj temi, ali ovo je ubijanje u mozak....chemu ova rasprava i pricanje kada se sve svodi na isto...aj ako je neko video duha ili ga prizvao kao sto je "bavio_sam_se" neka kaze sta je radio i kako..probajte..ako ne bude nista dokazana glupost..ako bude...tad cemo dalje ;)
Hocu da kazem da se nekom nekad nesto strasno desi sto ljudski mozak ne moze da zamisli i ne moze da se dokaze, tako da posle citanje 21 stranice ovih postova ostajem pri svome...moguce...ali i nije moguce !

...vec sam davno, davno na pocetku ove teme rekao da sam skeptik(dok se ne uverim licno)
ipak verujem da ima neceg...
medjutim kako ne mogu da budem siguran zanima me druga stvar,
odakle nam taj neki urodjeni strah
neko iskonsko strahopostovanje prema takvim stvarima...
sumnjam da bi i najveci skeptik bio ravnodusan da sam priziva ...ili se varam..? ? ?

ima barem 50ak prica koje sam cuo od raznih ljudi ali ih necu pricati jer ne volim fazon...od mog druga brat pa njegove bivse ribe burazerov ortak..e pa on je imao u vojsi lika ciji je deda....bla bla

ali meni se licno desilo ...ne jednom nego "x" puta da ulazim u ulaz od zgrade ...prilazim recimo sanducetu za postu...primicem se da kroz rupicu vidim ima li (koja plava koverta:)) i imam utisak kao da je neko iza mene...

neki cudni osecaj necijeg prisustva...

i ako znam da nikog nema ...ipak imam osecaj da bi trebao da se okrenem...

naravno nem anikog, i taj osecaj sa vremenom bledi...

ali u momentu sam skoro siguran da nisam sam...

mozda bi doktori imali objasnjnje :)

ali bez zezanja po nekad tako nekako neobjasnjivo...

e da upravo sam se setio jos jedne zanimljivosti :)

lezim u krevetu ...citam neku knjigu oci mi se sklapaju ...ali se trudim da zavrsim poglavlje...

bilo je izmedju 2 i 3 posle ponoci...

macka kunta kod nogu sklupcana ...

odjednom se trgne iz sna i vidno usplahirena me gleda ...pa gleda u plafon pa u mene...
ja ne obracam paznju mnogo na nju...jer tako reaguje i na je..nu muvu.. :)
medjutim ustane , culi usi i gleda u plafon ..i deluje skroz uplaseno
ja se vec tripujem sta je sad...

odjednom iznad plafona se cuje neko krljanje i lomatanje...

to nesto ode skroz celom duzinom plafona pa se vrati iznad mene..i tako nekoliko puta...
macka zapali ko zna gde ..
a ja ne znam sta da radim...jer je to negde gore ko zna gde...

bilo je prilicno neprijatno

nekoliko dana kasnije shvatim o cemu se radi...

par golubova :) koji su usli u supljinu izmedju gipsane ploce i poda komsije tj mog plafona su se izgleda ****** iznad mene i to u sred noci...

do duse bar su pokusali...

ona je palila on je nalozen jurio ..ili tako nesto...

ali da nisam video da se ptice muvaju tuda mozda bi se tripovao na ko zna sta, kao nekoliko dana dok nisam znao...

medjutim nikada vise nisu cangrljale ...

niti sam video da dolaze...

smorile se mozda :)

a mozda....

kolki post.....jeeeeee

poz

ili mozda filmovi serije, razne price za decu koje su nam citali jos od malih nogu...
retko se prica o dobrim(pozitivnim) nenormalnim(paranormalnim) stvarima

zasto bi duh, (nevidljivi covek :)) morao da bude zao...

ja se iskreno nadam da nije tako ..buahahaha
ako jeste onda da ga jeb.m
ili mozda taj neki zao duh i nije zao ali nas uplasi i pre nego sto uspe da nam objasni da nije ...

i sumnjam ako postoji nacin da neki pokojnik stupi u kontakt sa ovozemaljskim zivotom...da ce prvo sto uradi biti da ide i da plasi nekog...a ne da vidi svoje najmilije i da im kaze da ih recimo voli i da je dobro ili lose ili sta god...

malo se razumem u sve te stvari ali samo eto razmisljam na tu temu.,..

budite dobri :)

poz

Ne znam,mozda je i to blizu ali jedino ne znam kako to da nam je to upisano u kod kada se ne gleda na smrt isto u svim narodima niti se gledalo isto u svim epohama...
Recimo u nekim narodima veruju da je smrt samo novi pochetak ili da je ono shto sledi bolje od ovog zivota... Negde veruju da se duhovi predaka vracaju samo svojim potomcima da ih chuvaju...
Da ne pominjem verovanja vezana za smrt kog drevnih naroda... Tako da,ne znam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back