jednastvar
Zainteresovan član
- Poruka
- 331
ja tju da probam...verujem choveku i retjitju rezultate chim dobijem prve korake i instrukcije...
S
S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))
mislim, ako ne zavrshite stvarno u ludnici 
)
ne bi ti preziveo ni 2 sekunde 
SHTO MRZIM KAD NEKO OVAKO PRICHA....te neshto BWEEEE te neshto tepa...****** bre lepo prichaj koji mojTeslaBoard:Vi bwe niste novmavni!
Ja sam video supevmena kako skache na catwoman i toviko sam se upvasio jev je jekao da ako ne odem kuchi da che prizvati sve loshe mrtve ljude da me oteraju...
Ma dajte...
?
ja samo mogu reci ovo:al sam se popalila,bas sam se popalila...bavio_sam_se:video, osetio, prizivao dosta puta...nekoliko nisam najbolje prosao....evo trazio si opis...dobices ga....jedini duh koji se pojavio i od tada nikad ih vise nisam prizivao na taj nacin....je izgledao ovako....stoji na zemlji, nije providan , stvara se niodkuda, ima prilicno jak glas, sav je u posekotinama i ranama, jedna shaka mu je otkinuta i iz nje ide krv i zile se pruzaju, i u pocepanom odelu je....Ako ne verujes PROBAJ PICKO datju ti TACNO kako se radi pa isprobaj ako imas muda da osetis stvarno strah..jos nesto ako budes smeo nikako mu se ne smej jer se moj jedan drug smejao pa je leteo 5 metara unazad...znaci dacu ti tacan nacina na koji ces da uspes ovo shto sam ja uspeo...jel moze? ali da stvarno uradis a da ne bude da samo kazes da si uradio i da nije nista bilo.....nemoj da seres zato shto duhovi postoje i mozete svi vi glupani koji zive u zamisljenom svetu da kazete shta god hocete