C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 43.723
Ал ће зато од Априла и њима понос америчке авијације чувати небо.![]()
To je isto da ja kazem kako je pala vrednost Microsoft-ovih deonica i vise Bill Gates na vredi 50, vec samo 44 milijarde dolara.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ал ће зато од Априла и њима понос америчке авијације чувати небо.![]()
Немојте да вас буне новчана средства која се издвајају у буџету за војне намјене, то није реалан показатељ односа снага међу јаким силама. Једна ракетна батерија руског ракетног система SMERCH у стању је да збрише са лица земље цијелу непријатељску дивизију. Са комплетном техником и људством, рачунајући ту и чоколадице и сву нашминкану опрему америчких маринаца, или неких других будала који би се евентуално супротставили Русији у војном сукобу.
To je isto da ja kazem kako je pala vrednost Microsoft-ovih deonica i vise Bill Gates na vredi 50, vec samo 44 milijarde dolara.![]()
To je isto da ja kazem kako je pala vrednost Microsoft-ovih deonica i vise Bill Gates na vredi 50, vec samo 44 milijarde dolara.![]()
Kada će da napave bolji avion od ruskog?Moze im se.
Napravit ce novi i idu dalje.
Sve to dok neki nemaju ni kerozina da malo produvaju motore G4 Supergaleb-u.
Може им се да млате ситне и небитне државе, које им не могу парирати у војном сукобу. То није одраз стварне војне моћи, треба их упоредити са неким приближно јаким као они...или јачим.![]()
Rusi su dovoljno jaki da odbrane svoju teritoriju i da dejstvuju u pogranicnom pojasu, a Amerikanci su i dalje jedini koji mogu u svakom trenutku da napadnu svaku tacku na planeti iz jedne od skoro svojih 200 vojnih baza u Svetu ili nekog od 10 nosaca aviona i njihovom pratnjom.
Jedno su zelje, a drugo su pozdravi.![]()
Конси, увијек си био разуман.
Пази ово:
Rusi su dovoljno jaki da odbrane svoju teritoriju i da dejstvuju u pogranicnom pojasu, a Amerikanci su i dalje jedini koji mogu u svakom trenutku da napadnu svaku tacku na planeti iz jedne od skoro svojih 200 vojnih baza u Svetu ili nekog od 10 nosaca aviona i njihovom pratnjom.
Kada će da napave bolji avion od ruskog?
![]()
Ма није важно,
битно да се Руско ђубре у Априлу баца и да ће просербско небо чувати НАТО пријатељи за тричавих пар стотина милијуна од претње тих истих пијандура које просербију само у прошлом веку бар три пута бомбардираше......
'ку ноћ и мирно небо.![]()
Ne poredim ja njih sa Rusima, ja kazem ako bi doslo do tog sukoba to bi bio kraj covecanstva, ali svi ostali su obican ****** za te iste Amere.
Amerikanci nisu vojno nista jaci od Rusa, njihova prednost je NATO savez, inace sama Amerika moze da se sagne Rusiji
I kad bi izbio rat ne bi bio Rusija vs Amerika vec Rusija vs NATO
Мудро збориш...Ne poredim ja njih sa Rusima, ja kazem ako bi doslo do tog sukoba to bi bio kraj covecanstva, ali svi ostali su obican ****** za te iste Amere.
Мудро збориш...Тако је Удружена америчка банда уместо планираних 5, са Србијом се за*ебавала 78 дана....
![]()
NATO je Amerika, a ovi ostali EUropski qurtoni su tu sa ulogom od 10% zbog baza i logistike.
NATO je Amerika, a ovi ostali EUropski qurtoni su tu sa ulogom od 10% zbog baza i logistike.
A војни стручњаци се убише у оценама да ли Ф 35 може да пробије одбрану сачињену од С 400.
Кад оно Ф 35 није ни за летење, а камо за борбено дејство.![]()
Ne poredim ja njih sa Rusima, ja kazem ako bi doslo do tog sukoba to bi bio kraj covecanstva, ali svi ostali su obican ****** za te iste Amere.
Мудро збориш...Тако је Удружена америчка банда уместо планираних 5, са Србијом се за*ебавала 78 дана....
![]()
![]()