Privremena ~za nas...~

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dovla:
U bre znas li ti gde je decembar... pa do tada moze i zemlja da mi se na grobu slegne... vidis li ti kako se desavaju stvari expresno... sad si tu sad si banovan.... :lol:

ma bice nesto pre...ja cesto idem na zurke u domu Karaburma...kod Bogoslovije...pivo 50 kinti :) mada je velika guzva...ali ima i to svojih prednosti :)

Za sada niko ne fali, niko nije banovan, svi su na broju....vuk jos nije uskocio u ovo stado :)

@boki
Ehh... kad se samo setim prosle godine tih zurki na Karaburmi... to je stvarno bilo the best... samo jos koji dan da prizdravim skroz i eto mene u ludim nocnim provodima... pozeleo sam se... sa ortacima sam sve dogovorio tako da... I'll be there ;)

buflica-1.gif

jos nije pocela sezona na karaburmi...cim pocnem javljam ti...ne mogu da verujem da si i ti isao tamo...ja skoro da nisam propustao ni jednu....znaci zajedno cemo harati nocima beograda :lol: salim se...

odoh ja da udjem u frizzzider, pa da gledam ove debile ---> south park :)

pozzz dobri ljudi....

"krejzi" is not dead!!!!!!!!!

bojan86:
jos nije pocela sezona na karaburmi...cim pocnem javljam ti...ne mogu da verujem da si i ti isao tamo...ja skoro da nisam propustao ni jednu....znaci zajedno cemo harati nocima beograda :lol: salim se...

odoh ja da udjem u frizzzider, pa da gledam ove debile ---> south park :)

pozzz dobri ljudi....

"krejzi" is not dead!!!!!!!!!
Pa da... stalno sam tamo visio... narocito zbog toga sto sam tamo imao neke ortake i drugarice koji su bas imali sobe u domu pa su znali dosta ljudi (citaj: riba) tamo :D

Hm, da ste pametni... a jeste, lepo sad da svi uzmete i pishete emajl adminu u vezi ovog sranja. Sumirano da se moderator ne ponasha adekvatno. Ali svi! Ako tako svi zaspu admina, coveku ce biti i vishe nego jasno ko treba da leti odakle. Ipak je prvo volja "naroda", pa onda ostalo... dzaba mu forum bez forumasha, toliko nije glup ipak (:
Aj... dok mi bjebica nije obrisala ovo.

Kad_LupimLupim:
Hm, da ste pametni... a jeste, lepo sad da svi uzmete i pishete emajl adminu u vezi ovog sranja. Sumirano da se moderator ne ponasha adekvatno. Ali svi! Ako tako svi zaspu admina, coveku ce biti i vishe nego jasno ko treba da leti odakle. Ipak je prvo volja "naroda", pa onda ostalo... dzaba mu forum bez forumasha, toliko nije glup ipak (:
Aj... dok mi bjebica nije obrisala ovo.
ja nisam pametna pa me uputite kako da se obratim forumskom Bogu :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back