bojan86
Iskusan
- Poruka
- 6.198
nikad lakse nisam citao neki post....kao billboard..
ne znam ni ja koji je razlog...ali sam se vratio samo zbog toga

ne znam ni ja koji je razlog...ali sam se vratio samo zbog toga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e taman da se uklope u nickbojan86:odradila si licencu, sad ce te vibracije nositi tvoje ime....srecne vibracije
ili kako vec...
Dovla:U bre znas li ti gde je decembar... pa do tada moze i zemlja da mi se na grobu slegne... vidis li ti kako se desavaju stvari expresno... sad si tu sad si banovan....![]()
Pa da... stalno sam tamo visio... narocito zbog toga sto sam tamo imao neke ortake i drugarice koji su bas imali sobe u domu pa su znali dosta ljudi (citaj: riba) tamobojan86:jos nije pocela sezona na karaburmi...cim pocnem javljam ti...ne mogu da verujem da si i ti isao tamo...ja skoro da nisam propustao ni jednu....znaci zajedno cemo harati nocima beogradasalim se...
odoh ja da udjem u frizzzider, pa da gledam ove debile ---> south park
pozzz dobri ljudi....
"krejzi" is not dead!!!!!!!!!
ja nisam pametna pa me uputite kako da se obratim forumskom BoguKad_LupimLupim:Hm, da ste pametni... a jeste, lepo sad da svi uzmete i pishete emajl adminu u vezi ovog sranja. Sumirano da se moderator ne ponasha adekvatno. Ali svi! Ako tako svi zaspu admina, coveku ce biti i vishe nego jasno ko treba da leti odakle. Ipak je prvo volja "naroda", pa onda ostalo... dzaba mu forum bez forumasha, toliko nije glup ipak (:
Aj... dok mi bjebica nije obrisala ovo.