Privlacnost

Poruka
4.292
Svi znamo da cure recimo obuku se tako da sevnu butine ili dekolte i slicno i sad koliko god da je cura ruzna na primer bucmasta, ruzna faca i slicno, tim stvarima svakog muskarca zicne zivac i uzbudise kad vidi.

E sad moje pitanje za zene kako muskarac , cime, da izazove takav efekat kod zena a recimo ruzan je?

Poslednja izmena:
Svi znamo da cure recimo obuku se tako da sevnu butine ili dekolte i slicno i sad koliko god da je cura ruzna na primer bucmasta, ruzna faca i slicno, tim stvarima svakog muskarca zicne zivac i uzbudise kad vidi.

E sad moje pitanje za zene kako muskarac , cime, da izazove takav efekat kod zena a recimo ruzan je?
Bem wejem, zlatnim satom, pozicijom i racunom u banci.

nis dao sve parametre...da li bi ribu za kres varijantu ili za vezu...
u sv sl ima nesto sto se zove šarm i harizma...
a ima nesto sto se zovei licni ukus pa su meni tako polovina bivsih moje drugarice ruzni a ona je otkidala na njih...
isto tako lik na koga sam se ja najvise lozila je prasac neki koji realno i nije nesto lep..:lol:
sto ce reci ako si prosecno ruzan al imas harizmu onda cesimati vise riba od onih otuzno lepih tj likovakoji su samo lepa faca,a ako si prosecno ruzan i nist spec onda ces nabasati na devojku kojoj si bas potaman al ces u zivotu manjedazaris i palis od onog prvog..
zapravo se sve svodi na to koliko radis na sebi...

Htedoh reći, valjda je najbitnije da nije feminiziran,
može i ružnoćom da se skrene pažnja, šta fali, ako poradiš na stilu
muškarcima je oduvek oprošetno ako su grbavi, mršavi, debeli, nosati...Ženama ne.
Nego, bolje da si nosat, nego da imaš prćast nos, joooj najodvratnije na muškarcu je prćast nos :sad2:

Pa nek' obuce i on haljinu pa nek' sevaju butke,ko mu brani.Ako vec hoce da izazove paznju.
Svakako merodavniji odgovor od onih "mozak je najjaci afrodizijak" ili "svojim blistavim umom" ili "tako sto radi na sebi"

Ako si ružan u licu, onda jedino fitnes ti preostaje od izgleda.

Htedoh reći, valjda je najbitnije da nije feminiziran,
može i ružnoćom da se skrene pažnja, šta fali, ako poradiš na stilu
muškarcima je oduvek oprošetno ako su grbavi, mršavi, debeli, nosati...Ženama ne.
Nego, bolje da si nosat, nego da imaš prćast nos, joooj najodvratnije na muškarcu je prćast nos :sad2:

da ne nosis helanke ako si zbario snezanu,ona ipak zasluzuje vise:lol:
i nista nos a la petar pan..:lol:
si to mislila?x)

Ja nikad nisam bio takav. Ali nikad. Ni kao pubertetlija.:nono3:

Golotinja me ne privlaci. Volim lepe zene, ali se uvek napalim na pamet.

Pa nek' obuce i on haljinu pa nek' sevaju butke,ko mu brani.Ako vec hoce da izazove paznju.
Svakako merodavniji odgovor od onih "mozak je najjaci afrodizijak" ili "svojim blistavim umom" ili "tako sto radi na sebi"

Um i jeste najbolji afridizijak, jer orgazam koji žena doživi sa muškarcem je samo završni čin koji započinje njenom fasciniranošću njegovim umom.
A sevanje butki i natkolenica i šnicli ima svoj šmek nećemo sporiti, samo mislim da žene bolje znaju šta ih privlači, osim ako i to bolje znate.

Ok, svi se pale na pamet
I pametni glupi. I prosečni.
Ustanovili smo do sada da osoba A može kao polip da se pričvrsti za osobu B, pod uslovom da je osoba B pametna.
Za lepotu ne postoje izgleda parametri, ali ni za pamet.
Što ostavlja ljudima dosta prostora za izbor potencijalnog partnera :)

intelekt, sarm i samopouzdanje (ako ima), sto je mnogo vaznije nego da je lep, a da nema ove osobine, onda nema nikakve sanse

Ok, svi se pale na pamet
Ustanovili smo do sada da osoba A može kao polip da se pričvrsti za osobu B, pod uslovom da je osoba B pametna.

Ne znam za druge ali pod blistavim umom ne podrazumevam samo inteligenciju, to je mnogo više od tog jednostavnog: pamet i podrazumeva specifični mentalni sklop.
Ima izuzetno inteligentnih koji ne izazivaju ništa koliko god su genijalni, znači sama pamet nije dovoljna da objasni taj um koji uzbudjuje.
Izgled i sve ostalo sam stavila po strani u ovom trenutku

Evo da podelim svoje misljenje u dve slike.

This>
stock-photo-handsome-man-near-the-car-luxury-life-290498117.jpg

Gazi ovo>

tumblr_nn5z3zHgLY1tpskreo1_500.jpg

Ok, svi se pale na pamet

Nadam se da sam medju glupima.

Back