privlacnost u razlicitim zivotnim dobima

canavaro

Domaćin
Poruka
4.508
video sam da je juce bila slicna tema o privlacnosti u rezlicitim godinama, ali sam ipak odlucio da pokrenem drugu temu jer je moje pitanje nesto drugacije.
dakle...
kad sam bio teenager privlacile su me devojke mojih godina, sve preko 20 mi je bilo matoro.
u 20-ima sam imao samo devojke mojih godina, sve preko 30 mi je bilo matoro.
u 30-ima opet tad sam vec imao dugogodisnju vezu, opet mojih godina, ali kad malo zavirim sa strane tu opet su mi bile privlacne devojke/zene mojih godina i mladje.
sada na pocetku 40-ih, granica se opet pomerila na gore, zene koje me privlace su isto mojih godina (naravno i sve mladje), ali nikako ne bih mogao da zamislim da bi bio u nekoj varijanti sa zenom od 50+ matoro mi je to.
ali pretpostavljam da kad budem ja imao 5 banki, da ce mi se po dosadasnjem iskustvu opet granica pomeriti na gore (donja granica, naravno uvek ostaje na 18 ;) to je konstanta!)
interesuju me misljenja ostalih forumasa na ovu temu.
jel muskarce u 50ima privlace i dalje zene u 50-ima, ili u 60-ima zene u 60-ima, itd. a da pritom pre toga uopste nisu mogli da zamisle da imaju toliko starije partnerke?
ne znam koliko tema ima smisla posmatrano iz zenskog ugla, jer zene uglavnom i imaju (nesto) starije partnere, ali pretpostavljam da je donekle isto da je se u 20ima traze isto partneri koji imaju 20 i neku, u 30-ima 30 i neku itd., ali da se zato i donja granica pomera na gore?

Svaka cast na matematici,nikad nisam u zivotu razmisljao koliko ko ima godina ,posebno sto se ne moze proceniti dal ribe imaju 20 ili preko 30 godina kad se upicane,inace nafrakane mi se nikad nisu dopadale,ima riba u 40im koje obuku farmerke i majicu pa izgledaju bez sminke 20 god mladje pa opet nema veze s godinama

Ja imam 37 god...Mene privlace, starije, milf. Jos uvek je tako, racunam kada predjem cetrdeset tad ce mi se verovatno svidjati mladje :mrgreen: Za sad me devojke od dvadesetak godine ne privlace... Mozda ce ovo zvucati morbidno, ali ja jednostavno na njima osecam miris dece i to me odbija u tom smislu... Zene cetrdesetih godina su mi sasvim ok, zrele, ali ako su zgodne, bas... Zgodno telo je ono sto me privlaci, lepo lice ne....

Mislim da žene "lošije" stare i da npr veza između muškarca i žene sa većom razlikom to vremenom tek dođe do izražaja. Uzmi primer Pike-a i Šakire, on čovek trenutno u najboljim godinama, ona 10 starija, kao mama pored njega. Kad na sve to dodaš našu mušku prirodu, ja tu vidim ozbiljan problem.

Kao što rekoh:
FOTO) KAKO JE PIKE OSVOJIO ŠAKIRU: Poslao joj poruku sa pitanjem koje će  vas nasmejati

video sam da je juce bila slicna tema o privlacnosti u rezlicitim godinama, ali sam ipak odlucio da pokrenem drugu temu jer je moje pitanje nesto drugacije.
dakle...
kad sam bio teenager privlacile su me devojke mojih godina, sve preko 20 mi je bilo matoro.
u 30-ima opet tad sam vec imao dugogodisnju vezu, opet mojih godina, ali kad malo zavirim sa strane tu opet su mi bile privlacne devojke/zene mojih godina i mladje.
sada na pocetku 40-ih, granica se opet pomerila na gore, zene koje me privlace su isto mojih godina (naravno i sve mladje), ali nikako ne bih mogao da zamislim da bi bio u nekoj varijanti sa zenom od 50+ matoro mi je to.
ali pretpostavljam da kad budem ja imao 5 banki, da ce mi se po dosadasnjem iskustvu opet granica pomeriti na gore (donja granica, naravno uvek ostaje na 18 ;) to je konstanta!)
jel muskarce u 50ima privlace i dalje zene u 50-ima, ili u 60-ima zene u 60-ima, itd. a da pritom pre toga uopste nisu mogli da zamisle da imaju toliko starije partnerke?
ne znam koliko tema ima smisla posmatrano iz zenskog ugla, jer zene uglavnom i imaju (nesto) starije partnere, ali pretpostavljam da je donekle isto da je se u 20ima traze isto partneri koji imaju 20 i neku, u 30-ima 30 i neku itd., ali da se zato i donja granica pomera na gore?
Sto vise starimo to nas vise privlaci cvrsto meso. Moze da se nadje I dobra jaka jedra milf. Znam jednu. Ako si iz Bga da ti kazem gde ima milf kvalitet.

Bole te brige brate. I ja zamisljam neke robot seksi zenske, skripe a ja ih podmazem u snu i tako one posle idu okolo u french mejd odorama, slucajno ispustaju nesto na pod i saginju se uz uzdah: uuups.
Ja sam romantična osoba koja ne razmišlja prvenstveno o tome.
Evo, treći dan patim (samo povremeno na minut-dva) za nekim koga sam sanjala.
Ne provociraj, mogu pokrenuti pokret za novu orjentaciju po kojoj imamo pravo da se venčavamo sa nekim koga smo sanjali.
Šalim se...
To je toksično za većinu ljudi, tako da... sad mi je žao i jer sam uopšte podelila svoja razmišljanja. Can we delete it? :sad2:

Ja sam romantična osoba koja ne razmišlja prvenstveno o tome.
Evo, treći dan patim (samo povremeno na minut-dva) za nekim koga sam sanjala.
Ne provociraj, mogu pokrenuti pokret za novu orjentaciju po kojoj imam pravo da se i venčam sa nekim koga sam sanjala.
Šalim se...
To je toksično za većinu ljudi, tako da... sad mi je žao i jer sam uopšte podelila svoja razmišljanja. Can we delete it? :sad2:
Sto da ti bude zao. Nisi mi rekla da si iskasapila muza i da je jos uvek u frizideru.
Sve je to ok Indi. To se cini mi se zove autoromantizam. U sustini ti romantizujes sa tom osobom u sebi. Tu smo mozda malo i slicni. I ja iskonstruisem u glavi neku tamo zensku, koja mi cita misli.
Mislim da je to ok.

Doduse ja tu imam jedan problem.
Razdvajam tu seksualnu osobu sa romanticnom. I nikako da ih spojim.
Romanticna je emotivno ispunjena, savrsen razgovor, osecanja, osecaj povezanosti, usukanost, super zajednicki momenti, al kad zamislim da legnemo u krevet, nesto me tu koci. Tj ne mogu dalje da zamislim. Kao da smo iskljucili svetlo pa do sledeceg jutra.
A ova seksualna se povuce, pa me probudi u jednom momentu. A nikako da ih spojim u jednu osobu.

Zato robotizujem seksualnu.

Drugim rwcima ne mogu da je povredim. Moze samo sraf da ispadne a ja ga vratim.

Sto da ti bude zao. Nisi mi rekla da si iskasapila muza i da je jos uvek u frizideru.
Sve je to ok Indi. To se cini mi se zove autoromantizam. U sustini ti romantizujes sa tom osobom u sebi. Tu smo mozda malo i slicni. I ja iskonstruisem u glavi neku tamo zensku, koja mi cita misli.
Mislim da je to ok.
Well... nešto što je meni samo palo na pamet može da posluži drugima kao neki aksiom za život. To me brine. :)

dakle...

Ja sam definitivno ostao u prvoj fazi, imam 31 i sve preko 20 medju ženskim svetom mi je matoro. Eventualno do 22 godine može da prodje. Pritom me privlači i taj duh, ne samo izgled.

dakle...
da popričaš sa psihologom o svom problemu?
drugo jel se nudila neka matora pa se javno odričeš ili samo trabunjaš jer si dokon?
ima jedna kvaka te od 50+ biće tvoja realnost u jednom trenutku
i zaebi ovu matematiku uparivanje ljudi ne ide onako kako zamišlja mali perica.

Back