Privlačnost se mijenja s godinama?

Bojim se da si malo kontradiktorna.Ako se sećaš.A ja pamtim,sve.Bila je nekakva tema i rasprava o seksu i kad sam ja rekao da ne podnosim nikakva inprovizovana mesta za seks tipa ulazi prolazi liftovi hodnici bla bla..ti si rekla da voliš to odmah da isprobaš na prvom dejtu.Sećaš se?
Kako se to onda uklapa sa pričom o nekakvom zrelom pristupu...
Mislim.Sorryyyyy..samo kažem. :/
I naravno.Ostajem pri svom stavu u vezi seksa na inprovizovanim mestima na prvom dejtu.Mislim..ne. :/
Nisam kontradiktorna već je to druga tema.. Ovo pričam generealno za starije muškarce i zašto ih volim itd.. a to gde ćemo se dovatimo prvi put ne menja stvar. To su one prve explozije strasti tu nema pravila šta i kako, samo te ponese...

A ti si znači bio onaj Gost :lol:

Nešto razmišljam, kako godine prolaze i moja percepcija privlačnog stari? Naprimjer za mene je sad privlačan muškarac poput Liama Neesona, Nicholasa Cagea itd...kad neko pomene kako je sexi neki mlađi glumac pomislim mljahh dijete. E sad moje pitanje je, a šta je sa ovima koji za partnere biraju mnogo mlađe od sebe? Njihov ukus nije sazrio i neka su anomalija ili bi svi mi sa mlađima ali nam se ne može?
Привлачно нема везе примарно са физичким изгледом. Да је тако, сви би пукли на исте особе.

Привлачно је, рекао бих, оно што нас усковитла и чини лудим. С годинама се то рјеђе дешава, да. Али кад се деси, тајфун је то.

Иронија је да ту ништа не бираш. Стрефи те гром, шта’ш ту бирати. Правници би рекли да у таквом стању потпуне неурачунљивости и не можеш да доносиш одлуке, какво црно бирање.

А опет, уз сва пратећа срања, која посебно се мултипликују у озбиљнијим годинама и озбиљнијим представама о озбиљнијем животу, то је једино битно. Једино што значи да ниси крепао к’о пашче.

Back