Privlačnost se mijenja s godinama?

Zla Beba

Elita
Poruka
15.708
Nešto razmišljam, kako godine prolaze i moja percepcija privlačnog stari? Naprimjer za mene je sad privlačan muškarac poput Liama Neesona, Nicholasa Cagea itd...kad neko pomene kako je sexi neki mlađi glumac pomislim mljahh dijete. E sad moje pitanje je, a šta je sa ovima koji za partnere biraju mnogo mlađe od sebe? Njihov ukus nije sazrio i neka su anomalija ili bi svi mi sa mlađima ali nam se ne može?

Nešto razmišljam, kako godine prolaze i moja percepcija privlačnog stari? Naprimjer za mene je sad privlačan muškarac poput Liama Neesona, Nicholasa Cagea itd...kad neko pomene kako je sexi neki mlađi glumac pomislim mljahh dijete. E sad moje pitanje je, a šta je sa ovima koji za partnere biraju mnogo mlađe od sebe? Njihov ukus nije sazrio i neka su anomalija ili bi svi mi sa mlađima ali nam se ne može?
Pa mozda je obrnuto. Ti se razvijali pored previse ozbiljnih zena i onda pukne: daj bre neku rejverku da je pitam jel ima zvaku.

To poslednje.

Verovatno podgrejava tastinu. Stariji muskarac sa puno mladjom zenom, izaziva zavist kod okoline (specijalno ozenjene). Starija zena sa puno mladjim muskarcem izaziva komentare tipa "matora opajdara koja placa .ebaca", Licno , ne volim generacijski jaz.
A ti vodiš računa šta će lešine oko tebe reći,misliti..?Blago tebi.

Verovatno podgrejava tastinu. Stariji muskarac sa puno mladjom zenom, izaziva zavist kod okoline (specijalno ozenjene). Starija zena sa puno mladjim muskarcem izaziva komentare tipa "matora opajdara koja placa .ebaca", Licno , ne volim generacijski jaz.
Normalno, mi se svi hebemo da bi drugi imali sta da kazu, daleko bilo zbog sebe.

Ništa se meni nije promenilo s godinama, ne mogu da poželim mlađeg od sebe ni kroz neku zajebanciju, ni pijana, nema situacije gde bih to mogla.. prosto mi je nezamislivo, takva potreba je nešto potpuno strano za mene

p.s.
sam to jedina shvatila da se @paketije ne vodi time šta će okolina reći (iako se možda tako izrazio) već da mu neke stvari prosto nisu prirodne.. :think:

Normalno, mi se svi hebemo da bi drugi imali sta da kazu, daleko bilo zbog sebe.
cemu mnozina?
Ljudi su individualni po pitanju seksa. Mnogi su spremniji da masturbiraju, umesto da imaju seks.Stariji muskarci imaju problema sa erekcijom, i odrzanjem erekcije, pa je nekima vise stalo do imidza nego do akcije.@Darth ,ne interesuje me sta ce okolina reci.Mislim da se godinama prioriteti u odnosu polova menjaju.Volim zene, ali seks me sve manje interesuje, vise mi znaci da imam neku skojom mogu da verbalno komuniciram

Kod mene sa zrelocu vise me privlaci šarm niegova energija volja za smeh i zelja za zajednicki osmeh i to vise nego ramena i neka tamo lepa glava. Ko bi ga znao valjda je to normalni deo zivota...
Nije valjda.
Ti ko neki tibetanski budista.
-Šta je to život?
-Život je reka.
-Zar život nije dobar sex,dobro piće,hrana,uživanje..?
-?!!?? Ja ceo život mislio da je život-reka.
:D

1654171208920.png

Nije samo do sisa ali promeni se i taj predmet dopadanja ne nas ukus

Back