Privlače me crnci

Гдје ти прије изгори, или имаш природно црн тен?

- - - - - - - - - -

Сад кад те спопадне Лара. :mrgreen:

Prirodno garav, a nakon par dana na suncu, pretvorim se u meleza...:))
Gdje da me spopadne, moga bi joj ćale biti...i nisam dovoljno blek...

- - - - - - - - - -

Mada, izgleda starije, vidio sam je, lijepa je...ali slusa regge, i dijete je...: ))

- - - - - - - - - -

I rekao bih da ima preko 180 cm...mozda zato i traga za crncima...: ))

- - - - - - - - - -

Ali nije frka, neka svako trazi sta hoce, nemam nikakav problem sa tim, samo ne volim kad se pljucka po srpskoj genetici...:)

Мислим да то нема везе са висином, и ја сам 180 па не тражим црнце, холанђане...

- - - - - - - - - -

Контам да свако пљује тамо гдје је имао лоше искуство. Штета само што се учауре у тај филм па им сви буду исти.

- - - - - - - - - -

Дијете, клон, м/ж... Ај га знај...

Poslednja izmena:
Ма висина, љепота данас скроз небитна ствар... Ај налети на доброг човјека... Свјећом га треба тражити и опет не можеш наћи...

- - - - - - - - - - - -

Ја тренутно не тражим ништа тј никог. :telefon:

Нисам уопште клонула духом, само тренутно имам пречих ствари у животу.

- - - - - - - - - -

А тако ми се потрефило у последње вријеме да само на неке олоше наилазим, м/ж, небитно. :lol:

Ма висина, љепота данас скроз небитна ствар... Ај налети на доброг човјека... Свјећом га треба тражити и опет не можеш наћи...

- - - - - - - - - - - -

Ја тренутно не тражим ништа тј никог. :telefon:

Pa tri traži danju a i ovo je 21. vek majku mu...ima struje.:mrgreen:

Нисам уопште клонула духом, само тренутно имам пречих ствари у животу.

- - - - - - - - - -

А тако ми се потрефило у последње вријеме да само на неке олоше наилазим, м/ж, небитно. :lol:

Znam da nisi bre, Šime to onako kaže...
Ah, ti tvoji oloshi su cvijece od ljudi, u odnosu sa kakvim se ja ljudima bakćem posljednjih godinu dana...hehe....beliv mi...

- - - - - - - - - -

Ti si kul devojcica....naice pravi macan za tebe, kad ti cika Šime kaze...

Pozdrav svima :) Zovem se Lara, imam 19 godina i dolazim iz jednog manjeg mesta u Srbiji. Još kao klinka primetila sam da me crnci opasno lože, privlačniji su mi od drugih muškaraca. Želela bih upoznati nekog crnca i započeti romansu sa njim. Zanima me ima li ovde devojaka koje su (bile) u vezi sa crncima? Volela bih da čujem vaša iskustva :cmok2:

****** te crnci od srca 《3

pošteno ja se osećam inferiorno u odnosu na ovakve čamuge i dobijam kompleks niže vrednosti još jači nego što je sad :sad2:
još ću i rasista da postanem na kraju :sad2:

sve više počinjem da razumem vlasnike plantaža pamuka :per:

neam takmičarski duh a i ne želim jer znam da će pobede pa ću se osećam osujećeno i besno

- - - - - - - - - -

jednom dok mi mali bio mali sretnemo u paraliji crnca i htedosmo da napravimo fotku malog s crncem i crnac nije dozvolio...misim možda čovek pomislio da ga smatramo majmunom il tako nekom retkom zverkom pa se našo uvređen, al nije mi to bila namera...i bilo mi je jako krivo zbog malog i otad su mi nekako štaznam...zaodvratneli

Kao belci neka superiorna rasa u odnosu na njih a oni svi zveri bog te veselio izdrzljivi jaki spremni....mi smo kita labava za njih realno...

Pa jesu superiorni mentalno....koji je crnački doprinos razvoju naše civilizacije?Nikakav...a belac je bio dovoljno pametan i nečovek da tu crnačku snagu upregne u svoju korist.....
Pa amerkanci postavili onog Obamu ko majmuna na mesto predsednika a niko ga nije ebo 2 %...:lol:

Back