Privlače me crnci

Slusaj me sad dobro mala. Nemas ti prava da tako govoris o hiljadama mladica koji su poginuli da bi ti danas mirno spavala! I ti pripadas toj generaciji ispranih mozgova kojima je odbrana zemlje ratni zlocin! Ti znas ko je rat zapoceo vidim kako su te majka i otac odgojili alal im vera...kako te puca prozapadnjacki kompleks pa pises ovo veliko b to je cudo jedno...stidi se guzice kad obraza nemas niti koliko je crno ispod nokta!

I dalje mi nisi odgovorio u kakvoj vezi stoje moralna erozija i moj izbor partnera! 21 vek je i moje je pravo da ljubim koga želim. N ije bitno da li je Afrikanac, Amerikanac, Albanac. Granice posotje samo u usijanim glavama. Moja jedna prijateljica je u braku sa Albancem, imaju dvoje dece već i uživa više nego mnog moje poznanice udate za Srbe.

Poslednja izmena od moderatora:
Slusaj me sad dobro mala. Nemas ti prava da tako govoris o hiljadama mladica koji su poginuli da bi ti danas mirno spavala! I ti pripadas toj generaciji ispranih mozgova kojima je odbrana zemlje ratni zlocin! Ti znas ko je rat zapoceo vidim kako su te majka i otac odgojili alal im vera...kako te puca prozapadnjacki kompleks pa pises ovo veliko b to je cudo jedno...stidi se guzice kad obraza nemas niti koliko je crno ispod nokta!

Ja dugujem izvinjenje, bila sam ubedjena da se tvoj komentar odnosio na moj izbor muškaraca. Za ove poginule momke sam daleko preterala. Ja prosot smao stvari gledam malo šire, ništa zlonamerno ni prema nikome. I verujem da se ne živi od patritizma, trebaju ljudi da se više okrenu ka budućnosti i da ne uznemiruju duhove prošlosti. A to oko Kosova i meni je žao, medjutim vodjena je jedna pogrešna politika. Živ je narod dole ne možemo ih pobiti, ali ni ne možemo zajedno sa njima, bez obzira što kao i svuda ima normalnih pojedinaca.

Naravno da ti se svidjaju. Pa to mainstream sada gura to jest programira masu.
Pogledaj na instagramu svaka druga devojka je sa crncem ne bitno da li je bela i crna.
Cela muzicka industrija danes je prosarana crncima.
Kada su hteli da belci budu popularni, gurali su John Travoltu i svi su hteli da budu kao on i da budu sa njim. Postoje klasicni sabloni kako izprogramirati vecinu mase.
Sada imate i Belkinje na youtubeu koje govore i'm black! A vecina njih pricaju onim crnackim akcentom i svaka druga rec im je bitch.

Opusteno. Samo si tako programirana....

Prigodna grafika uz temu...:mrgreen:

35548200_10216565192820483_5973353782707224576_n.jpg

Moze da kaze sta oce a imao bih i ja dodati jos koju....govorio sam ja odavno da je doslo do velike erozije morala kod mladog sveta i da se vide te nus pojave prodora zapadnog sistema vrednosti na ovaj prostor ne u tome sto se njoj svidjaju crnci protiv kojih nemam ali apsolutno nista vec se ona sa svojih 19 odrice svega srpskog i gnusa se tradicije....dete 99to godiste....za koga izginuse onoliki golobradi momci da bi se danas tako lako svih njih odricali....sramota i treba da se stidi svojih reci ovde napisanih...

za koga?
pa za politicare da imaju para da izdrzavaju maloljetnu djecu po svajcarskoj :))

ova tema je totalno ludilo
ja na ženama otvorim predivnu temu o menstruaciji, ona nestane, a ovo se razvezlo na 21. stranu gde nas sve jedna osoba ubeđuje u privlačnost i ljudska prava i kako cigani iz nemačke imaju bolja kola i papire od naših!

Naravno da ti se svidjaju. Pa to mainstream sada gura to jest programira masu.
Pogledaj na instagramu svaka druga devojka je sa crncem ne bitno da li je bela i crna.
Cela muzicka industrija danes je prosarana crncima.
Kada su hteli da belci budu popularni, gurali su John Travoltu i svi su hteli da budu kao on i da budu sa njim. Postoje klasicni sabloni kako izprogramirati vecinu mase.
Sada imate i Belkinje na youtubeu koje govore i'm black! A vecina njih pricaju onim crnackim akcentom i svaka druga rec im je bitch.

Opusteno. Samo si tako programirana....

Kako mainstream mediji mogu da nametnu nekome. Ako se tim devojkama dopadaju crnci to nema veze sa medijima, već privlčanošću. Samo se vi tešite uticajem medija.

Pa jest Bob Marli najpozitivniji od sviju njih,al na doping test....:) sa 19 godina mastati da pusis travu i da vodis ljubav to je po meni za posmatranje od strane neke strucne osobe,ovde ti niko od nas ne moze pomoc,problem je dublje prirode je li....fina starica i od tebe raste,sutra ces detetu promenit pelenu,spremit slavu muzu..a da crnci ne slave slavu,oni jedu ove iz protivnickog plemena....

Pa jest Bob Marli najpozitivniji od sviju njih,al na doping test....:) sa 19 godina mastati da pusis travu i da vodis ljubav to je po meni za posmatranje od strane neke strucne osobe,ovde ti niko od nas ne moze pomoc,problem je dublje prirode je li....fina starica i od tebe raste,sutra ces detetu promenit pelenu,spremit slavu muzu..a da crnci ne slave slavu,oni jedu ove iz protivnickog plemena....

19 nisu godine vec dubina :mrgreen:

Back