Privedena Dijana Hrkalović

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je ovo sve tragikomicno....jer ja o tom sukobu klanova u bezbedonosnim sluzbama i uplivu stranih sluzbi u iste pisem vec odavno, ne zato sto imam neke insajderske informacije niti ista sa tim, vec zato sto prosta logika je ukazivala na sve to, a cijem krešendu sada prisustvujemo...

...
I dobro, kad se vec radujes, znaci da ti je jasno. Evo volela bih da objasnis ko je za koga po tebi onda radio, i samim tim, cemu radost za njeno pritvaranje?

I dobro, kad se vec radujes, znaci da ti je jasno. Evo volela bih da objasnis ko je za koga po tebi onda radio, i samim tim, cemu radost za njeno pritvaranje?

Ti ocigledno ne razumeš šprdanciju...dakle ja se ne radujem već se sprdam jer je ovo sve bilo jasno jos godinama unazad...da se dakle radi o uplivu stranih službi u bezbedonosni sistem i onda i o međusobnom sukobu tih klanova...
Tragedija jeste što je država i selekcija kadrova bila tako loša da je do toga uopšte i došlo...
Ali to nije ništa novo, pošto smo skoro i zvanično saznali da je prvi čovek DB-a = Stanišić, još u vreme Slobe, a po sopstvenom priznanju radio za CIA-u...pokrivajuci celi Jugoistok Evrope za njih...

Posle njega ista strana sluzba je imala svoje ljude i u vlasti DOS-a, razne Bebe i slični..., i ista strana sluzba preko tih svojih ljudi (što svesnih što nesvesnih korisnih idiota) je dovela i do atentata na Đinđića...

I sad evo imamo razne Hrkale, Nevolje, Rebiće, Stefanoviće...pri čemu verovatno neki od njih nisu imali ni pojma za interes koje tj čije službe rade, jer su radili kao korisni idioti ili ucenjeni faktori ili čak i sektaški okultno MK ULTRA+ MONARH programirani tj zavrbovani...

Da stvar bude bizarnija...jedan od aktera u ovoj aferi nosi ime, prezime i nadimak Dejan Milenkovic Bagzi (to je ovaj kao pokajnik koji je navodno odkucao saradnicu Hrkalu...) Dakle strana sluzba se cak sprda aludirajuci i na atentat na Djindjica sa ljudima koji nose isto ime, prezime i nadimak kao i akteri atentata na Djindjica...

...

...

Dijana ga vukla svuda sa sobom, on je poslao u ćeliju

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i...n-milenkovic-bagzi-dijana-hrkalovic-mup-.html
Dejan Milenković Bagzi, koji je svojim iskazom, sudeći prema tvrdnjama medija, "zakucao" nekada najmoćniju damu MUP-a Dijanu Hrkalović i doprineo da završi u pritvoru zbog opstrukcije u istrazi ubistva Vlastimira Miloševića, svojevremeno je sa njom radio u istoj kancelariji u Bezbednosno-informativnoj agenciji, i upravo ga je ona vratila u policiju i pod njenim patronatom dospeo je do mesta načelnika Službe za specijalne istražne metode!
Verovatno ni on sam nije slutio da će susret sa devojkom koja je 2012. godine došla u BIA, imati presudan uticaj za njegovu dalju karijeru. Dijana Hrkalović, koja je posao, po nikad utvrđenim okolnostima, dobila u "tajnoj policiji", i Milenković radili su zajedno, navodno čak u istoj kancelariji.
Hrkalović u BIA nije imala dovoljno vremena da pokaže sve svoje sposobnosti, jer je već 2014. prebačena u MUP, na mesto zamenika šefa kabineta tadašnjeg ministra Nebojše Stefanovića. Ubrzo postaje sekretar Uprave kriminalističke policije MUP Srbije, i počinje da "vedri i oblači" srpskom policijom. Jedan od prvih koraka kao "šefice MUP-a" bio joj je da u policiju vrati Milenkovića, sa kojim je sarađivala u BIA.

E ako se utvrdi ko je gurao napred ovoj dvojac bez kormilara...doci ce se i do krakova strane službe iz senke...
Takođe indikativno je da je Dijana posle hapsenja Nevolja nakratko prebegla u Izrael...(pali se lampica i za MOSAD tj verovatno da su je i oni imali na tasteru) i tad cak promenila ime u Nika Rina..

...

Ti ocigledno ne razumeš šprdanciju...dakle ja se ne radujem već se sprdam jer je ovo sve bilo jasno jos godinama unazad...da se dakle radi o uplivu stranih službi u bezbedonosni sistem i onda i o međusobnom sukobu tih klanova...
Tragedija jeste što je država i selekcija kadrova bila tako loša da je do toga uopšte i došlo...
Ali to nije ništa novo, pošto smo skoro i zvanično saznali da je prvi čovek DB-a = Stanišić, još u vreme Slobe, a po sopstvenom priznanju radio za CIA-u...pokrivajuci celi Jugoistok Evrope za njih...

Posle njega ista strana sluzba je imala svoje ljude i u vlasti DOS-a, razne Bebe i slični..., i ista strana sluzba preko tih svojih ljudi (što svesnih što nesvesnih korisnih idiota) je dovela i do atentata na Đinđića...

I sad evo imamo razne Hrkale, Nevolje, Rebiće, Stefanoviće...pri čemu verovatno neki od njih nisu imali ni pojma za interes koje tj čije službe rade, jer su radili kao korisni idioti ili ucenjeni faktori ili čak i sektaški okultno MK ULTRA+ MONARH programirani tj zavrbovani...

Da stvar bude bizarnija...jedan od aktera u ovoj aferi nosi ime, prezime i nadimak Dejan Milenkovic Bagzi (to je ovaj kao pokajnik koji je navodno odkucao saradnicu Hrkalu...) Dakle strana sluzba se cak sprda aludirajuci i na atentat na Djindjica sa ljudima koji nose isto ime, prezime i nadimak kao i akteri atentata na Djindjica...

...
dobar opis

...
hehe možda i jeste to onaj Bagzi
sakrili ga u policiju :hahaha:

...
Daleko ti ode sa ovim zadnjim, mada i sa svim.

Po tebi, vec 30 godina neko radi u policiji ili sluzbama bezbednosti a da ne zna za koga radi, posto kazes da neki rade za strane sluzbe i nesvesno. Pa nece biti moguce da je bas tako, toliko dugo i da su svi pali s Marsa.

Ali sve i da je tacna ova tvoja pretpostavka, ne nalazis li da bi to pre bio povod za tugu, a ne za smeh i sprdnju, jer radi se o nasoj zemlji, ne tamo nekoj desetoj? I to 30 godina, kako rece?

Volis li ti svoju zemlju uopste, cim se ovako smejes, ili je smatras isto kao da je neka tudja pa te bas briga i sve ti "siroko oko vrata", i dosao si samo do sprdnje?

...

Evo u ovoj emisiji, voditeljka pominje brojku od cak 256 ljudi u bezbedonosnim sluzbama...hej...256...pa to čitava mreža... :eek: :eek: :eek:

USIJANJE 16.10.2021 DOBRIČANIN, RADULOVIĆ I OBRADOVIĆ: USPON I PAD DIJANE HRKALOVIĆ

https://www.kurir.rs/tv/emisije/usi...uspon-i-pad-dijane-hrkalovic?amtv_type=newest

Naravno, nikome od njih verovatno nije rečeno - "Hej ti od danas radiš za CIA-u ili MOSAD ili Mi6..."... već su navučeni, bilo kao korisni idioti, bilo ucenjeni bilo MK ULTRA programirani...

...

Posto u zadnje vreme konstantno potenciras njeno toboze akademsko obrazovanje red bi bio da ti neko na njega odgovori.
Zavrsiti psohologiju na drzavnom fakultetu kako volis da istices u Srbiji je lakse nego gimnaziju pre reformi skolskog sistema. Narodnim jezikom receno "Ako gadas kera pogodices psihologa" uz napomenu da postati dobar psiholog nije lako, slicno kao ni dobar pravnik iako pravni fakultet nije tesko zavrsiti itd.
Njeno poznavanje psihologije najbolje oslikava odnos prema kolegama kada je nadmeno naredila odredenim kojima nije bila pretpostavljena da dodu na sastanak, po njihovoj tvrdnji da je drugacije postupila dosli bi iz kurtoazije.
Da li te ova disertacija mozda ne podseca na magistarske radove i disertacije osamdesetih godina proslog veka pod nazivom "prodaja tog i tog artikla u samoposlugama"?
Pisao sam o obrazovanju i napomenuo da u celom svetu godisnje moze biti odbranjeno najvise oko cetiri doktorata koji su ujedno i naucni radovi. Prepisku sam vodio i sa tobom ako se dobro secam tada si se slagala sa mnom.
Oslovljavas je sa gospoda sto je blago receno upitno da li joj prilici. Pre komentarisanja njenih slika obrati paznju na disproporciju tela, razmisli kako je do nje doslo, mozda krupne ruke, stopala, kostunjavo celo odaju stanje odrzavanja tela ,uz upotrebu nutienata i anabolika, bivse bucmaste seljanke, glas je prica za sebe.
Ja tu osobu " poznajem" samo sa Krste, ne znam kako i gde potenciram "konstantno"?
Zavrsiti bilo koji fakultet na drzavnom univerzitetu nije bas isto kao i kupiti diplomu i doktorat.
Disertacije obicno i imaju neke cudne teme, nece valjda da pise doktorat o recimo Edipovom
kompleksu jer ih ima sigurno na hiljade do sada.
Uostalom, zasto neko ko je psihopata ne bi bio i psihijatar, naucnik, psihopate nisu obavezno
glupi i nepismeni.

...

Evo u ovoj emisiji, voditeljka pominje brojku od cak 256 ljudi u bezbedonosnim sluzbama...hej...256...pa to čitava mreža... :eek: :eek: :eek:

USIJANJE 16.10.2021 DOBRIČANIN, RADULOVIĆ I OBRADOVIĆ: USPON I PAD DIJANE HRKALOVIĆ

https://www.kurir.rs/tv/emisije/usi...uspon-i-pad-dijane-hrkalovic?amtv_type=newest

Naravno, nikome od njih verovatno nije rečeno - "Hej ti od danas radiš za CIA-u ili MOSAD ili Mi6..."... već su navučeni, bilo kao korisni idioti, bilo ucenjeni bilo MK ULTRA programirani...

...
A sta ti je to MK ultra programiranje, ako sme da se zna?

Daleko ti ode sa ovim zadnjim, mada i sa svim.

Po tebi, vec 30 godina neko radi u policiji ili sluzbama bezbednosti a da ne zna za koga radi, posto kazes da neki rade za strane sluzbe i nesvesno. Pa nece biti moguce da je bas tako, toliko dugo i da su svi pali s Marsa.

Ali sve i da je tacna ova tvoja pretpostavka, ne nalazis li da bi to pre bio povod za tugu, a ne za smeh i sprdnju, jer radi se o nasoj zemlji, ne tamo nekoj desetoj? I to 30 godina, kako rece?

Volis li ti svoju zemlju uopste, cim se ovako smejes, ili je smatras isto kao da je neka tudja pa te bas briga i sve ti "siroko oko vrata", i dosao si samo do sprdnje?

Ne kazem tek ja i nije po meni, nego ti kazu fakti i po njima je...a nadalje i prosta logika...
Stanišić je recimo po sopstvenom priznanju radio svesno za CIA-u, sam je to priznao u Hagu, nastojeci da spasi dupe (ne shvatajuci da je pusten niz vodu...)
Ali more drugih nizih sluzbenika verovatno su vise kao korisni idioti odigrali...

E kako tada tako i do dan danas...

Da, rekoh vec...naravno da je to tragicno...i nemoj meni koji odavno kao totalni laik ali prosto logički ukazujem na to prebacivati spinove - "Volis li ti svoju zemlju", vec prebaci onima koji su se pravili ludi i slepi na sve to...i prave se idalje...a bili su ili jesu na pozicijama moci...
Ne moze drzavu zastiti forumas ni ti ni ja...mi tu mozemo da trkeljamo do zore..., vec to mogu i trebaju da rade drzavne institucije i sistem.

...

Poslednja izmena:
Ne kazem tek ja i nije po meni, nego ti kazu fakti i po njima je...a nadalje i prosta logika...
Stanišić je recimo po sopstvenom priznanju radio svesno za CIA-u, sam je to priznao u Hagu, nastojeci da spasi dupe (ne shvatajuci da je pusten niz vodu...)
Ali more drugih nizih sluzbenika verovatno su vise kao korisni idioti odigrali...

E kako tada tako i do dan danas...

Da, rekoh vec...naravno da je to tragicno...i nemoj meni koji odavno kao totalni laik ali prosto logički ukazujem na to prebacivati spinove - "Volis li ti sovju zemlju", vec prebaci onima koji su se pravili ludi i slepi na sve to...i prave se idalje...a bili su ili jesu na pozicijama moci...
Ne moze drzavu zastiti forumas ni ti ni ja...mi tu mozemo da trkeljamo do zore..., vec to mogu i trebaju da rade drzavne institucije i sistem.

...
Stanisic je rekao nisam citala o tome, ali verujem i neka je tako. Ali ti izvede posle toga citacu pricu i zakljucke koji su najblaze receno tvoja projekcija, a ne cinjenica.

I na kraju se jos smejes, pa meni nije jasno kako neko koga iole interesuje politika, na sve to moze jos i da se smeje.

Auuu, to je dakle skriveno objasnjnenje i "resenje" za sve, za sve te pretpostavke?;)

Uzivaj sta da ti kazem, blago tebi.

Stanisic je rekao nisam citala o tome, ali verujem i neka je tako. Ali ti izvede posle toga citacu pricu i zakljucke koji su najblaze receno tvoja projekcija, a ne cinjenica.

I na kraju se jos smejes, pa meni nije jasno kako neko koga iole interesuje politika, na sve to moze jos i da se smeje.

Pa zamisli da je neko 1994. pricao o Stanišiću kao čoveku CIA-e...(a sad znamo da jeste bio...) pa taj bi ili bio smatran ludim teoreticarem zavera ili ubijen ili bi to saopstavao kroz zezanje jer nema nacina da ista promeni...pa onda da se bar sprda, a kao odbrambeni mehanizam bar na licnom nivou kad vec nazalost drzava ne moze da se odbrani sama...
A sprdanje, a ne toliko smeh, je jedina odbrana od NWO sistema ludila koji vlada ne samo Srbijom vec i celim svetom...
Kad se svest mase podgine na taj nivo da svima ili bar vecini bude jasno sta se sve desava oko nas...onda cu i da se radujem, jer ce to biti pobeda dobra a protivu zla.

To isto kao kad su Neleta Karajlica pitali kako je predvideo sve u Nadrealistima...a u formi sprdanja...
I sad je kriv jel "vidoviti" Nele, a nije kriv okrnjen i slab sistem koji je dozvolio da se drzava u krvi urusi...

...

...
general policijeDragiša Simić, švaler pevačice Ljupke Stević...vozni park, minimum 200 000 evra...nekoliko stanova, porodična kuća...kuća na Avali, gde privodio razne ,,đevojke"...za parfeme Ljupki, spiskao bar 20 000 evra...za njenu garderobu, obuću, tašne, putovanja, možda nekih 100 000...možda ima još

Najinteresantnija je njena struka PSIHOLOGIJA...
Onaj ko ju je ugurao je prvo od nje napravio MK ULTRA + MONARH klijenta (a znamo koja sluzba to radi odavno), a potom i njeno znanje iz iste oblasti iskoristio za vrbovanje ostatka mreže...Plus sto je ona kao mlada zenskica verovatno koristila i jos neke metode vrbovanja...

Evo @Cosmopolite-a bi zavrbovala na prvu... :gace::brus::tajna:

...
Ja bi se rado žrtvovao samo da žvalji namesti pad sa vlasti 🙏

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back