Privatne prepiske u otvorenim diskusijama

dal vam je to isto sto i privatno caskanje i flertovanje medju ljudima koji nemaju pojma o cemu se radi i osecaju se onda neprijatno
sta to govori o ljudima koji koriste taj obrazac a sta reakcija o ljudima koji se u njemu nadju u neprijatnosti

Pa msm da je član Thucydides lepo primetio:

“Rdjavost se uocava kao nesto nisko, kao nesto sto neki ljudi ne rade, kao nesto sto rade zivotinje (parenje na javnom mjestu), varvari, primitivni ljudi, poluljudi, kukavice, nesposobni i sl.

Rdjavost dakle ne uocava svako, nego samo oni koji bez toga mogu. Vecina svega sto se radi radi se nesvjesno, pa se prema tome i ne uocava. Tek ono sto ne radimo u nama ostavlja dubok utisak.”

al jbg možda i ja ponekad...

dal vam je to isto sto i privatno caskanje i flertovanje medju ljudima koji nemaju pojma o cemu se radi i osecaju se onda neprijatno
sta to govori o ljudima koji koriste taj obrazac a sta reakcija o ljudima koji se u njemu nadju u neprijatnosti

ako si zena na forumu ne treba da znas nekoga da bi znao sta je sa nekom drugom pisao na pp...samo je pitanje sata kada ce u nekom podtesktu poceti tvoje olajavanje a sto je najzanimljivije od nikova koji su registrovani tek nekoliko dana a znaju sve o tebi od pamtiveka :lol:

muskarci rade isto ali mnogo prostije i direktno u glavu kao vid vracanja milo za drago...ako biramo ko je od to dvoje normalniji i psihicki stabilniji kao licnost, sami prosudite...

postoji i treca varijanta...izadjes na dejt sa forumasicom...ne mora cak ni dejt da bude, upoznavanje, kafa malo price....sat posle vaseg razilaska, ceo forum sve zna jer 99,99 posto zena odavde sve zivo prepricava u formi istine , poluistine ili ortodoksne lazi u zavisnosti sta je doticna ocekivala odnosno da li je ocekivano dobila. ovo je najogavnije ako si deo neke grupe i kao frendovi ste vl svi, a posle ovakve senase vidis da si bio okruzen bolesnim retardima kojima je glavni razlog bivstvovanja na krsti iskljucivo olajavanje.

evo dadoh otvorenu diskusiju na muskarcima i banovase me...zbog ovog posta koji nikog ne proziva vec otvoreno govori o zenskoj manipulativnosti na vl mestima... ali se mnogo njih izgleda prepoznalo i samo klikcu :lol:

Ljubav jel'? Jel' neka od vas ima blagog pojma o cemu je ovde rec?

Jedna glumi da je fufa i da se yebe sa petoricom a moli boga da joj neko udeli makar minimum paznje, druga neinformisana jadna ne zna zasto voli, treca nosi pun kufer sarkazma i ironije i klinackim flertom navatava, cetvrta pise sa muskim nikom i spocitava mi da sam lazov, peta koja zna za svakog klona ovde ciji je, na pp mi trepce i divi mi se godinama al' da kaze ko je djubre koje te provocira privatnim podacima, jok more, jadna ona... ne zna...jer radi to sama ili u tandemu sa najboljom forumskom drugaricom. Sve su sa razyebanim vezama, brakovima, muski im pobegli glavom bez obzira, ostavili im sve i onda nase forumske alfa zenke pocnu pomenutim proseravanjima da lece komplekse godina, izgleda i najvaznije - emotivne invalidnosti. I nadju neku dileju, bas ovde, kome zamagle vid makar na kratko dok ih ne procita i naduva ih nogom u dupe...i onda jovo nanovo, novi nik, novo muvanje na pp i sve sto ide uz to...nov pocetak jel' sa poznatim treptrep...a nisu ni svesne brzine kraja zbog neiskrenosti pocetka. A ako se neka kolko tolko normalna zena usudi da bude iskrena i da joj iz postova izbija sreca jer ima muza, decka, yebaca il' je ne daj boze zaljubljena...sve skoce kao vrane da joj kjucaju oci od muke sto su one toga lisene. mali broj onih koje i kazu da su otisle u 3 pm njih ne diraju jer znaju da nije uputno sa takim se kachiti...posto su zene pa jo sna ivici...a same najbolje znaju sta to znachi.

Srecom pa neke zene sa ovog foruma nisu ekvivalent i reper svih zena, jer patologija straha od bolne istine kakve su zaista, plasi ih vise nego najcrnji djavo...
A tako se drage moje, mala parafraza, ne ide u evropu vec samo valja u sopstvenom blatu forumskih lazi, igrica i obmana.

neki ljudi naprosto nemaju o čemu da pričaju. onda potežu privatne detalje da bi se osećali ravnopravno u komunikaciji. neprijatno je za onog ko sluša s tom razlikom što ovde možeš da preskočiš privatnu komunikaciju a u realu moraš da ostaneš na stolici i pristaneš na mučenje do kraja nekog povoda koji je bio razlog okupljanja. naročito me smaraju priče o drugim ljudima i njihovim navikama njihovim kućnim ljubimcima njihovom voznom parku nabrajanju šta je sve njihovo...bljak

Back