Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Privatan smestaj na praaavom selu ili planini (stara kuca, brvnara)
Nije privatni ali u okviru Etno sela u Sirogojnu, postoji smeštaj u kućama opremljene u etno stilu. Ishrana je u brvnari u Eko selu ili u centru Sirogojna u restoranu (koji je odličan). Kuće izgledaju fantastično ali oko cene za najam iste ne znam ti, na žalost, ništa reći.
Postoji još jedna kombinacija, za koju ja znam, a to je Perkov salaš kod Iriga(Fruška Gora). Salaš je jedno malo seosko domaćinstvo sa primesama etno-stila u pravo smislu te reči i jako ljubaznim domaćinima Čika Nikola i njegova supruga. Postoji restoran (to je ustvari ođaklija sa starim nameštajem) ili ako želiš ručak može da ti bude serviran ispod oraha u dvorištu. Prenoćište je u sobi koja je takođe u etno stilu.
Nije privatni ali u okviru Etno sela u Sirogojnu, postoji smeštaj u kućama opremljene u etno stilu. Ishrana je u brvnari u Eko selu ili u centru Sirogojna u restoranu (koji je odličan). Kuće izgledaju fantastično ali oko cene za najam iste ne znam ti, na žalost, ništa reći.
Postoji još jedna kombinacija, za koju ja znam, a to je Perkov salaš kod Iriga(Fruška Gora). Salaš je jedno malo seosko domaćinstvo sa primesama etno-stila u pravo smislu te reči i jako ljubaznim domaćinima Čika Nikola i njegova supruga. Postoji restoran (to je ustvari ođaklija sa starim nameštajem) ili ako želiš ručak može da ti bude serviran ispod oraha u dvorištu. Prenoćište je u sobi koja je takođe u etno stilu.
Ico, imenjace, imam tries okruglo. Vidi el ima neko prelo il' slicno primereno mojim godinama
Ovo u vezi etno sela je ok. Raspitacu se za detalje.
Hvala svima.
P.S.Pravo selo (po mojoj definiciji) je ono sa onim malim kucicama u kojima vise slike sa vencanja od pre rata. Drugo: drvena taraba i vocke okolo. I trece: sto dalje od onih urbano-ruralnih kuca na sprat.
Male kuće krečene u belo. Teško će te to naći. Mogu da vam preporučim selo Jošanica kraj Sokobanje. Selo ima nekoliko lekovitih izvora pa su seljani na radu u inostranstvu pravili sobe i apartmane za izdavanje. Znači možete da birate smeštaj kakav želite.